icon

Ušný teplomer. Ako ste s ním spokojný?

fogpi
5. dec 2009

Ahojte. Rada by som vedela ako ste spokojný s takýmto teplomerom. A aký máte ? Či je rozdiel medzi drahším a lacnejším. Ďakujem za všetky pripomienky

susik77
6. dec 2009

Ahoj, my mame infracerv. teplomer od topcomu, stal okolo 850 kc, da sa merat v uchu, na cele, ma hodiny a meria aj teplotu v miestnosti. je dost nepresny-mala mala horucku, musela som premerat 3-4x, hodnoty boli 37.2, 36.6, 39.8-tak si vyber 😎

fogpi
autor
7. dec 2009

susik ďakujem za skúsenosť. ... ešte niekto ???

fogpi
autor
7. dec 2009

ďakujem

brisilda
7. dec 2009

kocky ja som mala teplomer ten s lidlu bola som spokojna lebo meral presne ako digitalny len s tym, ze v daka nemu sme mali teplotu zmeranu za par sekund 😀 no po pade zo stola nam meria uz iba teplotu v miestnosti 😢

janama2
7. dec 2009

my sme vyskúšali ušno/čelový od microlife, no hrúza...malý bol horúci, tak som mu premerala v ušku, mal tam skoro 40, až neskor mi došlo, že asi spinkal na ušku a ked sa pretočil, tak akurát vtedy som merala teplotu a mal ho prehriate...najlepšie je asi orientačný čelový a ak je avízko zvýšenej teploty premerať klasikou....

dahlia23
8. dec 2009

my máme už tri roky čelový od Microlife. stál cca 1400 Sk, ale oplatilo sa. meria presne, rýchlo, má podsvietenie displeja a signalizáciu teploty. ja som tiež najprv chcela ušný, ale v lekárni mi ho neodporúčali. tak som kúpila tento a môžem len a len odporúčať. viem ale, že tie lacnejšie čelové merajú od buka do buka. ☹

tynushqa
9. dec 2009

Ahojte,
tak my mame Mircrolife usny stal nas asi 700 sk mali akciu 😉 a musim povedat ze je dobry, len ´malym detom sa tazko meria teplotka v usku, lebo to musi presne vysielat to inf. cervene ziarenie na bubienok ci tak nejako 😀 ja uz mam na to trik, troska usko potiahnut k sebe a odmeria to pekne presne, viem to preto lebo sa mi nezdalo ze mala ma taku malu teplotku a potom som to skusila klasicky rektalne dig. teplomerom a teplota sedela.