Poznáte plienky Dada Premium?
Poznate alebo pouzivate niekto plienky tejto znacky.bola by som vdacna za kazdu skusenost s nimi.

@petatrubicka písala som IP
@petatrubicka ešte máte plienky na predaj cenu prosím ?
@nikamo17 ja mam v ponuke balik za 8 eur
@kapurka270 chcela by som zobrať viac ks dakujem
nikamo17 aku velkost potrebujete len jedine poslat postou
nikamo17 pisem vam spravu
@nikamo17 pisala som Vam spravu.
Plienky za 8 eur balik.Pri odbere 3 ks vlhcene utierky zdarma.
Vie mi niekto priviesť aj do Gelnice?
@0403 viem vam ich poslat postou.Pisem IP.
@erikasofiina Dobry den prosim Vas tie plienky velkost 2 este mate? aka by bola cena a ako by ste ich poslala do Brezna? Dakujem
@monstar pisala som vam ip.erikasofiina uz nema ucet na modrom koniku.
Ahojte ponukam plienocky Dada premium 4 -bal. za 7,5€ a vlhcene utierky za 1,5€. IP
Ahojte, chodieva niekto z TN a okolia do Polska, s kym sa viem dohodnut na obcasnom nakupe plienok? Model: Niekedy ideme a kupime my, niekedy by siel niekto iny..Priklad: Minuly tyzden bola akcia a 2ky premium (68ks), ktore pouzivame sme nakupili po 5 Euro a nejake drobne -21,99 Zt, normalne su po 23,99 €. Urcite nechcem na nikom zarabat, ide mi len o system sluzba za sluzbu, lebo cesta nieco stoji a takto by sme si vedeli pomoct viaceri.
@petatrubicka Dobrý deň, dajú sa ešte cez Váš zohnať plienky Dada? Ak áno tu je na mňa tel. kontakt 0950 564 130. Za odpoveď vopred ďakujem. S pozdravom Miriama
Baby,jedny tieto plienky su s indikatorom,druhe bez. Ktore su s indikatorom? Kvalitou sa mi pacia viac. Dakujem

@petatrubicka zatiaľ dakujem