icon

Oplatí sa ísť na nákup výbavičky do Poľska?

zuzcami
3. mar 2015

Ahojte mamičky,

oplatí sa ísť na nákup výbavy (od kočíkov, matrace, vaničky ...také väčšie položky)
do Poľska (Krosno, Nowy Targ) na trh, do mesta?
Aké sú cenové relácie napr kočíkov v porovnaní s cenami tu ( 😀 Michalovce napr.)
Ďakujem 🙂

majca1581
25. mar 2016

@jaama ano moja priamo z LE 🙂 uzivam si posledne chvile volna :D
@lusswinki ahoj tak ja som pri dcerke kupovala v polsku plienky no kus stal 1 euro ale kvalita hruza treba davat velky pozor ake kupujes ale mne sa zdali dobre ze super no po par praniach hroza...tak vybrala som po mne a po mojich surodencoch a to sa neda porovvnat kolko deti na nich vyrastlo a kvalita stale super ..inak dobre su bambusove z DM len su drahe 12 eur 4 kusy farebne ..alebo v tesku som kupila take pekne zvieratkove bola akcia za 5 eur 4 kusy ale take skor ku doktorke ,...no mam problem kupit take plienky ako kupila pre nas moja mamulka 😠 🙂 😉

braute
25. mar 2016

Dosiaľ sme vždy nakupovali v Nowom Targu, zatiaľ nesklamal

lusswinki
25. mar 2016

@majca1581 no to take kvalitne jak mali nase mamky uz asi nikde nezozenieme.. tiez mam nachystane tie, v ktorych som mozno este aj ja bola balena, no ano ako pises, treba aj take "krajsie" k doktorke 🙂 tak kocky dakujem za informacie. Do Pl chodime na nakupy, ale len do polskej Dukli, sem tam do ktosna, no nikdy ma nenapadlo popozerat ceny kojeneckych veci.. 😲 😀

jaama
25. mar 2016

@majca1581 uzivaj 🙂 ja si uxijem o take dva tyzdne viac.. 🙂

matka86
9. apr 2016
Používateľ matka86 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matka86.

Trhy v Polsku poznam celkom dobre, hlavne teda Nowy Targ, ale detske veci tam uz nie su take lacne ako volakedy. Podla mojej skusenosti sa vzdy lepsie oplati nakup cez internet. Navyse teraz existuje kopec zlavovych portalov, kde najdes vyhodne zlavy a usetris, ja napriklad vela vyuzivam http://www.kuponyzdarma.sk/ Su tam zlavy napriklad aj do Bambina a kopec inych. Skus kuknut 🙂

salome51
10. apr 2016

Dievčatá, koncom apríla ideme s manželom do Nowého Targu a aj do toho obchodného domu Babyboo. Neviete náhodou aké značky kočíkov majú či už na trhoch alebo v tom obchodnom dome a za aké ceny? Tiež by sme chceli kúpiť pre staršieho syna periny a obliečky do postele. A pre druhého synčeka také tie novorodenecké veci ako zavinovačku, body atď. Oplatí sa? Sú stále také dobré ceny ako napr. 2 roky do zadu?

devicka
10. apr 2016

Nowy Targ trhy 🙂

jaama
10. apr 2016

@salome51 no kociky mas kadejake druhy v tom obchode.. kupovali sme tam camarelo art limited, trojkombinacia 350€. Maju samozrejme aj lacnejsie. Obliecky cca 10-13 €, zavinovacky sme kupovali dve a jedna stala cca 8€ ( kukalasom ich tu na slovensku a stali cca 14€). Urcite sa oplati vanicka s teplomerom. Taketo veci sa oplatia, no vecicky, kresielka a hracky ani velmi nie. Tie skor v tescu ked su v akcii 🙂 🙂

siska2027
10. apr 2016

@salome51 pri prvom sme v babyboo nakupili vela pri druhom skoro nic zdalo sa mi ze velmi zdrazeli 😒

salome51
10. apr 2016

@jaama ďakujem za tvoju odpoveď. Také veci ako vaničku, hojdacie kresielko atď. máme po staršom synovi. Teraz kupujeme staršiemu klasickú posteľ a do tej chceme periny, obliečky a nepremokavú plachtu, lebo sa len teraz odúčame od plienky. Takže oblečenie ako body a tak sa veľmi neoplatí?

jaama
10. apr 2016

@salome51 to sa tam neoplatí ako oblečenie, skôr fakt v tom tescu alebo lidl keď majú akcie. teraz majú akciu aj h&m tuším... tak to vám až tak veľa netreba dokupovať, to je super 🙂

chrumka84
17. apr 2016

Neviete prosim, ake znacky kocikov sa teraz predavaju na Polskom trhu? V 2012 sme kupili Verso, ten sa vraj uz nevyraba. Chcem pogooglit.

luxus10
17. apr 2016

@salome51 nepremokavu plachtu na postel 90x200 frote kupis na slovensku za bezkonkurencnu cenu v sanitase, sice maju len bielu farbu, ale je kvalitna a stoji 10 €.

lubica285
17. apr 2016

@chrumka84 ja som teraz kupovala cez bazar uplne novy dovaza ho pani z polska a znacka je cleo trojkombinacia

ivka707
17. apr 2016

@chrumka84
Ja so bola vcera nowy targ trh a mali tam camarelo art modry dvojkombinacia za 250 eur a maju tam kocik maximo.vyzera velmi pekne,neviem kolko stal,ale segra ho kupila v oktobri za 370eur.

chrumka84
17. apr 2016

@lubica285 cez koho pls?

chrumka84
17. apr 2016

@ivka707 ten sa mi paci

lubica285
18. apr 2016

@chrumka84 mozem ti poslat link ale neviem ci este budu kupovat, lebo pani cakaa v maji babo

bibiiana
19. apr 2016

Žienky chystaye sa niektora do poľska na kočik?😊

salome51
19. apr 2016

@bibiiana my ideme 30ho do Noweho Targu a tiež rozmýšľame či kočík kúpime tam alebo nie. Máme vyhliadnutý na našom eshope ale či by sa mi niečo aj v Poľsku zapáčilo,neviem. Zaujímalo by ma aké značky a za aké ceny majú. Ak by niektorá vedela bolo by fajn 😉

bibiiana
19. apr 2016

@salome51 a môžem ta poprosit ak pojdes ci mi nieco aj nepofotiss? 🙂

salome51
20. apr 2016

@bibiiana samozrejme. Pokúsim sa nejaké kočíky pofotiť.

bibiiana
20. apr 2016

@salome51 dakujem krasne 🙂

chrumka84
20. apr 2016

@ivka707 prosim ta, nevies nahodou ci mali na trhu aj camarelo art limited tyrkysovy? Rozhodla som sa vyrazit v nedelu, tak dufam, ze nepojdem zbytocne.

chrumka84
20. apr 2016

@ivka707 teda v sobotu

ivka707
21. apr 2016

Ano mali to je taky so sivym vsak?ten stal 250 eur dvokombinacia@chrumka84

ivka707
21. apr 2016

@chrumka84 prepac az teraz som precitala ze sa pytas na limitrd. Ten som nevidela,ale ked pojdes urcite si nejaky vybetie,maju tm vselojake kociky ci farby alebo typy🙂prijemny nakup

bibiiana
21. apr 2016

@chrumka84 ahoj a kam idea do polska ?

chrumka84
21. apr 2016

@bibiiana do Noweho targu

Z tychto troch keby tam aspon jeden mali. No uvidime.

salome51
22. apr 2016

@ivka707 ahoj, náhodou nevieš či mali na trhoch aj kočíky Bexa?