Oplatí sa kolotoč do postieľky pre 5 mesačného?

tea333
9. jan 2011

chcela by som vediet, ci sa oplati kupovat deku s hrazdickou, alebo kolotoc do postielky pre takmer 5 mesacne babatko.Moj malinky miluje ked mu nieco hra, ale neviem ci sa mi na to nevykasle ked bude liezt a sediet.Zabavi ho to aj potom? Alebo neporadite nejaku obdobnu zabavku, ktora by nam vydrzala dlhsi cas?

lussy666
9. jan 2011

ahojky, mozno je to individualne, ale moja mala odkedy sa pretaca na brusko a naspat na chrbatik, tak ta deka s hrazdickou nema vyznam...🙂 kolotoc nad postielkou miluje, to vydrzi aj chvilu na chrbte sledovat, ako sa hracky otacaju:DD

avila
9. jan 2011

Nasho krpca (5 mes) hrazdicka uz prestala bavit... A uz je to aj nebezpecne, bo si to taha na seba a celu hrazdu uz zruti. A kolotoc este moze, bo tie zvieratka sa daju pritahovat, tak ich chyta, olizuje a kedze sa to hybe, tak mu to aj pestuje postrech 😉.

Ak potrebujem nieco surne robit, tak vydrzi v lehatku a na tom ma zavesene zvieratka, ktore si prtahuje, olizuje, to ma rad.

anjelicek26
9. jan 2011

Hrazdicku by som uz nekupovala, kolotoc je fajn aj neskor, uz len kvoli fajn hudbe... Nas maly ho ma este stale veeelmi rad.

andrea487
9. jan 2011

mi sme mali aj aj,a hrazdička malu bavila tak do 4mes. 😲
kolotoč dlhšie,a mali sme ten ktorý sa dal aj premietat a hral,dostali sme ho,ach tak ten len odporúčam,stál dost vela,ako som potom pozerala,že sama by som kupila iný ,ale teraz su už lacnejšie aj tieto,tak porozmýslaj..je to super 😀

evickapooh
9. jan 2011

Kasicky kolotoc nas dlho nezabavil ale hrazdicka ano[co hra aj melodiu] ale kolotoc lietajuce medvediky od FP je super

beruska.zuzanka
9. jan 2011

hrazdičku už asi nie, my sme prestali používať tak cca v 5 mesiacoch ale kolotoč sme odmontili z postieľky až okolo konca 10mesiaca 😉 celkom ju zabavil, hlavne ke už vedela v postieľke stáť a prechádzať sa, tak bola nadšená, že si ho vie sama pustiť a tak, žiaľ robila to aj v noci, tak sme ho dali dolu 😀 😀 😀

renette
9. jan 2011

Deku s hrazdickou uz urcite nie. Kolotoc nad postielku je fajn, ale ked sa maly vedel posadit (5-6mes.), tak ho zacal stahovat a musela som ho zrusit. My mame macka, co premieta obrazky na strop a hra melodiu. Dcerka ma uz 3 roky a stale ho chce pred spanim a maly ho zacal vnimat asi v 3 mes. Dnes som dala do bazaru hrazdicku, ktoru sme mali doteraz. Maly ma 1rok a 3 mesiace. A potom este take natahovacie slniecko, co hra melodiu po natiahnuti snurky. Neskor si ho bude vediet pustat sam.

ivett1
10. jan 2011

aj nam vydrzal zaujem o kolotoc dlhsie...dokonca aj ten obycajny sme vyuzili na dvakrat- pri zaspavani hral prijemnu melodiu a neskor, ked ho zacali "stahovat" na seba, sme odmontovali zvieratka (postavicky) a hrali sa s nimi "divadielko"... 🙂 ...klasicka hrazdicka vydrzala do 5 mesiacov...potom radsej nejaku interaktivnu (my sme mali chicco hrazdicka-pultik so svetielkami a tlacitkami a nastavitelnymi nozickami a to dost dlho...)