Poznáte plienky Dada Premium?
Poznate alebo pouzivate niekto plienky tejto znacky.bola by som vdacna za kazdu skusenost s nimi.

ja ich tiež použivam,su fakt SUPER SUPER ozaj ich možem len odporučit !!!!
mi ich ties kupujeme ale teraz nemam auto ist do polska baby z cadce ide niekto kto by mi ich tam kupil 4 velkost dik bola by som velmi rada a vdacna diks
janine6623 muzu se zeptat jaka je cena v LV?? a kolik stoji ubrousky? vdaka
Muz mi ich teraz priniesol na zaklade vasich kladnych hodnoteni a fakt su perfektne.ako pampersky,ba dokonca lepsie este v tom,ze tak nesmrdia. A taktiez vlhc.obrusky su bomba
Mám na predaj tieto plienky veľkosť 3. Už sme vyrástli z nich. Najdete ich v mojom bazári. cena za balenie je 8,- EUR.
Predám veľkosť 4 mám 200ks informácie anna.Mandzakova@gmail.com len kosice
anicka1714 cena?
Dobry den nedaju sa plienky a vlhcene dorucit do Vranova nad toplou
Neviete o niekom kto ich predava v Trencine?
Mate niekto zaujem o dovoz plienok Dada,dovoz Zilina,Kysucke Nove Mesto,Cadca,cena: 8,50 eur za balenie.
baby, viete niekto, kde sa daju v polsku tie plienky kupit? maju ich v polsku v tescu?
@venividivikinka daju sa kupit v bedronke
@lienockalenka dobry den mala by som zaujem o plienocky je to este aktualne?
@ivkachovancova244 Dobrý deň, je to ešte aktuálne, o akú veľkosť a koľko kusov by ste mali záujem?
@lienockalenka no islo by o to ako casto by sa dali kupit. Viete,aby sme z nich nevyrastli. Potrebujeme 2(3-6). Dakujem
Neviete, či ich predávajú aj v Poprade? Ďakujem za odpoveď.
Zdravim aj my sme tie plienky pouzivali. Kupovali sme ich v PL v Biedronke. Bola som s nimi spokojna, nepretiekli. Ked mala moja dcera rok....zacala mat z nich zapareny bok. Tak som zmenila znacku.
My ich pouzivame od narodenia a maximalna spokojnost aj s obruskami,pampersky sme precikali,tuto neprecikame a ani ziadne kozne problemy
@kapurka270 este su plienocky aktualne?
@ingrid56 tie plienky su velmi dobre, ja som ich pouzivala pri oboch detoch a ja ich aj predavam
@ingrid56 ano inzerat je aktualny
@katkuliatko83 Dobrý deň, vedeli by sme Vám ich doviezť aj do Popradu, ak by ste mali záujem. O akú veľkosť a koľko kusov by ste mali záujem?
@ivkachovancova244 O koľko kusov by ste mali záujem? Aby som sa pozrela, či z nich ešte máme.
Maminky, Žilina, veľkosť 4 - dnes k odberu?
ingrid56 ak chcete plienky dada 4 mam 4 baliky,kam do ziliny ich potrebujete
@kapurka270 pisala som IP.
@lienockalenka Zatial 1balenie 3-6 kg. Su roznd tak potrebujem vyskusat
Používam ich ak by mam niekto zaujem možem zohnať balik za 9 eur. Som spokojna. Akukolvek velkosť viem zohnať
Maminky Zilina a okolie nemate zaujem o dovoz plienok znacka Dada,cena za balik 8 eur,vsetky velkosti

Aj ja odporúčam používame od narodenia mne ich nosí známa z Poľska za 9 eur ale aj tak som max.spokojna s nimi a nikdy nám nepretiekli.