icon

Predstavenie textilných plienok

csokimoki
20. mar 2017

Ahojte! Na porodnici sa vela mamiciek pýta na textilné plienky, avšak neexistujú kamenné obchody (málo)... Jedna moja známa (sestra na novorodeneckom odd v DS.) sa zaoberá aj burzou detských šiat a hračiek a potrebovala by niekoho, kto by vedel predstavit látkové plienocky...sety, atď...ĎAKUJEM VÁM!

mimac
20. mar 2017

@csokimoki ja by som vedela predstaviť látkové plienky, látkovala som 2 roky,ale som z RK. Obchody existujú iba internetové.

barborenka333
20. mar 2017

V Prešove šiju bomba látkové plienky www.bambiroxy.com.skus osloviť ich☺ja som s nimi spokojná šiju kadejaké.ak potrebujete prezentáciu iba,tak mamička každá čo používa latkace vie čo to povedať ukazat základné info🙂

csokimoki
autor
20. mar 2017

Dakujem! Aj ja som latkovala vsetky moje deticky, ale mam len par znaciek , uz nie velmi na prezentaciu 🙂 preto som sa pytala.. 🙂 bambiroxy poznam, mam, je mozne, ze im napisem...bolo by lepsie vsak viac znaciek ukazat... 🙂

barborenka333
26. mar 2017

@csokimoki ja som myslela že chceš predstaviť všetky druhy...Že štvorce...Vkladacky...Kapsove...Atď...nie rôzne znacky...Lebo bambiroxy majú všetky druhy,ale značku len svoju...Potom keď tak v Blave je obchod kamenný...Eshop látkové plienky.sk a tam taká milá staršia pani,asi aj babička predáva,tak ona by mohla možno prísť a porozprávať...oni majú viaceré značky...A potom ešte jedna baba www.lenkasmonkeys.sk tak ju som videla so stánkom na nosicsskom trhu minulý rok,to som bola ešte tehotná a pekne všetko vysvetlila a predstavila...Treba ich osloviť a hádam niekto ochotný sa nájde☺

csokimoki
autor
26. mar 2017

Ahoj! Tu Bratislavsku pani sme uz oslovili, mozno este aj druhu..dakujem pekne! 😀