Poradíte ohľadom elektronickej pestúnky?

pampusiaci
16. dec 2017

Milé mamičky,
obraciam sa na tie, ktoré máte skúsenosti s elektronickou pestúnkou, na akých paramteroch si mám dať záležať pri výbere? Prípadne vedeli by ste mi nejakú odporučiť?
Chcela by som iba počuť, či sa už môj dvojročný synček zobudil 🙂 Nepotrebujem vidieť ho, ani s ním hovoriť, len sme sa presťahovali do rodinného domu a máme aj trojmesačnú dcérku, a tak nie vždy ustriehnem, ako ma malý volá z postieľky a kým prídem, nájdem ho už plakať. Takže hľadám niečo ako mikrofón z jeho izby do mojej 🙂 Cenovo by to malo byť niečo okolo 20 eur, ak by to bolo možné.
Ďakujem veľmi pekne za rady 🙂

emi16
17. dec 2017

My mame tento uz 3 roky a fici
Vtedy stal 20 libier, teraz pozeram, ze 60 eur novy
Mozno z bazosu nieco lacnejsie

Taktiez sme mali angelcare s monitorom dychu
Ten fical 5 rokov a este u kamosky fici
Len mu odchadzaju letky vo vysielacke
Nam angel zachranil obe baby.
Starsia 1x nedychala a mladsia 2x
Sme preberali

jenifer87
17. dec 2017

Ja osobne používam video pestúnku a nedám dopustiť. A myslím, že keď bývate v rodinnom dome určite neoľutujete. Konkrétne mám Dbpower, myslím že je aj na bazosi za nejakých 67eur.

mischelin89
17. dec 2017

@pampusiaci ja som tu z mk kupila za 12e pouzivane tefal a super su. Uplne citlive, pocujem aj ked maly zacne cumlat dudel alebo sa vrtiet (unho je to uz znamka, ze sa budi) a teda stihnem prist skor ako by zacal plakat a mame pekne kludne prebudzanie.

pininka
17. dec 2017

Ja som zainvestovala do videopestunky a bola to najlepsia kupa pre dieta za dlhe roky. Eom max spokojna a to som kupila jednu z tyh najlacnejsich, truelife. Kedze ma funkciu hrania uspavanok, ktore su velmi pekne,mala sa mi konecne naucila spat sama v postielke. Chvilu popocuva a zaspi.

silverrko
17. dec 2017

ja by som tie lacne nekupovala tak do 50e minimalne ja mam philips avent a som spokojna.Predsa aby nieco neskratovalo a nestalo sa nestastie

timilv
17. dec 2017

My máme tiež Philips Avent a inú by som už nechcela. Po zapnutí odfiltruje ostatné zvuky v miestnosti (napr. detský kolotoč) a prenesie zvuk až keď sa malá začne hýbať budiť.

jankaga
17. dec 2017

@pampusiaci ja mam tuto
https://m.heureka.sk/elektronicke-opatrovatelky...

Byvame v poschodovom dome, dosah uplne super, aj v pivnici ajna dvore. Su tam aj uspavanky, tie vyuzivam tiez. Za mna top

lilu7
18. dec 2017

Mala som avent monitor dychu aj vysielacku a bravala som si ju na dvor a maly spal na konci v dome a signal super nemusela som sa bat.

pampusiaci
autor
18. dec 2017

Ďakujem vám všetkým za radu 🙂
Skúsim si teda niečo vybrať...

pampusiaci
autor
18. dec 2017

@silverrko Čo ste mysleli pod tým, že aby niečo neskratovalo, ak sa môžem spýtať? Môže taký prístroj nejako skratovať a spôsobiť nešťastie? Alebo mysleli ste tým situáciu s kontrolou dieťaťa?

lus2909
18. dec 2017

@pampusiaci nemalo by to skratovat pokial viem monitor nejde do zasuvky a vysielacka neviem tu som nikdy nepouzivala, dieta nemoze lezat na platnicke a mat monitor v zasuvke

kath1210
18. dec 2017

Odporucam Avent elektronicku pestunku, signal je vyborny, spolahlivy vyrobok.

lenadka
18. dec 2017

@pampusiaci na tvojom mieste pozriem tu v bazáriku, inak sa asi do 30€ nevmestiš. Ja dom kúpila video pestúnku na Aliexpresse a dom veľmi spokojná niečo okolo 30€ stála. Mám aj obyčajnú len zvuk a to veru nie je to isté.

pampusiaci
autor
20. dec 2017

Tak sme nakoniec objednali jednu od Philips Avent, stojí cca 60, ale je v zľave za 50 🙂 Tak uvidíme, som veľmi zvedavá, ako to bude fungovať.
Ďakujem všetkým za ochotu a rady 🙂
Pekné sviatky 🙂

pampusiaci
autor
22. dec 2017

@emma12345 Fuha, tak to je sila 😲 Keby som to prečítala skôr, možno by som zvažovala aj o kúpe akejkoľvek pestúnky... Pozriem sa, či sa dá tá naša používať bez nabíjačky, iba na baterky 🙂

emma12345
22. dec 2017

@pampusiaci ja radsej nonstop sledujem obraz a na noc vypinam.

