icon

Odporúčania na najlepší nočník pre bábätko

7. apr 2025

Pekny den. Vedeli by ste mi odporucit s akym nocnikom ste boli spokojne? Nemam prehlad co je na trhu, ale tak rada by som nieco osvedcene kupila.

13uzivatelka11
7. apr 2025

Najlacnejši za 3€ aký mali.. Ešte som aj kúpila synovi ružový, lebo bol o euro lacnejší 🫣😀

jesenzima
7. apr 2025

Úplne stačil nočník z Tesca za 5€ .. je to nočník 🤷

nikpa
7. apr 2025

Neviem ci ozaj už aj toto podlieha trendom, ved je to na 💩 a má spĺňať len tento účel. Netreba byť moc premotivovana...

lenkakravcova
7. apr 2025

My tento. Jediný kde sa syn nevycikal pomimo (tá hlava vpredu je perfektná na podopieranie aj aby necikal chlapec do výšky). A aj dcéram najviac vyhovuje.

natalka13
7. apr 2025

Len schodiky k wc s redukciou sme mali

tana85
7. apr 2025

Taktiez celkom obyc, ale tu cast na hovienko mal vyberatelnu, lahsie sa to potom vylievalo a cistilo. Na trhu je kadeco, ale ver mi, ze nocnik nie je hracka

sisska96
7. apr 2025

Obyčajný za pár eur

lucia13022023
7. apr 2025

My sme mali kindsgut lebo sa mi páčil 🤣 sle malý sa vycikal rovnako aj do nocnika z pepca za 3€ ktorý mal u mojich rodičov 🤣

taktotedanie
7. apr 2025

Obycajny z pepca
Nocniky podliehaju trendom? 🤷🏻‍♀️

minesasubu
7. apr 2025

ja odporúčam tento mame žltý
daj do google - nočnik ako stolička
je dosť vysoky aby syn necikal mimo , vnutro sa dá vybrať a poriadne umyť

saxana000
7. apr 2025

Prvy idealne co najnizsi..my sme pri prvej skusili vela typov a ani na jednom nemala nozky na zemi.preto tam ani jechcela sediet.az naobycajnejsi z kauflandu jej sadol tak aby dociahla na zem.

majlo1234
7. apr 2025

Ak mas syna, tak s takym vyvysenym predkom, nech necika mimo. A vyberacie vnutro, lahsie sa umyva

lylyjana
7. apr 2025

Ja odporucam taky co vyzera ako wc a redukciu so schodikmi aby dieta mohlo vyjst samo na wc. Nas malybsa to ucil tak, kakat som ho ucila hned na wc aby to bolo menej narocne s pratanim. Aj si nevytvoril ziaden blok a nebal sa chodit na wc.

lasona
7. apr 2025

My sme nočník použili asi len 5 krat. Rovno na wc, redukcia a ideš. Nočník sme dostali voľáky.

vkatush
7. apr 2025

My máme takýto, som veľmi spokojná.

Stačí ti lacný do 5 eur, ale odporúčam VEĽMI vyberateľné vnútro. Uľahčí to extrémne upratovanie/čistenie.

laskonka_lasky
7. apr 2025

Total obyčajný nočník, mladšie dietko podedilo😁😁

dixitka
7. apr 2025

Ak máš dievča, je to asi jedno. Ak chlapca, zober taký s čo najvyšším predkom a ideálne aby celá tá “misa” bola čo najväčšia. My máme tiež ten Keeeper za pár eur, ale musím dávať mega pozor, ako syna usadiť, aby necikal pomimo (aj tak občas dačo utečie na dlážku 🙄). A u svokry je nočník po neterke, značku neviem, hrá melódiu po vycikaní, ale je tak maličký, že to sa proste nedá, aby sa tam syn trafil, takže sme to po pár pokusoch vzdali.

dotka04
7. apr 2025

Obycajny Ikea je top👍

deedol
7. apr 2025

ikeacky ten vyberatelny pre chalana, ma vyssiu tu prednu cast a dobre sa umyval, kedze ta vyberatelna cast je pomerne mala.

amelie22
11. apr 2025

Tiež sa pridávam do skupiny ikea 😃 najlepšie sa umýva 🙂

oblecenie99
11. apr 2025

Naaaahodou, to nie je až tak jedno 😄 @laskonka_lasky Ja som tento neznášala, blbo sa z neho vylieval "materiál" 🫣 bol nepraktický, mali sme taký u starých rodičov.

Ja som jednoznačne tím IKEA (bielozeleny, s vyberatelnym dnom). Ale vyberieš si akýkoľvek, kuouj s vyberatelnym dnom.