Odporúčania na najlepší nočník pre bábätko
Pekny den. Vedeli by ste mi odporucit s akym nocnikom ste boli spokojne? Nemam prehlad co je na trhu, ale tak rada by som nieco osvedcene kupila.
Úplne stačil nočník z Tesca za 5€ .. je to nočník 🤷
Neviem ci ozaj už aj toto podlieha trendom, ved je to na 💩 a má spĺňať len tento účel. Netreba byť moc premotivovana...
Len schodiky k wc s redukciou sme mali
Taktiez celkom obyc, ale tu cast na hovienko mal vyberatelnu, lahsie sa to potom vylievalo a cistilo. Na trhu je kadeco, ale ver mi, ze nocnik nie je hracka
Obyčajný za pár eur
My sme mali kindsgut lebo sa mi páčil 🤣 sle malý sa vycikal rovnako aj do nocnika z pepca za 3€ ktorý mal u mojich rodičov 🤣
Obycajny z pepca
Nocniky podliehaju trendom? 🤷🏻♀️
Prvy idealne co najnizsi..my sme pri prvej skusili vela typov a ani na jednom nemala nozky na zemi.preto tam ani jechcela sediet.az naobycajnejsi z kauflandu jej sadol tak aby dociahla na zem.
Ak mas syna, tak s takym vyvysenym predkom, nech necika mimo. A vyberacie vnutro, lahsie sa umyva
Ja odporucam taky co vyzera ako wc a redukciu so schodikmi aby dieta mohlo vyjst samo na wc. Nas malybsa to ucil tak, kakat som ho ucila hned na wc aby to bolo menej narocne s pratanim. Aj si nevytvoril ziaden blok a nebal sa chodit na wc.
My sme nočník použili asi len 5 krat. Rovno na wc, redukcia a ideš. Nočník sme dostali voľáky.
Ak máš dievča, je to asi jedno. Ak chlapca, zober taký s čo najvyšším predkom a ideálne aby celá tá “misa” bola čo najväčšia. My máme tiež ten Keeeper za pár eur, ale musím dávať mega pozor, ako syna usadiť, aby necikal pomimo (aj tak občas dačo utečie na dlážku 🙄). A u svokry je nočník po neterke, značku neviem, hrá melódiu po vycikaní, ale je tak maličký, že to sa proste nedá, aby sa tam syn trafil, takže sme to po pár pokusoch vzdali.
Obycajny Ikea je top👍
ikeacky ten vyberatelny pre chalana, ma vyssiu tu prednu cast a dobre sa umyval, kedze ta vyberatelna cast je pomerne mala.
Tiež sa pridávam do skupiny ikea 😃 najlepšie sa umýva 🙂
Naaaahodou, to nie je až tak jedno 😄 @laskonka_lasky Ja som tento neznášala, blbo sa z neho vylieval "materiál" 🫣 bol nepraktický, mali sme taký u starých rodičov.
Ja som jednoznačne tím IKEA (bielozeleny, s vyberatelnym dnom). Ale vyberieš si akýkoľvek, kuouj s vyberatelnym dnom.

Najlacnejši za 3€ aký mali.. Ešte som aj kúpila synovi ružový, lebo bol o euro lacnejší 🫣😀