Prvá výbavička pre bábo

vanilka83
1. jan 2017

Ahojte neviete mi poradit nahodou kde zozeniem nejaky zoznam co vsetko mi treba nakupit pre babatko kym sa narodi?kocik mam uz objednany ale nic viac,som v 30.tyz. Zoznam do porodnice mam ale co a kolko oblecenia a ake velkosti treba domov nakupit a kozmetiku veci na prebalovanie a kupanie.vdaka.

vanilka83
autor
1. jan 2017

@vanilka83 ak by ste mi prosim poradili aj nejaky dobry a lacny eshop kde by som si to vsetko objednala dakujem 😉

erickatt
1. jan 2017

@vanilka83 tesko značka F & F je super. Plienky radšej po jednom balení , kvôli alergii, DM drogéria je je fajn. Krém na zadok sudokrem

zooeynka
1. jan 2017

@vanilka83 je tu mrte takychto tem, nebud leniva hladat

bubumichaela
1. jan 2017

Súhlasím F&F prijateľná cena a super kvalita 😊 na začiatok som kupovala aj v PEPCO alebo KIK. (Cena=kvalita) Na začiatku veľmi rýchlo bábo rastie. Ja som si kupovala hlavne veľ. 56/62 a slečna mala po narodení 47cm,takže som rýchlo zháňala malinké čísla a lacné keďže to nosila asi len 2 týždne 😆😊

malymyis
1. jan 2017

Ahoj, malých vecičiek si moc nekupuj je to zbytočné, kup si zopar košieľok, ( ľahko sa obliekajú ) dupačky nejake to body, veľkosti 50-56. Je zima určite nejake tie dečky, ( min veľkosť 80x110) zídu sa ti aj do zavinovačky. A určite si kúp espumisan pre babatka, nám tiež nikto nepovedal a keď drobca bolelo bruško tak sme večer museli bežať do lekárne. A masť pupík 😉 tú sme síce ešte neviužili ale veľmi ju chvália. Kedže máme 2 týždne tak viem čo mi treba, čo chýba a čo mi je úplne zbytočne 😀 a aj teplomer s makkou špičkou, lieh na pupček, sudokrém, a plienky máme zatial pampers premium care. A aspoň 30 bavlnených plienok, zídu sa 🙂

malymyis
1. jan 2017

A objednávala som veci zo svetmalych.sk

bubumichaela
1. jan 2017

@vanilka83 U nás sa na začiatku osvedčili košieľky a dupačky, potom už aj body,leginky,tepláčky.
Ja som si oblečenie už kombinovala pri kupovaní a tak aby som mala na deň aspoň 2 celkové "outfity" aby si ju mala do čoho prezliect pri ogrcani,prepišani a pod.

Krém na zadoček sudokrem je super. Na okupanie mydielko alebo samponik..Nejaký detský olej ( ja som ostala pri dlhoročných značkách Nivea,aviril,johnsons)

pribinak
1. jan 2017

Skoč do Tesca, kupis vsetko, dobra cena i kvalita
Pepco a Kik su pre mna odpad. Otrasná, ale otrasná kvalita

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
egiginka
1. jan 2017

podobne, odporucam nakupit overaliky tenke, body 🙂 na von taky hunaty overal bude stacit, alebo ak budes nosit, co odporucam, tak tame hrubdie teplakove overaliky, ciapocky ponozky a neuvadzas pohlavie noe nech aj 1,2ks satociek, alebo nieco frajerkseho pre chlapca, ale naozaj na ten prvy mesiac, body a na to pyzamkovy overalik, ja som pri prvej dcerke az po 6t zacala davat, ze leginky a body a na to tuniku a pyzamka uz len na spanie, teraz pri druhom detto mam tak nakupene,,, ja mam rada next, hm, lindex, ale ako baby pisu ff tak teraz su zlavy

vanilka83
autor
1. jan 2017

@zooeynka coze?ja som leniva?

vanilka83
autor
1. jan 2017

@erickatt ff maju veci aj pre babatka?

zooeynka
1. jan 2017

@vanilka83 ja len ze baby tu na MK vybavicku v diskusiach riesili uz milionkrat - staci pohladat a precitat si co treba pre novorodenca ;)

vanilka83
autor
1. jan 2017

@zooeynka fakt no neviem kde vsak ked ta to otravuje nemusis reagovat.viemze su tu nejake diskusie ale precitat trilion diskusii kvoli tomu sa vazne neoplati.

kvetulienka253
1. jan 2017

Sudocrem predom nekupuj. Malé balenie dostaneš aj v pôrodnici, vyskúšaš. Mojím nesadol.

