Sťažnosť na plienky

lenka1989
13. sep 2013

Ahojte , kupila som malej pampers 3 actvie baby na to ako ich reklamuju som myslela, ze robim dobre ale mala sa len raz vycura a uz hned je plienka premocena , chcela by som aj napisat staznost ale neviem kde a aj ci by to vobec pomohlo . Ake plienky pouzivate 3 ? Co sme mali pampers 2 tak to sa vobec neda porovnat bola krasne sucha .

ichbinich
13. sep 2013

Staznost priamo na firmu Procter&Gamble, ktora Pampers vyraba. Mala by byt adresa na obale, alebo si najdi stranku Pampers.
Ja pouzivam trojky Pampersky na den oranzove, tu v Rakusku sa volaju Simply Dry. Na Slovensku myslim Sleep&Play. Tie na Slovensku vyzeraju trochu inak a su parfemovane, ale kvalitou porovnatelne.
Na noc davam zelene Pampersky, tu sa volaju BabyDry. Neviem, ako sa volaju na Slovensku. Naposledy som ale odchytila taku super akciu na tie zelene BabyDry, ze uz mi dosli tie oranzove a davam iba tie zelene.

Pri synovi som tiez pouzivala iba tieto dva druhy. Skusala som aj DMkove Babylove, ale kedze v akcii som mala Pampersky za cenu DMkovych, na 99% som pouzivala iba tie. ActiveBaby su zbytocne drahe, nekupovala som ich. Raz som kupila aj tie nohavickove EasyUp Pants, lebo v jasliach mi ich odporucali na odnaucanie, ale tie su strasne hrube a syn ich nechcel ani len obliect.

Ale kazdemu vyhovuje nieco ine, treba vyskusat. Tu v Rakusku vela ludi chvali plienky z Hofera, ale tie su az od velkosti 4.

linda20111
13. sep 2013

@ichbinich tiez som kupila v rakusku tie Baby Dry, pretoze som uz od viacerych pocula ze su lepsie ako nase. Na slovensku sa volaju Active Baby. Ale podla mna je to to iste, rovnako mi aj vonaju, akurat ze slovenske su vyrobene v polsku a rakuske v nemecku. Sleep&Play som kupila minuly mesiac prvy a posledny krat, to su asi najhorsie plienky co pampers vyraba :( bola som z nich strasne sklamana, vobec nemaju ten elasticky pasik na boku plienky, maly ked sa vrti tak sa mu ta plienka bud zosmykuje alebo zarezava :/ @lenka1989 tiez sa mi uz stalo ze maly pampers active baby precural, ale doteraz sa to stalo asi 2x tak som to neriesila, pije vela caju tak som to davala do suvisu s tym.. Podla mna najlepsie plienky su Pampers premium care, tie sme pouzivali od malicka, na zaciatku dvojky - mala som take ktore mali vpredu zlty pasik, ked sa babo pocuralo pasik sa zafarbil na zeleno (takze aj manzel vedel kedy treba prebalit 🙂 🙂 ) Neskor som kupila c. 3 a tam uz ten pasik nebol...

rory88
13. sep 2013

Podla mna je najvacsi problem v tom, ze skoro vsetky pampersky dostupne na Slovensku su z Polska. Ked sa mi podari niekde zohnat turecke alebo nemecke, tak tie nepretekaju a vzdy som s nimi spokojna. Uz na prvy pohlad je vidiet rozdiel medzi nimi. Len zohnat ich je vacsinou nemozne...

linda20111
13. sep 2013

@rory88 ja mam pred sebou teraz nemecke a polske a ziadny rozdiel tam nevidim okrem jedneho priesvitneho pasika ktory je na vrchu plienky na nemeckej vlnkovany na polskej tlaceny stvorcekovo.. vona rovnaka aj na dotyk rovnake.. mne precural prave tie dve z rakuska minuly tyzden, ale to sa mohlo stat aj na polskych alebo tureckych. to je myslim jedno....

jankastubka
13. sep 2013

My mame tiez teraz active baby 3 a tiez mam pocit, ze ked idem malu prebalit, akoby boli vlhke na povrchu. Neviem, ci to robi ten gel, ktory je vo vnutri ci co.Doteraz som pouzivala najma tesco a s tymi som spokojna. pampers som kupila len ked mali v akcii, ze lepsia kvalita za rovnaku cenu, ale neviem neviem.

anexis
13. sep 2013

@lenka1989 ahoj, ako myslis, ze ich precura? okolo plienky pretecie moc, alebo presiaknu?
my sme jeden cas mali tiez tento problem a ja si myslim, ze problem ani nebol v druhu plienky, ale vo velkosti...nemoze byt, ze je vam trojka este velka?

zuj
13. sep 2013

aj my sme mali obdobie kedy ich dcera precikavala, ale nie cez plienku, ale okolo plienky na stehienkach kde mala faldiky- tadial jej to vzdy stieklo, stacilo vzdy upravit tie vnutorne gumicky v plienke a bolo po probleme...

