icon

Rozdiely medzi lehátkami Babybjorn a Kinderkraft Mimi

bokabuka
23. sep 2025

Ahojte, zvažujem kúpiť bábätku lehátko, najznámejšie je samozrejme babybjorn, ale napríklad kinderkraft mimi podľa mňa vyzerá totožne a stojí štvrtinu ceny. Je v týchto lehátkach nejaky významný rozdiel, oplatil sa investovať do babybjorn? Aj z druhej ruky stojí viac ako úplne nové kinderkraft tak zvažujem. Ak by to význam malo nemám problém si doplatiť, ale zbytočne míňať nechcem, však na čo. Mali ste niekto šancu porovnať?

brrrrrciatko
23. sep 2025

@bokabuka ani jedno.. pre male babatko nie je vhodne aby malo dole nožičky (neviem uz preco, ale tak nam to povedala fyzioterapeutka)

brrrrrciatko
23. sep 2025

@bokabuka my mame nuna leaf

blaazi
23. sep 2025
@brrrrrciatko

@bokabuka ani jedno.. pre male babatko nie je vhodne aby malo dole nožičky (neviem uz preco, ale tak nam to povedala fyzioterapeutka)

@brrrrrciatko ano, ale mama sa musi niekedy aj osprchovat 😄 ja nedam.dopustit na babybjorn, jednoducho skusila som pri prvom babatku robit vsetko spravne a skoro som skoncila na psychiatrii.

brrrrrciatko
24. sep 2025
@blaazi

@brrrrrciatko ano, ale mama sa musi niekedy aj osprchovat 😄 ja nedam.dopustit na babybjorn, jednoducho skusila som pri prvom babatku robit vsetko spravne a skoro som skoncila na psychiatrii.

@blaazi ano musí, ale su ine lehatka. Ten sklon nozicirk nie je vhodny. Veď sa daju o dost lacnejsie a normalne klasicke lehatka kúpiť... Ale nech si kazda robi ako chce. Ja iba hovorim co mam od odborníka.