Mam dievcatko 2 r 3mes, na den odplienkovana uz 4mes, spanky obedny a noc este nie ( nema suche plienky este, netlacim neriesim mamky mala by som? Ako odnaucit)? Ale stava sa, ze mi sen tam v spanku precika pampers night pants 6
Cislo 7 neexistuju? V dm som nevidela
Co je vacsie? Nikdy sme inu znacku ako pampers nemali
@iwusik74 dakujem pozriem
7 pants existuju aj pampers a maju ich aj v eshope DM.
Nemusis tlacit/riesit, pride to.
Tuším ze baby love majú také veľké plienky a aj pampers pants.
@anavixy dakujem netlacim cakam co bude snad do 3 rokov ked pojde do skolky sa to poriesi samo
Cez den nemame problem s pytanim sa na zachod nemame nehody
Sú také na noc pre väčšie deti len sú inak číslované kukaj aj online napr DM ich tuším má
Ja by som tiež netlačila.. náš má dva roky aj.mesiac a len teraz si to začína uvedomovať
Kupujem v dm babylove 7.
My kupujeme kolorky, lepsie jej sedia na zadku, XL
Ale pozri dm eshop, najdes aj ine vacsie
Majú aj 7 aj 8. Potom ešte Ninjamas-tie sú od 4 rokov.
A kolko vazi a meria? Moja ma 4ky, ked dokoncime balik zacneme 5ky bo uz su take tesne, ale zadrzia vsetko co maju.
@angeli121212 pouzivam pampers night tie na noc len v dmke som videla len po 6 aj na obale je len 6 max nakreslene tak som nevedela
@angeli121212 netlacim nechavam to tak zatial
Neviem ako by som dieta mala naucit
@svokrinjazykmonika dakujem
Len sme ine ako pampers nemali neviem ako by zareagovalo dieta a jeho koza
@enoula dakujem naozaj rozmyslam nad kolorkami alebo tie z dmky babylove
Ale teda pozriem najskor tie 7 pampers
@terry658 fakt? Dakujem za tip
@kitycat cca 96cm a 14kg
@kitycat len to vies ze sa nemas riadit tymi kilami na tych obaloch
Joj podľa mna na to dieťa musí dozrieť
Podla mna su tie 6ky dobre, akurat ti bud vela cika a ked lezi na boku alebo inej sialenej polohe, tak sa ta tazka plienka posunie a na stehne uz tak netesni a skratka pretecie 🙂
My mame 12kil a 90cm. A budeme koncit 4ky a ideme na 5ky.
No a odplienkovana nie je vobec, tak ti tlieskam :DD
@angeli121212 ano ano zatial to nejako neriesim len vzdy ked sa mi doteraz precikalo znamenalo to male plienky a teraz som nevedela ci su aj 7
@enoula dakujem no bude to asi pokus omyl uvidime
@kitycat vies co moze byt aj to kedze jednak pred spanim obednym chce polievku a nie druhe jedlo, ale snazim sa davat skor aj vycurat sa ide pred spanim a teda sialene polohy pocas spanku ma riadne
A v noci dokonca prebalujem este lebo v noci sa budi ma mlieko
1x
Vies co, nejako to prislo same ked malo dieta 23mes parkrat som nechala na holo este bolo celkom teplo a za tyzden to nejako pochopila sama
Cez den problem nemame vobec to sa pyta pekne
Môj má 92 cm a 20 kg v 1,5 roku. Takže chápem dilemu s plienkami. Na spanie dlhšie alebo s väčším objemom nám super sedia tie ninjamas. V dmke ale majú dvoje veľkosti. Jedny sú od 4-7 a druhé od 7-12 tuším. Mne sa raz podarilo kúpiť tie väčšie a v pohode držali a ani ich neprecikal, takže tú menšiu veľkosť by som skúsila.
@terry658 dakujem kuknem
Ja mám 3 ročnú, ktorá má plienky ešte na noc, lebo spí ako medved. A tiež 6ku precika,ale 7ka jej je veľká. Má 100 cm a 16 kg. Musím jej plienku v spánku proste vymeniť. Keď som dala 7, pyžamo mokré... Proste jej nepriliehali. Mala som Pampers aj z DM nejaké... Takze som ostala pri 6ke, ale v noci mením.
Existujú...ja som videla len na internete, velmi malo su v kamennych obchodoch