icon

Topánočky D.D. STEP. Aké máte skúsenosti?

susul
31. aug 2011

Ahojte rada by som sa poradila, máte niektora skusenosti s topankami pre deti D.D. Step? AKo je sto s kvalitou pouzitych materialov?

Strana
z2
normuliatkolb
17. apr 2014

Prosim vas su dost ohybne. Hladam na prve krocky a neviem sa rozhodnut. Urcite nechcem aby chodil ako medved. Je chuducky a prave nieco lahsie a ohybnejsie. Vela ludi ma presvieca o tych s kozenou podrazkou ale nezdaju sa mi vhodne na vonka po nasich hrbolatych chodnikoch. Ak mate aj nejaky iny tip budem rada za kazdu radu. Dakujm

kathrena
27. apr 2014

@normuliatkolb Ja som ich tiez kupovala dcerke....su krasne ohybne, naucila sa s nimi bez problemov chodit. Vedela sa rychlo postavit ked spadla aj na nerovnom terene luky, kedze chodime vencievat... Ale po case, ja neviem ci sa dcerke poti viac noha alebo co, zacali strasne smrdiet, az tak ze od toho smradu mala nielen ponozky, ale aj samotne nohy jej smrdeli. A prirom vyzeraju a aj o nich hovoria ze su kozenne, tak neviem kde bol problem. Po tyzdni sme boli kupit ine, a s tymi som uz spokojna. Tieto mi len zavadzaju v skrini a rozmyslam ze co s nimi....Ak by si chcela, tak za nejaku symbolicku cenu ti ich poslem...su modro sive tusim, take chlapcenske...Ale aj napriek tomu smradu, ktory sa opat stratil....im vdacime za to ze sa mi dcerka rychlo naucila chodit v topankach a hlavne chcela v nich chodit...

abriela
5. máj 2014

@normuliatkolb asi uz mas topanocky. Maly dostal dd step - beha v nich ako dabel. Zvlasna podrazka, v byte klopka, ale su fajn. Prve mal pedikerky, teraz "bezecke" tenisky Lotto a dd step

normuliatkolb
6. máj 2014

@abriela ahoj, este nemame. Maly sa chyta uz ale este sa neodvazil pustit tak cakame hi. Robim si prieskum aby som potom uz nezhanala. A objednavali ste ich cez net? Toho sa nahviac bojim aby mu boli dobre.

abriela
6. máj 2014

@normuliatkolb podrazka je trochu tvrdsia, a bucha, ale drobcovi sa to paci. Nekupovala som ich ja, dostali sme ich. Na doma, ked sa uz maly zacal pustat sme malemu kupili latkove papucky sotvorenou spickou Rak.

normuliatkolb
6. máj 2014

Aha. Som myslela ze maju makku podrazku. Nechcem praveze tvrdu. A na doma sme na boso len v ponozkach si je viac isty ako v pspuckach ale kupime mu dslsie a budeme striedat
@abriela

lauricka
30. aug 2014

kupovali sme teraz na jesen a pacia sa mi,nezdaju sa mi nejake neohybne lebo tazke, vobec.

imanuel
30. aug 2014

Mám výborné skúsenosti s touto značkou, nezničiteľné. 😀 Tiež objednávam cez mimibazar. Nové jesenné vzory sú krásne. A k tej tvrdosti podrážky, máme poltopánočky, topánky, kotníčky, čižmičky, snehule D. D. Step, balerínky majú tvrdšiu podrážku, topánky, čižmičky a kotníčky jemnú, ohybnú. 😉 Je potrebné skúšať, každému vyhovuje niečo iné, každý má inú predstavu.. 🙂

bartokami
30. aug 2014

@imanuel ahoj od koho objednavas cez mmb? vdaka

imanuel
30. aug 2014

@bartokami zo štyroch obchodíkov, supertopánočky teraz vypredávajú obchodík D.D. Step v 50% zľavách, mrkni do môjho albumčeka "Čo sme vyskúšali a boli maximálne spokoní", mám tam pod fotkou aj predajcov, kde kupujem. 🙂

miskaska
2. okt 2014

Ahojte maminky, neviete kde v BA najdem zimnu kolekciu 2014 tychto topanok? Bol tu super obchod - Supertopanocky a je zruseny. Na madarskej stranke som nasla, ze maju novu zimnu kolekciu, ale ani na nete som nenasla nejaky obchod, kde ju maju. Alebo este len pojde do predaja?

