Posteľ s úložným priestorom

doriss_po
4. aug 2017
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Dobrý deň, zháňam jednolôžkovú posteľ dolu s úložným priestorom, videla som posteľ dolu so zásuvkami na odklad vecí.. snorím po internete a nemôžem nájsť!?

zabka788
4. aug 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

No neviem, tiež som takú ešte nevidela, možno je dobré mať normálnu posteľ a dať si truhlárovi vyrobiť zásuvky samostatne, možno by to vyšlo aj lacnejšie??

gab_riella
4. aug 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

Myslíš niečo takéto? https://www.sconto.sk/produkty/postel-tereza.html. Je fajn, kupovali sme ju synovi do bytu, zásúvky sú na kolieskach – dobře sa s nimi manipuluje

deti95060810
5. aug 2017

takú majú moje deti....už by som ju nekupovala...
inak je toho plný net - lepšie hľadaj...

tyelde
5. aug 2017

Má ich ikea, jysk, sconto... Asi každý nábytkársky dom

alexandraalexandrova
5. aug 2017

nemozes najst na internete postel s uloznym priestorom? Nesranduj 😀

jul17
12. jan 2018

@lucka08099 ahoj chcem sa spýtať na posteľ aký je? Kukám práve po tomto kvôli bocnicam. A môžem sa spýtať na rozmery presne zaujímala by ma šírka. Ďakujem

damoska
25. apr 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

taku postel najdeš v každom eshope, skus to skonto