Objednávanie tenisiek z internetu

robert129
29. aug 2017

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či náhodou niekto nemáte skúsenosti s objednávaním tenisiek z týchto stránok? http://www.lacnebezecketopanky.com, http://www.teniskyakcia.com. Ďakujem za každú odpoveď.

hettinka
29. aug 2017

nevyzerajú ako seriózne stránky, podľa mňa sú to nejaké čínske stránky

betka3658
30. aug 2017
Používateľ betka3658 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od betka3658.

netuším ako sú tie stránky, no určite ak máš záujem o dobrú kúpu, ZOOT.sk má všetko 🙂 Minule som si kupovala niečo z tamadiaľ aj sama, môžem odporúčiť. Hlavne je skvelé, že na to existuje aj toto http://www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/, čiže aj ušetríš 🙂

manosa
20. nov 2017

Ahojte moj manzel si objednal z tejto stranky adidas botasky prisli v inej krabici uplne iny vzor ako sme objednali a nehovorim ze tie co nam prisli sme nasli na stranke o 40 eur lacnejsie takze odrb ako svina neodporucam vobec a este sa neda vyhladat ani telefonny koadresea to nehovorim o adrese skusali sme vsetko.

veronikanika94
20. feb 2020

Ja som tiež pozerala tu stránku a mne to vyhadzovalo keď som chcela zaplatiť že stránka neexistuje alebo ze je problém tak som to viac ani neskúšala. Podľa mňa to je nejaká podvodná stránka.