Veľkosť oblečenia pre 5,5 ročné dieťa
Aku velkost oblecenia kupujete Vy pre 5-6 rocne deti? My uz nevieme aku pretoze hocico kupim je malemu male aj ked sa zda, ze by mohlo byt dobre. Meria 113 cm vazi 28 kg. Mali by mu sadnut velkosti 116, 122 alebo oznacenia 5-6 a 6-7 rokov no takmer vsetko mu je z tej kategorie male. Nedavno sme kupili nejake oblecenie v.122 (vek 6-7 rokov) a nohavice az 128/134 (8-9 rokov co sa podarilo zohnat len 1 v jednom obchode v celom meste), dlhe mu to je ale napriek tomu male. Aku velkost kupujete 5-6 rocnym detom, alebo skor kde lebo co by malemu sadlo sme u nas ziatial nikde nezohnali a to sme presli cele mesto. Alebo ako to potom vyrobcovia siju ked oblecenie dietatu v danom veku nesadne? Skor na chude cinske a korejske deti. Oblecenie je sice dlhe ale napriek tomu uzke. Vatsinou nosi maly teplaky lebo ziadne nohavice co by mu skutocne sadli sa nam nepodarilo kupit. Kde nakupovat?
@belllinka ked bol mensi nechcel, odmietal papat. Teraz su lekari radi, ze moc neodmieta jedlo i ked nezje hocico a sladke vobec, sladkosti ani nekupuje.
@ivuska027 dakujem. Odtial mu sedi par veci. 128/134 no nemam moznost stale objednavat + to postovne
@korytnacka1 nedrž sa žiadnej velkosti..načo..kúp mu kludne o 2 čísla väčšie nohavice a daj mu ich podohnúť..ked dorastie,spodok iba odpáraš..rukávy sa vždy dajú vyhnúť...aký problém
@korytnacka1 aký rozdiel je vo fyzickom nákupe a objednávke ak potrebuješ? Je tu na MK skupina BP a stále sú nejaké zľavové kódy. Aj teraz beží-10% a pošta zdarma. 🙂
mate obrovsky nepomer medzi vyskou a vahou...to ma fakt len 113cm v takmer 6r a taku vahu-28kg? potom sa nie je co divit..jedine ako tu uz niekot pisal kupovate ozaj velke a skracova vsetko. Moj ma 7r, 27kg a vysku 142cm ..mame opacny problem..vsetko mu pada..alebo je kratke..
ahoj popozeraj coccodrillo majú aj stránku a majú rifle aj nohavice v páse na gumku. My tam kupujeme pravidelnejšie presne pre tento problém
@ivuska027 tak to je super. Objednavam cez preklik cez Tipli.sk takze sa vzdy vrati nieco vo forme cashbacku. Tento mesiac sa kupilo malemu spodne pradlo z Bonprixu a jedno tricko co vyslo 30 eur z dopravou. Teraz je tam aj doprava zdarma no nemozem si dovolit objednavat 2 krat za mesiac z financnych dovodov, az v novembri
@kaja73 skutocne meria 113 cm, do decembra bude vyssi o nieco. Ono tym, ze je baculko mu veci s urcenim jeho veku nesedia, na vysku ano no na ostatne rozmery nie
@nelinka2009 moja meria 120cm a váži 30kg a veru len HM nohavice jej sú dobré. Akurát dnes som jej zas objednávala, lebo majú dopravu zadarmo. FF musím o číslo väčšie kupovať a nohavice skracovať, lebo čo je cez bruško dobré, býva moc dlhé a Pepco - Kik nula bodov, nízky sed a uzučné nohy. Od Galanty
@dominika6 aj by sa kupilo o 2 cisla vatsie keby na predajniach mali, ani Pepco, Kik, Takko, Lidl, Tesco, nikde. Velkosti do 100 maju hodne, vo sa tyka od 110 maju nieco po 116, 122 velmi malo a vatsie potom az 144 alebo 11-12 rokov. Keby bolo 128, 134 este fajn ale prave take sme nikde nezohnali. To iste ako s topankami, ma 31 a vpredu sirsiu nozku. Problem zohnat papucky, botasky detto, bud maju male alebo moc velke, preto vyuzivam bazar tu na MK
@simonkazga H&M ma SK eshop? S tymi nohavicami je to pravda, na nohach co je dobre cez brusko male a co je dobre cez brusko je dlhe, dlhocizne. Fakt, skratit alebo ohnut, presit.
@korytnacka1 treba sledovať ich stránku, často sú akcie, výpredaje alebo doprava zadarmo
@simonkazga dakujem, pozriem a dufam, ze najdeme vhodnu velkost
@simonkazga a prosim ta nevies mi ich odfotit??? Nasa ma 122cm a 28 kg. Rada by som jej nohavice, ale uz ani nezhanam. Nosieva sukne a pancusky stale...
@nelinka2009 http://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0559930003... máme aj tieto, hneď odfotím aj naživo a aj tieto legínky sú top http://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0560037006...
@simonkazga dakujem, no pojdrm tam ja mrknut, lebo dcerka chce nohavice, ale to je peklo kupit jej
@nelinka2009 vyskúšajte - tieto sú super, jemne elastické, príjemné na nosenie. Emma si ich veľmi chváli 🙂
@simonkazga a su zvnutra aj vyteplene na zimu???
@nelinka2009 tie čierne sú hrubšie, nie vyslovene zateplené ale hrubšie
@korytnacka1 no nerozumiem tomu lebo velkosť 134-140 je pre chalanov všade..viem lebo kupujem synovcom..
v tescu je veľký výber..pepco a kik, a podobné nieje značka..je to lepší čínan..
prikláňam sa ešte k HM
@dominika6 H&M u nas nemame, nablizsie v ZA. V Tescu sme boli vcera aj dnes lebo sa musela vratit vcera kupena kosela (v.122 6-7 rokov) vatsie zial nemali a ani nevedia kedy im pridu, takmer vsetko max.do velkosti 122. Stranku H&M uz mam otvorenu, vyberieme tam, ked tak este ten Bonprix. V Takko tiez nemali ani 128/134 ani 134/140 az 144 a vatsie...asi nejaky vypadok tovaru
@korytnacka1 Moj syn má 7 rokov, 121cm výšku a 21kg, máme skor opačný problém ako vy, všetko mu je v páse voľné, riešim to tak, že kupujem rifle/nohavice s tým posuvným pásom, ktoré sa dajú regulovať alebo ked také nemajú, tak dám babke, nech mi to zúži. Takže vám odporúčam riešiť podobne, kúpiť vačšie číslo a nohavice skrátiť, tričku skrátiť rukávy atd.
@korytnacka1 tak ale tvoj je dost tazky na tu vysku.. Moja ma cca 110-112cm,je stihla, velkost kupujeme 116.. Syn bol asi vyssi ,cize on nosil velkost 122. Ja mam deti primeranej postavy,cize nie su vychrtli,ani silni,takze oblecko im.je dobre,obcas trosku velke,ale na nohaviciach sa da zvacsa bud zatiahnut snurka,prip.gombik cez gumu utiahnut...ci guma cez gombik..
U vas no neviem.. Treba asi pochodit a poskusat.. Oblecko sa robi na tie bezne typy postav, silnejsi ci moc chudi maju trosku problem..
@korytnacka1 ale bez skúšania nikdy nič nekúpiš..budeš furt iba vracať nazad tovar..bonprix je somarina..
pomeraj riadne syna od hlavy po päty a nepozeraj na čísla..pozeraj na rozmery..ked mu treba 140 tak čo už..podohneš..
@dominika6 suhlasim. Ked tak pomerat ako pises a pozret aj tu na MK, bazar ponuka siroky vyber este za vyhodne ceny, nemusi mat uplne nove

Skuste bonprix. 2/3 nohavic predavaju aj v sirsej xl verzii.