Primigi verzus Geox

lilysk
22. apr 2014

Ahojte
Mate niekto skusenosti a vedeli by ste porovnat tieto 2 znacky ?Doteraz sme mali len primigi a chcela by som dcere zobrat Geox teraz ,ale len cez net viem objednat nakolko v KE nikde nemaju ...takze bez skusania .Teraz mame cislo primigi 31 ,ale podla tych rozmerov co vyrobca udava su tie Geox mensie .
Neviete mi poradit ?Mamicky ,ktore mate obe znacky aktualne v rovnakej velkosti - su rovnake ,alebo su tie primigi vacsie ?
dakujem

lubbie
23. apr 2014

Ahoj, podla mojich skusenosti presne opacne. My kupujeme pravidelne Geoxy. Maly nosi 27-cky geoxy tenisky a su mu akurat (aj s rezervou). Cez MK som kupila teraz sandalky Primigi c. 28 a su mu tiez akurat. Riadila som sa vnutornou dlzkou (18 cm). Zavisi to od druhu topanky, je pravda, ze geoxy tie prechodne pevne topanky maju mensiu vnutornu dlzku ako napr. tenisky alebo sandalky. Skus pozriet podobny typ geox topanky na bazare MK, tam uvadzaju predavajuce aj vnutornu dlzku 🙂)

yanni
23. apr 2014

@lilysk geoxy neodporucam. V Nemecku prepadavaju na plnej ciare. Nic nevydrzia. Chcela som tiez kupit ale citala recenzia a jedna hroza. Stredny ma aj dost siroku nohu a aj vysoky priehlavok a primigi su jedny z najlepsich na takuto chvachtu 😉 Vlani dme mali sandalky 28 a 31 a obom boli super, aj na dlzku aj na sirku. Nedavno sme kupili strednemu, c. 33, a najstarsiemu c. 34, zase primigi, prechodne topanky, a su fakt vynikajuce. Nesla som priamo za primigami, boli sme v specializovanom obchode s detskou obuvou, vyskusali rozne znacky, primigi sadli obom perfektne. Ja uz asi ostanem len pri primigach. Este kupim sandale a sme vybaveni 😉

lilysk
autor
23. apr 2014

@lubbie Dakujem pekne idem neico pohladat .

lilysk
autor
23. apr 2014

@yanni ahoj no ja len primigi kupujem zatial a este Viking tie su super .
Takze potom tie geox ani nekupujem a som vybavena 🙂

eleonor500
13. aug 2016

Dobry den mamicky, rada by som sa poradila o topankach zn. Geox. Vcera sme nasmu synovi kupili jesenne kotnikove topanky geox. Predtym som si nieco o nich precitala. Vacsinou len pozitivne veci. Ale vsak neviem poriadne odhadnut ci sa mj v nich aj dobre chodi. Pozorovali sme ho aj pri chodzy len on nie je zvyknuty na taku tuhsiu obuv. Doteraz behal len v capackach a tam mal volnost. TU by som mu najradsej zachvala aj v zime len nie som si ista ci ta zimna barefootova obuv by ho dostatocne chranila pred chladom a vlhkostou. Poznsm to na sebe ze ked mam nekvalitnu obuv tak mi omrzaju nohy a to u nasho chlapceka nemozem dopustit. Ma niekto skusenost s touto obuvou. Ako sa Vasim drobcekom v nej chodi. Neobmedzuje ich to v chodzi. Dakujem

zuzka0605
13. aug 2016

@eleonor500 geox je jedna z naj obuv, dobre su aj primigi