Tablet pre deti

doriss_po
4. dec 2017
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Ahojte mamicky, aký máte názor na zaspávanie detí a pozeranie do tabletu? Naše deti nechcú rozprávky na dobrú noc, ale obľúbili si "hru na dobrú noc". Ide o zábavnú hru s pesničkami, kde doĺňajú postavičky a predmety..

anulienkalenka
4. dec 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Ja myslím, že ak je to jedna hra a ešte poučná a zábavná, tak sa nič nestane, Musíš ísť s dobou a byť moderná matka 🙂)

zabka788
4. dec 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

No najprv jedna rozprávočka na dobrú noc a potom budú s tabletom tráviť každú voľnú minútu, pozor na to! my sme deťom kúpili tablet, pretože Orava mala veľké zlavy a sestra nám to poradila do vlaku na dlhé presuny, aby im lepšie čas utiekol, že to je dobrá vec, no čo platí na jej deti, no u nás doma sa to zvrhlo..

rhiannon
5. dec 2017

Tablet/mobil pred spanim urcite nie. Obrazovky ziaria vo svetelnom spektre, ktore vyzaruje aj modru farbu a ta dava telu/ociam mylny signal, ze je este den a netreba spat. Potom sa budete casom divit, ze chce hier stale viac a po nich sa mu neda zaspat...

bosoriak
5. dec 2017

Tablet ano, ale s pevnymi pravidlami a urcite nie pred spanim.

stastnablcha
5. dec 2017

tablet nachvilku po skole ale u nas bol az od cca 7 rokov.. a pred spanim isto nie.. radsej rozpravku

fednaja
5. dec 2017

Tak pokiaľ je to len chvíľka, isto to nemá prečo ublížiť

ciola
5. dec 2017

podľa mňa toto na večer isto nie. večer pred spaním, by mal človek vypnúť všetky takéto veci a radšej si čítaj knižku alebo niečo také, pretože keď nám svieti do očí svetl o napríklad z tabletu tak sa nám nevylučuje hormón, ktorý zabezpečuje dobré spanie

elysiacik
5. dec 2017

Súhlasím, to by som ja napríklad nedovolila. Rozprávky sem tam pozeráme ale isto nie presne pred spaním a že by ako staršia večer pred spaním hrala hry to tobôž nie