icon

Plienky Bella Baby Happy. Aké sú?

vivusika
6. máj 2011

Maminy, aké sú plienky Bella Baby Happy detské plienky, nie sú také igelitové? Majú na ne v Bille akciu, tak nad nimi rozmýšľam, lenže ich nepoznám...

Strana
z2
matozazzo
14. dec 2012

Pri prvej som ich pouzivala od narodenia, dokonca ich mali v porodnici a automaticky davali (v CR), bola som velmi spokojna, potom sme sa odstahovali a presli na ine.

nickki
18. jan 2013

my sme s bella velmi spokojni... skusali sme tesco, potom pampers active baby, pampers premium care... posledne menovane su vychvalene ake su super (ze vraj najlepsie plienky haha)... od pol roka kazde rano tie super drahe pampersky precikal 😲 ... tak sme zacali davat belly aj na noc a odvtedy ziadna nehoda 😀 ... cena neporovnatelna, stale su niekde v akcii... vacsinou okolo 6,99 eur za balik, ked nie su v akcii u nas v drogerii u sukromnika su bezne za 8,99 eur takze najlacnejsie plienky siroko-daleko a kvalita vyborna 😉

lenkasalayova
19. jan 2013

Plienky Bella Happy sú výborné plienky. Skúsili sme už rôzne značky, no tieto sú najlepšie, 100 krát lepšie ako Pampers. Kupujem ich za výhodnú cenu. Tento mesiac som vyuzila akciu 2+1. Zaplatite za 2 a dostanete 3 balenia.

jeinabe
19. jan 2013

Aj my ich kupujeme a su fakt super......tiez sme presli skoro vsetkymi, pampers sme stale precikali, z tesca sme mali vyrazky, babylove nic moc.....a naozaj sa bella happy veeelmi vyplatia, ak su v akcii.....a su najnajlepsie.....

silvushtok
19. jan 2013

My sme boli spokojni

silhinka
27. jan 2013

@lenkasalayova
aj nam lepsie sedia ako pampersky,kupujeme velkost.1 ale nie vzdy ich maju v ponuke.Kde je prosim teraz ta vyhodna akcia 2+1 a neviete plati to pre vsetky velkosti?dakujem pekne za info.

lenkasalayova
27. jan 2013

@silhinka akcia 2+1 je na stranke Bella bella4you.

http://www.bella4you.sk/bella-4-you/eshop/1-1-S... .

Ja som ich objednala odtial . Platilo to tusim na vsetky velkosti.

mamkakatka1
9. dec 2013

My teraz používame newborny a sme maximálne spokojní 🙂 Mali sme aj pampers ale tieto sú lepšie. Kúpila som ich v takej taške kde bolo všetko potrebné na začiatok a flašu som dostala ako darček.

babatkonr
10. feb 2014

Pouzivali sme ich, su super. Maly mi ale rychlo vyrastol a ostalo nam ich vela.

Pozrite inzerat. Mam skoro 3 balenia vel. 4. Prajem pekny dnik 🙂

bica
20. aug 2015

Velmi onicom plienky uz by som ich nikdy nekupila sklamanie nieje nad pampersky nad mieru spokojna nemenila by som uz 🙂

slavkamesinova
4. okt 2017

Ake Happy pampersky su 5?

bica
5. okt 2017

Happy nikdy viac.

slavkamesinova
5. okt 2017

@bica a preco nikdy viac Happy?

smajluska
27. mar 2020

Najlepsie plienky 👍