sunny8
1. jan 2017

prisababy.sk
Vela veci mas na ebay.com
No hlavne co sa tyka drogerie ja som pouzivala johnsons sampon a sprchovy gel v 1 stoji cca 5e ale vydzri dlho my sme kupali casto ked sme prisli z porodnice🙂 pouzivali sme aj olejcek johnsons alebo klasicky modry aviril... Na zapareniny sme nepouzivali nic moc sme ich nemali a ked nahodou puder batole alebo ribilku ci sudokrem (len vzorky my sme to chvalabohu nepotrebovali) plienky 1 kupuj zatial jedno balenie max 2 velmi rychlo z nich vyrastie nekupuj lacne kup happy alebo original pampers oranzove su aj lacne aj vonaju aj su dobre 🙂 pre pripad alergie potom kup ine ale zatial 1 druh aj staci ... Maj aspon 2 flasticky stacia male aspon 2 dudliky
Male noznicky na nechtiky budu velmi skriabat ;D teplomer to je zaklad nejake cipky od teplotky vanicku malicku kocik vajicko... Perinky aspon 2 ked tk ... Siat menej rychlo rastie par bodikov dupaciek ponozticky pancusky ciapocky rukavicky fusak ortopedicke gatky pre siroke balenie deku dajaku odsavacku na sopliky som zabudla 🙂 odsavacku na mlieko pre pripad .....
Este nejake svetriky mikinky tricka nejake farebne hracky do postielky ci do kocika ;) pre teba do porodnice nocne kosele vlozky (always vobec nie alebo naturella) odporucali iba tie vatove klasicke z lekarne nejaku mast na bradavky spodne pradlo kozmetika osobne veci nieco proti nude ;) krizovky mobil bavlnene plienky sa zidu pri dojceni.... Nieco na prezlecenie zupan je toho vela no ;)

sunny8
1. jan 2017

A vlhcene obrusky ;)

erickatt
1. jan 2017

@vanilka83 jasné, a krásne a lacné.

momoqui
1. jan 2017

@vanilka83 zadaj si do google vybava pre babatko a najdes veeela zoznamov 🙂 obchody kde nakupit je ich strasne vela, zalezi od tvojho vkusu a aj rozpoctu 🙂 osobne by som zakladnu vybavicku cez eshop nekupovala, ja som takmer vsetko kupila v Predeti v BA, predavacka mi poradila vsetko, co mi bolo treba. Maju tam vsetko od kocikov cez plienky a oblecenie a tiez aj pre mamicky.
Na zimu radim overal, nie hunaty a chlpaty a obrovsky, ale radsej tenky a teply 🙂

jackie17
1. jan 2017

Necitala som vsetko, ale odsavacku na sopliky odporucam, rektarnu rurku (tu sme vyuzivali takmer 5mesiacov) a nejake kvapky na koliky. Nemusia sadnut hned prve, ale tak pre istotu by som mala. Ja som sa nemohla dockat rana, kedy otvoria lekaren.

ukulela
1. jan 2017

@vanilka83 tesco bude mat teraz urcite vypredaje - detske veci - body, pyzamka mavaju balene po viac kusov, oplati sa kupit. ja som spokojna velmi aj s lidlovymi body a pyzamami pre mimio, boli super a tiez dobra cena. aj H&M a C&A mavaju - aj sety.
na zaciatok - jednu komplet supravu 56 do porodnice a 62 ked vyrastie. K tomu body- tebe asi z dlhym, (zvyknu mavat po 5 v baleni) , overaly - pyzama a mozes zo dvoje teplacky a kosielky. svetrik/mikinka 2ks a overal, kombineza. to 62 od narodenia myslim si, zbytocne mensie kupovat ...
pohladaj vo fore, baby maju zoznamy. ja som tiez nakupovala dost, vela podedila a aj podostavala - maly nestihal vynossit. ja som ocenila ciapocky bavlnene na zavazovanie, rukavicky - maly sa skrabal, a ulitky - zavinovacky.
kozmetika - sudokrem a bupi myslo. doteraz staci - a ma uz 2 roky ....
osvedcili sa mi body na preklad - zapinaju sa cez prsia, nenavliekaju cez hlavu. kupovala som ich v predeti.sk - tam mavaju velmi pekne veci, ale drahsie. oplati sa mat ich kartu. mikiny bez kapuce - dieta ma ciapku, kapucu na mikune aj na vetrovke/kombineze - len to zavadia a poti sa mu hlava.
teplaky so spodkom - poldupacky - nie otvoene, ked mal klasicke otvorene, ponozka za 10 sekund dole a hole nohy.
ponozky bez patentu, volne nad clenkami - teaco, maju ich po 9 parov, za dobru cenu. obycajne bavlnene take vrubkovane jemne. tiez tesco pancusky - s nimi som bola spokojna.
... inac v predeti som kupila aj paradne poporodne vlozky - chicco . najvacsie a najlepsie. odporucam.

maykaaa1122
20. sep 2017

Ahojte, odsavacku na sopliky odporucam, rektarnu rurku (tu sme vyuzivali takmer 5mesiacov) a nejake kvapky na koliky. Nemusia sadnut hned prve, ale tak pre istotu by som mala. Krem ako bepanthen nesmel chybat, najviac som s nim spokojna.

kristinafr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz