icon

Oplatí sa kúpiť detská ohrádka?

jaja8_9
28. dec 2022

Oplatí sa kúpiť detská ohrádka? Využili ste? Ak áno tak aká? Lepšia je drevená alebo ta látková skladacia?

Strana
z2
zorkahorka
29. dec 2022

@jaja8_9 my mame poschodie a v pohode som si odbehla aj za kuruerom.schody mame oddelene dverami,nedostal sa k nim.alebo som ho strcila do tej ohradky,hoci som vedela,ze tam bude vrieskat.alebo som ho brala so sebou.
Alebo som ho nechala sameho.otvorila som mu len izby,kde je minimum nebezpecia.vedela som,co dokaze,kde co hrozi.zo zeme som odstanila kvetinace, dekiracie, na ktore mohol dociahnut,som posunula na policke dalej

noami12
29. dec 2022

@jaja8_9 no mame schody hore aj dole v celom dome takže namontovala sa zábrana ale všade sa ta zábrana namontovať nedá keďže niekde je väčší otvorený priestor so schodam. Takže riešila som to tou ohradkou ale už bude mat 2r. A už vie pekne aj sama sa chytiť a ísť po schodoch ale aj tak stále mam obavy predsa len sa môže smyknut alebo nejako nešťastne stúpiť a spadnúť. Keby mam byt tak na ohradku ani nepomyslim ale tiež som ju riešila koli schodom

zuzuliatko18
29. dec 2022

Známi používali skladaciu cestovnú postieľku aj ako ohradku, my sme ohradku kúpili, no nakoniec nevyužili (dôvod prečo sme ju kupovali sa zrušil).

jaja8_9
autor
29. dec 2022

@natalala toto určite budeme mat 🙂

optame
29. dec 2022

@jaja8_9 vyuzivam este stale, mam ju v kuchyni a prinoboch detoch mi pomohla. Aj teraz tam supnem maleho ked varim a on sa tam prehra alebo ked idem otvorit branu,tak viem,ze tam je ok a neutecie 🤣

guiseppinka
29. dec 2022

@jaja8_9 mame poschodovy dom, baby na schody nechodili. Starsia max sadla na prvy... Prcek utekal hore, ale prirazila som tam stolicky a nevedel si ich odtlacit... A dole otvoreny priestor, tak si chodil...

slavomira236
29. dec 2022

@jaja8_9 ja som mala prenosnu postieľku v kuchyni dcérka nemala problém v nej byť

stanislavicenka
29. dec 2022

@jaja8_9 pri dcere sme ju nemali. Prislo mi to zbytocne. Pri synovi ma manzel orehovoril. Bola to zbytocnost. Nikdy som dieta neodlozila do ohradky, ci pred telku, alebo inu obrazovku.

fiafia
29. dec 2022

@jaja8_9 moja dcérka mala prenosnú postieľku a využívaná bola dlho a neviem si predstaviť fungovanie aspoň do roka bez nej 😁 využívali sme na aj na návšteve, výletoch...

lusyc
29. dec 2022

Mala som veľkú drevenú, dalo sa v nej chytit tyciek, ale nemala dno a stale sa šmýkala po dlážke a penovej podložke. Teraz mam skladaciu látkovú, nedá sa v nej chytiť, ked sa chce malý postaviť, ale aj tak je to lepšie, nesmyka sa, ľahšie sa prenáša. Deti tam mali/majú hračky. Bez starosti idem do pivnice vymenit práčku, k postarke, vybrať jedlo z rúry. Ale vacsinu času nechavam behať po dome, schody mame za dverami.

kamagma
29. dec 2022

Zalezi od dietata ,pri prvej sme nepotrebovali, pri druhej to bola najlepsia vec na svete🤷‍♀️

siska53
29. dec 2022

@jaja8_9 u nas to bolo skor skladisko hraciek.. deti tam.nechceli byt, revali..

Strana
z2