Oplatí sa kúpiť prebaľovacia komoda?
Ahojte baby,máte doma prebalovaciu komodu?Akú má hlbku?Lebo na nete,že 53cm a nie je to málo?Ved teraz sa niektoré bábätká rodia aj 54cm a to by už bola komoda malá,nie?Alebo mám kúpiť nejakú komodu a na ňu potom prebalovaciu podložku?Čo je lepšie podľa vás?Prvýkrát kupujem,tak neviem....Ďakujem 🙂 tu je aj fotka

ahoj 🙂 tiez sme to riesili komodou a na nu prebalovaciu podlozku 🙂
@fairinaa2 my sme tiež komodu objednávali odtiaľ 🙂 majú krásny výber a naozaj rýchly dovoz...ale aj my sme dlho rozmýšľali nad tým či kúpiť len obyčajnú komodu alebo nie, lebo teraz ideme mať naše prvé mimino a najradšej by som mala všetko "originál detské" 😀 ale keď sa nad tým človek naozaj zamyslí, tak je praktickejšie objednať si obyčajnú komodu a na ňu položiť podložku, pretože keď mimino vyrastie jednoducho ju dáš preč a komodu môžeš využívať naďalej 🙂
ahojte zienky, ja sa neviem vobec rozhodnut. Niektori hovoria ze je lepsia klasicka komoda, ini zase ze je lepsia prebalovacia komoda. Vedel by mi niekto strucne zhrnut klady a zapory? 🙂 Zaujima ma, ci to je naozaj taka zbytocnost, alebo sa predsa len oplati do toho investovat....
my v jednoizbovom byte máme len malú deku s plienočkou a prebalujeme na mojej posteli.
@trendy_girl my mame komodu, z ktorej sa da neskor odmontovat ten vrch, ktory ako okraj drzi podlozku, takze neskor je to uplne normalne trojsuplikova komoda do detskej izby. Cez supliky ma vyrytu ilustraciu zirafy. nam velmi pomohla, a v suplikoch vsetky paksamenty, ktore dovtedy robili len neporiadok. vo vrchnom plienky, obrusky a krem a prebalovaci vrch bol ovela vacsi ako len klasicke podlozky, takze sa clovek nebal, ze dieta sa len kusok pohne a spadne. urcite lepsia volba ako prebalovaci pult, ktory neskor nema vyuzitie. samotna komoda sa neskor zide ako sucast nabytku.
@chokma asi viem ktoru myslis, videla som ju v obchode s detskymi vecami 🙂 mame taku postielku 😀 nad prebalovacim pultom som ani nerozmyslala lebo ked som ho videla naozaj to nevyzera byt bohvieco...len neviem ci kupit radsej obycajnu komodu alebo tu prebalovaciu...
@trendy_girl neviem ako klasicke komody, ale my jednu co mame, tak je o dost uzsia, cize by sa nan dala dat ta prebalovacia podlozka akoby zboku a tak prebalovat. to by mne nevyhovovalo, po prve by som sa bala, ze sa mi zosuchne ta podlozka s babom. mne vyhovuje ten velky siroky priestor, ktory ma prebalovacia komoda na vrchu a tiez, ze mi tie zahyby podlozku drzia. ale je to na tebe, iste aj financny rozdiel tam nejaky bude.
Podla mna velmi závisí na tom či más na komodu jednak priestor a či veelmi chceš. Ak ju velmi chceš, maš peniaze a priestor tak si ju kup, ale inak je to uuuplnááá zbytočnost - prebalovacia komoda. Ak by som si kupovala komodu tak s odmontovatelnou prebalovacou častou, pride mi to praktickejšie z hladiska buducnosti ked uz prebalovacia čast bude zbytočná. Ja mám deti 3 a prebalujem ,,kde ma napadne,, - na posteli, na koberci, mam taku deku ktoru si rozložim a je to.
@sardinka335 ja som to sprvu tiez tak robila, len som vsade mala bordel, lebo mi bud chybal krem, obrusky, abo plienky a tak som to mala roztatarene po celom dome. asi zavisi veru aj od velkosti bytu, domu. my mame dve poschodia a dodnes je to v istom zmysle horor, ked hladam flasu s vodou, hracku...
neoplatí... ja mám požičanú krásnu, bielu, z masívu trojposchodovú, a prebaľujem na posteli...🙂)))
@trendy_girl ...pri prvej dcerke som mala prebalovacie miesto ma pisacom stole 😀 mala som tam podlozku a vsetko "poruke" ..pri druhom absolutne nic...prebalovala som kade-tade a hlavne na posteli...teraz pri 3tom som straaaaaaaasne chcela prebalovaciu komodu z ikei...taku co ma vyklapaci prebalovak a neskor sa da zlozit a je z nej komodka, ale nakoniec, ked som to vsetko videla nazivo, tak by mi to nestacilo, potrebovala som kooopu miesta na vecicky a tie by sa do dvoch suflickov nevmestili, tak mam prebalovaciu podlozku napostielku, stale sa tam prebalujeme 😉 a super velku 3 suflikovu komodu na veci...zalezi od miesta v bytiku ...napr keby mam moc miesta, tak dam prebal.komodu a vedla skrinku 😉 ...??
