Plienky Gaga Premium - skúsenosti

lenkasalayova
11. apr 2013

Mamičky máte skúsenosti s plienkami Gaga Premium (veľkosť 5) ?. Nie že by boli zlé, ale odkedy ich kupujem malému sa častejšie zaparuje prdelka, aj keď používame napr. sudokrem na pár dní mu všetko zbledne a potom sa mu to vráti. Malý sa liečil na zápal močových ciest (podľa lekára s TESCO plienok) a je možné, že má stále agresívny moč nakoľko bola pri posledných odberoch moču zvýšená zápalová aktivita. Aj keď nemá na seba dlho mokrú plienku pokožka mu sčervenie. Aké máte Vy skúsenosti s Gaga Premium? Uvažujem, že začnem znova kupovať Pampers Active Baby, i keď sú v porovnaní cenovo drahšie, ale radšej dám viac za plienky akoby mal mať drobec červenú prdelku.

xlucia
11. apr 2013

@lenkasalayova aky je stary tvoj syn?

lenkasalayova
autor
11. apr 2013

@xlucia 16 mesiacov a ma 11 kg

xlucia
11. apr 2013

@lenkasalayova tak potom skus na den len slipy. budes sice casto prat, ale maly bude rychlejsie v poriadku

lenkasalayova
autor
11. apr 2013

Tak ...on vela cikava, este je malicky aby bol bez plienky. Mame v byte aj psa, nebolo by to vhodne. Zas ked ma zapal obliciek nemoze byt len tak. Skusala som mu davat aj slipky ale bolo mu teplo a zaparil sa rychlejsie.

martincankasr
11. apr 2013

AHOJ.no my máme podobne
skusenosti ako vy. Taktiež červená ritka až pysky... Zaparene až mala pluzgiere... Hrôza.. nikdy viac odkedy kpujem pampers active baby tak v pohode. Radšej si zapltim ako keby mala malinka trpieť... Menim ich s huggies. A nebudi sa v noci Spí celú noc.. a ani s lidla plienky nikdy viac...

xlucia
12. apr 2013

@lenkasalayova v bavlnenych slipoch mu je teplejsie ako v plienke???? to nemyslis vazne?

lenkasalayova
autor
12. apr 2013

@xlucia To som nepovedala. Proste mu to vadilo mat slipy bez plienky. Nechcel tak byť.

lenkasalayova
autor
12. apr 2013

@martincankasr Ahoj, aspoň viem, že nie sme sami kto má takéto problémy. Neviem, skúsim kúpiť ešte raz tie Pampers active baby, ale naposledy keď som ich mala kúpené, tak malého zaparilo z nich, ani v nich nechcel byť čo len trošku si cikol, asi ho to štípalo. Nie sú plienky ako plienky. Niektoré druhy Pampers obsahujú dosť chemického sajrajtu čo bábätkám škodí, potom majú červené prdelky, vajká...samé zapareniny.

josenka
12. apr 2013

@lenkasalayova Skús mu aspoň cez deň dať bavlnené slipy a do nich obyčajnú látkovú plienku zloženú na obdĺžnik. My sme takto fungovali, keď sa chalani odplienkovávali. Ľahšie skontroluješ, či si cikol a plienku vymeníš a možno sa ti aj sám začne pýtať, keď bude cítiť mokro. Predsa len, v pamperskách je tej umeliny veľa, zrejme mu to neprospieva.

lenkasalayova
autor
12. apr 2013

@josenka Ďakujem za radu. Nám ale nefrologička neodporúča klasické bavlnené plienky aby sa nezhoršil zdravotný stav malého. Od narodenia používame jednorázové plienky a meniť to asi nie je dobrý nápad. Keď bude chodiť pomaly ho budem odúčať od plienok, ale ešte nechodí tak počkáme.

123zuzana
12. apr 2013

@lenkasalayova ahoj ja som uz vyskusala vsetky druhy najsu pampers premium care potom aktive baby to som pouzivala 1-2 ked uz bola mala vacsia a kakala uz hustejsie tak sme presli na plienky z lildlu pre nas boli super aj cenovo su dostupnejsie.. dobre su aj babylove z dm drogerie casto maju akcie na velke balenia.. tvoj ma 11kg a uz ma 5? moja mala 14kg a pouzivali sme 4 boli akurat.. teraz sa uz pyta sama tak nekupujeme ziadne.. 🙂

brita
12. apr 2013

@123zuzana Ahoj, moj maly ma 7 a pol mesiaca a ma cez 9kg a uz asi mesiac mu davam pampers c.5. Mala ma o kilo a pol menej a ta nosi 4. Prosim ta, ake je najvacsie cislo pre pampers, ked mu budu tieto patky male? Dakujem.

lenkasalayova
autor
12. apr 2013

@123zuzana Momentálne kupujem dlhšiu dobu Gaga premium. Baby lov sme taktiež skúsili pretože som na ne počula chváľu, ale sú hrozné, dokonca horšie ako Huggies alebo Pampers tie oranžové sleep & pla&, no hrôza. Z lidlu som ešte nekupovala, ale možno aj tie raz skúsime, kto vie. Moj maly ma 11 kg a veľkosť 5 kupujem už dosť dlho, pretože 4 sú mu už malé.

lenkasalayova
autor
12. apr 2013

@brita Ešte sú Pampers Active Baby veľkosť 6 Extra Large od 16 + kg a Active Pants. Alebo pozri tu http://www.feedo.sk/shop/plienky-a-doplnky/pamp.... Sú aj vätšie zvlásť pre chlapcov a zvlášť pre dievčatká.

123zuzana
12. apr 2013

@lenkasalayova no tak neviem ako mozu byt male.. no ja som v pohode malej davala tie z lidlu a boli 4 mal 14kg tie su myslim do 18 kg.. mozno u chlapcov je to ine nieco im tam zavadzia.. 🙂 kazde dieta je ine pre nas boli naj tie z lidlu a najhorie boli pampers sleep and play..