lulu2014
22. dec 2017

...viem že už po funuse...ale my tiež máme Avent od Philips...nesťažujem si sme spokojní ...že tam počuť šuchot dýchanie samo že aj plač 😉
Tieto naše sa dajú používať aj na batérky s tým že tam máme dobíjacie batérky. A majú byť podľa návodu min.2 metre od mimča. Teda tá časť čo je pri babätku.
Inak spoľahlivo fungujú aj 150 metrov od domu s tým že potom už je tam veľa domov..takže stratia signál.....ale toto sme len testovali😉 nevyužívali.
A tiež majú 10 melódii a svetielko v tvare mesiačika.

lulu2014
22. dec 2017

@lulu2014 a dá sa cez ne obojsmerne komunikovať

pampusiaci
autor
22. dec 2017

Hm, tak som zistila, že detská jednotka len do nabíjačky ☹ Asi to vrátim ☹ Radšej nech chvíľočku plače, akoby mal zhorieť ☹
Aj tak naňho stále dávam pozor, ale dom je iný ako byt, nepočujem ho tak skoro, keď ma zavolá.
Alebo skúsim pozháňať niečo, kde je detská jednotka na baterky.
@lulu2014 Prosím, mohla by si mi povedať, ktorú konkrétne máte? Lebo moja od Philips Avent možnosť bateriek pre dieťa nemá ☹

lenadka
22. dec 2017

@pampusiaci pre toto som rada, že mám obraz. Môjho počujem, ale on sa zobudí a potichučky robí somariny, skôr tým sa bojím že si ublíži. Takže takto ho mám stále na očiach.

lulu2014
23. dec 2017

@pampusiaci my mame tuto..

lulu2014
23. dec 2017

Ja som nechcela s kamerou kvoli pripadnemu naburaniu niekoho....aby necumel.
Ale tato nasa je taka ze pocut aj suchot a blikaju modre ledky ked sa nieco deje. 😉
No neviem my mame s touto 4rocne skusennosti a dosah ma tiez super.
Ale samozrejme ze nikoho nenutim. 😉
Je to model SCD505....je to na krabicke.

karmen118
23. dec 2017

My máme zn. Motorola - konkrétne túto - https://elektronicke-opatrovatelky.heureka.sk/m...
a sme s ňou veľmi spokojní, už sme využili aj na chate, a používame aj teraz, keď dcérka začína spať vo svojej izbičke.

lulu2014
23. dec 2017

...je to naozaj veľmi smutné😢😢 že sa to stalo....ale zoberte to tak denne sú miliony pestúnok v prúde a teda našťastie sa to nestáva....aj my mám tú našu stále v prúde...na batérky išla iba keď sme boli tak že nebola možnosť dať ju do prúdu. napr.malá spala vonku v kočíku ...alebo keď mi zaspala v aute...

sussah
23. dec 2017

Ja som dnes objednala túto
Angelcare AC403

pampusiaci
autor
27. dec 2017

Ďakujem vám 🙂 Skúsim sa na tie odporúčané pozrieť a uvidím...

tinak25
27. dec 2017

Za mňa maximalna spokojnosť s philips avent. Máme 2poschodovy dom a vonku bolo super počuť. Kupila som tu z bazaru ako používanú za 25€. Bola ako nova, žiadne znamky používania. Pouzivame ju dva roky a stále je ako nová.

vanesanova
27. dec 2017

Autorka chce pestunku do 20 eur a vy jej tu vsetky odporucate videopestunky kt.nepotrebuje philips avent kt.stoji skoro 100 eur a topcom to iste ja mam osobne philips avent a pouzivame ju len ked sme na navsteve u mami v rodinnom poschodovom dome ked maly spi hore v izbe a my sme dole v kuchyni al.obyvacke nasa stala v akcii kolo 75 eur a zda sa mi to vyhodene peniaze zbytocne predrazene uz teraz keby som kupovala kupila by som hocico kolo 20-30 eur staci na bazare myslim ze aj tu na konovi v bazare sa daju kupit a tie parametre su vam pri dvojrocnom a ked to chcete vazne len ako mikrofon do 20 eur zbytocne kupte na bazare a uvidite uz to aj tak dlho nevyuzijete

lulu2014
2. jan 2018

@vanesanova nemam pocit ze odporucame....len piseme ake mame a kto je ako spokojny.
Ale nikto nikoho nenuti si taku alebo taku kupovat. A naizaj ako pisu pisete .....daju sa kupit aj tieto drahsie na bazare za cca 20-30 eur.
A nikto nemoze zato ze nepisu mamicky ktore mozno maju tie 20 eurove.
A ked byvate v rodinnom dome tak vyuzijete aj dlhsie....