@trendy_girl ja mam malm komodu a za nou billy regal a vyskovo to mam vyrovnane doskou.cele ma to stalo 100eur a potom to mozem pouzit hocikde.foto je aj v mojom albume
@trendy_girl ahoj, ja súhlasím s tým, že je to zbytočnosť (ako som sa už vyššie vyjadrila). Ak už chceš niečo kvôli úložnému priestoru tak si určite kúp normálnu komodu a keď tak, dáš na to prebaľovaciu podložku. Okrem finančného rozdielu máš pri prebaľovacích komodách menší výber čo sa týka dizajnu, väčšinou sú s detským motívom a to je dosť nepraktické ak by si ju chcela neskôr dať niekam do obývačky a tak. Inak nie všetky komody sú úzke, my sme kúpili trošku širšiu aby sa nám tam prebaľovacia podložka vpratala. To je môj názor, ale čo si vyberieš, to už záleží len na tebe 🙂
Baby vdaka za odpovede, ste zlate 🙂
@ollski no dva sufliky by mi zrejme naozaj nestacilo, lebo mame kopu veci a aj oblecenie potrebujem niekam dat (zatial). Inak mame trojizbak a jedna izba je vyhradena pre mimi, ale aj tak nechcem kupovat zbytocnosti, ak s nimi potom nebudem mat co robit a ak by som to este nevyuzila, tak by ma asi porazilo 😀 tak zrejme ostanem pri nejakej komode
@mishelita myslis tu bielu vedla postielky? ...paci sa mi ako je to vymyslene, dobre to vyzera 🙂 inak aj maly je rozkosny 😉
@fialka369 mas pravdu, len teda musim zohnat sirsiu, lebo na uzkej by som sa drobca bala prebalovat a teraz su v obchodoch väcsinou uzke, ako som videla aj v sconte...A nejaku co ma vela miesta na vecicky 😀
Ja mam len obycajnu komodu a na nej podlozku ale za tie tri mesiace, co je mala na svete, som to velmi nevyuzila. Som rada, ze som ziadnu prebalovaciu komodu nekupovala.
@trendy_girl hej.presne to.mne to aj vyskovo super vyhovuje.
dakujem velmi pekne 😉
@trendy_girl určite to nebude až taký veľký problém nájsť 🙂 my tiež máme "klasickú" šírku komody a nemali sme s tým problémy. Však môžeš pozrieť stránku odkiaľ som si objednávala ja (designoutlet) tam nájdeš veľa druhov komôd možno ti niečo padne do oka
Nemá niekto skúsennosť s prebalovacou komodou Miki, ci je dost velka, maly mal uz pri narodeni 56cm... Super je ze su tam aj tie regaly na plienky a ostatne vecicky. Len ci bude dobra ? Tu ju maju.. http://www.detskapostel.com/komody-s-prebalovac...
Kamoska kupila komodu, kde sa prebalovaci vrch da dat prec a je vacsi ako pri pultoch,cize ju vyuzije potom nastalo ...cisto prebalovacie pulty su podla mna aj co som videla u niekoho neprakticke a ten priestor na prebalovanie je maly
Mne vyrobil mm🙂 je stolár. Komoda má 4 šufliky.vrchnú časť "s bočnicami" sme potom vymenili za rovnú 😉
@trendy_girl my sme mali aj komodu prebalovaciu, tu som nakoniec predala. Pre mna je top na postielku pevna podlozka. Velmo prakticke a velmi dlho vyuzitelne. Zalezi aj od toho aky priestor mas. My mame malu spalnu.
Ja som dnes presne túto objednala 🙂 tiez je robený tak ze vrch sa zloží a zostane len komoda

Ahoj, my sme sa rozhodli, že kúpime len komodu (designoutlet.sk/komoda-s-3-zasuvkami-saturn-83-cm). Na vrchu mám položenú prebaľovaciu podložku a nejaký ten košík s krémikmi a vecami čo potrebujem mať po ruke. Kopa úložného priestoru a hlavne nebudem musieť ešte niekde uchovávať kúsky z toho horného prebaľovacieho dielu 🙂