Poznáte značku Kmx?

anicta
21. nov 2012

Ahojte maminky, poznáte niekto túto značku?? Ide o to,že som kúpila tu na MK od jednej pani bundičku za 20,00 Eur-pani v inzeráte uviedla, že ide o bundičku, ktorú kúpila v Londýne za 70 libier a že je plnená kačačím perím-značka v inzeráte nebola uvedená. Kúpila som ju v domnení, že ide o kvalitnú, nosenú bundu. Keď mi došla, skoro som odpadla-po kačacom perí ani chýru ani slychu a ešte na štítku, kde bolo uvedené zloženie materiálu-bola perom napísaná cenovka 8,50!!-čiže evidentne kúpené v Second hand-e. Značka bundičky je KMX- no nieviem, zdá sa mi to skôr ako nejaký čínsky tovar, čo pani absolútne odmieta a dokonca ma vysmiala, že som si tú cenovku zo sekáču vymyslela-som naozaj neskutočne naštvaná ☹ ☹ Prosím Vás, ak mi viete poskytnúť nejaké info o tejto značke,budem veľmi rada, pretože si to chcem s ňou ešte doriešiť 😅 Ďakujem.

pajerchinova
21. nov 2012

konkretne so znackou KMX skusenost nemam ale s predavajucou ako opisujes ano. Bohuzial sa to stava casto, napisu nepravdy do inzeratu a potom sa schuti smeju ako sme im naleteli. Tu cenovku uz povazujem za vrchol drzosti. No niekto je bez chrbtovej kosti. Ja uz na bazare kupujem vyslovene lacnejsie veci, ked ma okaslu aspon tolko neprerobim, a ked chcem par kuskov na nadheru tak tie detom kupim radsej v obchode.

ankiki
21. nov 2012

Absolútne mi tá značka nič nehovorí, pozrela som aj cez google a nič mi to k značkovému oblečeniu nenašlo. Určite požaduj vrátenie €, pofoť si cenovku, vzhľad bundy, materiál, z akého je...nakontaktuj sa rovno na admina, poinformuj ho, že máš aj dôkazové foto. Komunikáciu má k dispozícii. Predávajúcej napíš rovno negatívne hodnotenie, aby si ju kus nakopla to riešiť, ak sa to porieši k Tvojej spokojnosti, hodnotenie môžeš aj zmeniť. Určite to nenechaj tak. Stretám sa čoraz viac s podobnými obchodujúcimi 😠 a veru, hnala by som ich kade ľahšie