icon

Vacice vak na spanie. Ako sedia velkosti?

lenkasgt
13. dec 2021

Ahojte, viete mi poradit, tie co mate doma spaci vak znacky vacice velkost S a dieta z neho uz vyrastlo - kedy? Pri akej velkosti uz bol fakt maly?
Totizto nasa nema rada oversize veci, teraz nosi velkost 92, bude mat 2 roky...a ja sa neviem rozhodnut ci kupit S alebo M 😀

sassy_girl
22. máj 2025

@lenkasgt našla som túto tému, vidím, že je už 3,5 roka stará, môžem sa opýtať ako si sa nakoniec rozhodla?🙂 Dcéra má veľkosť 80 a chcem jej kúpiť M, tiež sa neviem dopátrať, ktorá veľkosť by bola naj- aby jej bol pohodlný už teraz a aby vydržal veľkostne čo najdlhšie.

lenkasgt
autor
13. jún 2025
@sassy_girl

@lenkasgt našla som túto tému, vidím, že je už 3,5 roka stará, môžem sa opýtať ako si sa nakoniec rozhodla?🙂 Dcéra má veľkosť 80 a chcem jej kúpiť M, tiež sa neviem dopátrať, ktorá veľkosť by bola naj- aby jej bol pohodlný už teraz a aby vydržal veľkostne čo najdlhšie.

@sassy_girl uz si sa mozno tiez rozhodla 🙂 za mna zalezi od dietata, nasej napokon to Sko vadilo ze to tak visi dole 🤷‍♀️ musela to mat ako overal. Zavisi aj od toho ake je dieta aktivne, ci uz chodi, ci sa v noci vela hybe atd 🙂 ak je akcne volila by som mensiu velkost urcite

sassy_girl
16. okt 2025

ďakujem za odpoveď, prečítala som si to už dávnejšie, teraz som zase gúglila a zase som sa sem dostala🙂 Zvažujem kúpu ešte jedného vaku🙂) ja som inak kúpila Mko, aj keď je dcéra drobec, resp. je dosť štíhla. Vak mi došiel ešte v júni, ťahala ho po zemi, teraz ho už má nad zemou. Ja jej ho dávam po prebudení dole, aby sa nezašpinil. Páči sa mi, že je taký oversize ako perina, myslím, že táto veľkosť jej bude ešte dlho dobrá.