Oplatí sa ešte kúpiť kočík v Poľsku?

cilli
5. jún 2017

AHojte mamičky, chcela by som sa opýtať,poprosiť o radu, ak ste boli nakupovať nedávno v Nowom Targu, či sa to oplatí a najmä kúpa kočiara. Chcela by som sa tam vidať na nákupy,ale nemám to úplne najbližšie a z web.stránok sa nie všetko dá vyčítať. Myslím,že vaše skúsenosti budú cennejšie.
Ďakujeme za radu a krásny deň 🙂

lucia456
5. jún 2017

Ahoj, ak nebyvas uplne blizko, vobec sa to neoplati. Ja som si tak tiez pri dcerka pred siestimi rokmi kupila vsetku vybavu v Polsku, od kocika , postielky, matraca, hniezda a periniek do postielky. Kocik stal okolo 300 eur, posluzil, aj som ho po malej predala vyzeral stale ako novy, ale teraz sa cena kocikov pobybuje rovnako na nete, v obchodoch, taktiez postielka, a ak si priratas cenu za dopravu, moc neusetris. Ale ja tam zasa rada chodim kvoli tej atmosfere, tak nech uz sa rozhodnes akokolvek, nech dobre nakupis. Lucia.

cilli
autor
5. jún 2017

Luci, veľká vďaka za odpoveď a radu 🙂 čo to som našla na nete,ale tie ceny mi veru prišli rovnaké (za niečo dokonca i viac), ale sa mi to nejak nezdalo, tak že sa radšej opýtam. Ďakujem ti ešte raz 🙂

drobcek26l
5. jún 2017

Presne ako piše
@lucia456 s cenami he to tam už porovnateľne z netom teda ceny kočíkom sú okolo 300€. No ja tam naň aj tak pôjdem cca za mesiac, paci sa mi vyber a tiež ta atmosféra. My to vzdy berieme ako výlet.

martina7905
5. jún 2017

V polsku kocik urcite ano obzerali sme a komplet zo vsetkym vajicko vanicka okolo 300€

janajanok
9. jún 2017

Tiež by som veľmi rada šla nakúpiť výbavičku pre bábo do Poľska, ale väčšinou sme chodievali do Krosna, nemá niekto náhodou skúsenosti s nakupovaním detskej výbavičky- kočíka v Krosne?

janajanok
13. jún 2017

@xxxxxnnnnn Ďakujem pekne 🙂