lenka1989
autor
13. sep 2013

@jankastubka presne toto ma aj moja , su uplne vlhke aj oblecenie ma z toho vlhke

lenka1989
autor
13. sep 2013

@anexis proste presiaknu a to staci, ze sa vycura len raz , vo velkosti urcite nie lebo ma cez 6 kg cize to uz nam treba 3 . Teraz fakt neviem ake plienky jej davat uz pouzijem tie co ma nebudem asi vyhadzovat ale na to ze su take drahe som cakala nieco viac

dejka77
13. sep 2013

Tu v anglicku maju pampers active fit. Chcela som vyskusat lebo predtym som pouzivala huggies super dry a tie nie su az tak makke. Tiez sa mi zdalo, ze nejako rychlo to presiaklo. A to dcera vtedy pila strasne malo, takmer nic. Keby pila tak ako teraz tak ma do hodiny cele gate mokre. Nepochopila som teda naco su dobre. Akurat viac zacvakam a musela by som asi prebalovat kazdu hodinu.

reuska1
13. sep 2013

@lenka1989 Presne, ked som naposledy kupila Pampers, tak boli na povrchu vlhke, ani som ich malej nedavala na noc, aby nebola v mokrom. To iste plienky z DM Baby love, aj Huggies. Ja najradsej pouzivam z Tesca tie zelene. Su o malicko hrubsie ako Pampersky, ale ma ich suchucke.

anexis
13. sep 2013

@lenka1989 aha, tak to som este ani nepocula, nam moc pretiekol okolo noziciek a par krat dokonca vrchom, ked spal na boku...potom som zistila ze nieje jedno ako ma maly nasmerovaneho pipika 🙂 no ale ze presiaknu je fakt divne

babatkoling
7. jan 2014

Len som chcela pripojit moj postreh - my sme prilezitostne pouzivali aj Pampersky (inak len latkujeme). Ked som prisla na Slovensko, tak mi moja znama ukazala 'slovenske pampersky' - boli vyrazne tensie ako tie, co sme kupovali v Anglicku. Neviem, ci si myslia, ze deticky na vychode Europy menej cikaju?!? Pampersky mali napis v rustine...
Nam pampersky nikdy nepretiekli, ale naozaj ani jedina.

kofoluska
7. jan 2014

My sme najskor pouzivali Pampers premium care tusim - to su tie so zltym pasikom cez plienku, ktory cikanim modrie. Potom mi kamaratka vychvalovala, ake su Active Baby super, ze su suchsie ako premium care, nahodne na ne mali aj akciu, uz sme prechadzali na trojky. Tak som kupila pat balikov a uz len cakam, kedy ich dominam. Plienka je sice po celej noci neprecikana, ale maly ma neuveritelne mokry zadok (v noci by som ho aj prebalila, keby sa zobudil....). Dokonca tuto noc sa nam precikal. Zhodou okolnosti sa po dlhsej dobe, co uz si zvykol potiahnut celu noc, zobudil o pol tretej a xcel papat. Brala som si ho do postele sucheho. Ked som ho zdvihla na grgnutie, bol mokry a snim cela postel.
Premium care mi prisli suchsie. Ale ked miniem toto ActiveBaby, planujem prejst na Huggies. Vela mamiciek ich chvali, aj tie, co presli z Pampersiek.

vanes1
8. jan 2014

my pouzivame v.3 biele Pampers premium care na striedacku so zelenymi Active Baby, biele su podla mna o nieco lepsie a davam ich malej na noc a vydrzi neprecikana cca 10h az do rana. Cez den vsak mame problem s prekakanim, mala je kojena MM a ma riedku stolicu. Akonahle ju hned neprebalim ked sa pokaka tak jej to pretecie cez lave stehno. Sem tam sa stane,ze ju nepocujem kedy sa pokaka a potom jej to behom par minut pretecie aj ked je plienka uplne sucha nepocikana. Moč plienka pekne absorbuje a tu riedku stolicu nie ! a vyteka to cez gumicky von. Pampersky su vraj najlepsie plienky... ale ja som s nimi nespokojna 😒 ...ake plienky vsak vyskusat? ☹

sandrikaaa
7. mar 2015

Ahojte predavam plienky rakuske My Love blizsie info IP. dakujem

rox77
17. feb 2016

@sandrikaaa prosím Vas este predavate plienky my love?

miaa19
12. mar 2016

Ja mám na predaj pampers premium care velkost 4, dva balenia 🙂

valika5
31. máj 2016

Ahojte ,viete že plienky Mylove vyrábajú v Celltexe Rožňava dajú sa tam kúpiť dokonca i na trhu. Za dobre peniaze aj 2.trieda všetky veľkosti (2,3,4,5)