nikus28
1. aug 2016

Ahojte.potrebujem poradit.chcem dcerke kupit dd step balerinky. U nas v obchode uz nemaju cislo.co pozeram po bazaroch( aby som vybra spravne cislo, ak chcem obj.z netu) tak niektore zienky pisu ze vel.25 ma vnt.d. 15, 5 ine 16..aj 15, 2 som nasla..prosim poradte ake cislo kupit aby malej sadlo, nozku ma dlhu 15cm...skusali sme akurat cele topanky 25 a tie boli v pohode este volne.tak nechapem, balerinky su kratsie?nemala by mat jedna velkost rovnaku dlzku?

katarinadei
8. sep 2016

Ahoj, rovnaky vyrobca ma rovnake vnutorne dlzky. Takze ked mas tie 25-ky DD step, baleriny budu rovnako dlhe. Mozno merali krajcirskym metrom, ten namera inak (hoci to nedava zmysel). Objednavala som zopar topanok z webu a jedny boli o 1cm dlhsie, ako uvadzala stranka (uvadzali tam celkovo dlzku topanky pri vsetkych vyrobcoch, co je somarina, kazdy si robi v ramci medzi, ako chce). Nasla som potom stranku, kde pisali, ze odmeriavaju topanky a pri nich som sa zakazdym trafila. DD step sa mne velmi pacili, mali sme baleriny a podla mna vydrzia dlllllho. Zacala som aj ja predavat detske topanky cez net, kedze bol problem s vyberom v obchodoch, a meriam vsetkych vyrobcov a vsetky velkosti. A napriklad pri papuckach Viggami mam pre dceru v. 29, pri Renbutoch 28 a pri Pidilidi 27 🙂) Rovnako, 18cm vsetky. http://obuvbimbo.sk/ sa vola. DD step zatial nemam. BTW, kupila si ich nakoniec? Ci este vahas? Ak ano, pacia sa ti?

ninison
8. sep 2016

@nikus28 ahojky, d.d. step ma roznu vnutornu dlzku pri roznych modeloch. Kupujem ich pravidelne, tak si na to davam pozor.

katarinadei
9. sep 2016

Tak to si budem davat pozor aj ja, vdaka za info.

nikus28
9. sep 2016

@ninison dakujem, uz sme medzitym kupili..ale priamo v obchode😉

brunikk
4. sep 2017

chcem sa spýtať to sú ortopedické topánky? Ďakujem

mishicca
4. sep 2017

Ano...mame...dobre su

mattia_my
4. sep 2017

@brunikk patria k ,,barefoot,, topankam-makke topanky pre deti. Nie su to ortopedicke topanky-nemaju vyssiu patu ani podporu klenby.

mishicca
4. sep 2017
brunikk
5. sep 2017

Praveže potrebujem vyššie ,dake členkove topanky chlapec ma ploche nohy a pada mu päta. Preto zistujem či by boli vhodne. Ďakujem

mishicca
5. sep 2017

My mame tento isty problem... preto som ich odfotila. Treba pevnu patu a tieto ich maju. Ako mozte vidiet aj vyvysenu... za mna- odporucam. A maju aj taku mini klenbicku... nam dal ortoped vlozky. Ale viem ze vyrabaju aj ortopedicke topanky na mieru take specializovane predajne.

ecuk
1. okt 2017

@mattia_my urcite to nie su barefoot topanky, max alternativa (model 015) alebo slabšia alternatíva po vypitvani, ale aj tak s podpatkom (model 023 a 029)

mattia_my
4. okt 2017

@ecuk tuto znacku predavaju najma barefoot eshopy. Nie su to 100% barefoot capacky, no podla mna to nie je ani ortopedicka obuv. My ich kupujeme a sme spokojni.

ecuk
5. okt 2017

Ako som vyssie spominala, model 015 je povazovana za alt pretoze ma pevnu patu, tie dalsie dva modely 029 a 023 maju v sebe karton v celej podrazke, maju podpatok a taktiež spevneny opatok, cize pre mna slaba alternatíva. Ale každý nech si obuva svoje deti ako chce, len som napísala, ako to je.

basenka69
30. jan 2020

Mám zle skúsenosti. Kúpila soľ dcérke v novembri zimné topánky a v polke decembra mali diery na päte. Poslala som ich na reklamáciu a tam mi povedali že topánky boli nadmerne používané a preto sa zničili. Na to som im povedala , že ja nosím zimné topánky už siestu zimu skoro každý deň ale oni si stále stali za svojim tvrdením. Nikdy viac uz DD step nekúpim. Každá mamička ktorá kupuje dieťaťu topánky ráta s tým že vydržia jednu sezonu

Strana
z2