icon

Výbavička pre júlové bábätko

1lulu1
2. mar 2014

Ahojte mamičky...chcela by som sa opýtať hlavne tých ktoré majú narodené babatka v lete že čo všetko nakúpiť hlavne do kociarika,postielky a na voľný čas aby som babo veľmi neprehrievala ani aby nám nič nechýbalo keby sa ochladilo ...ďakujem za vaše cenné rady ...(viem ze na internete sa dá najs že čo všetko ale je to také všeobecne a radšej by som sa chcela riadiť vašimi skúsenosťami)

Strana
z2
maryennn1
24. mar 2014

@1lulu1 ahoj aj ja mám letné bábo, mali sme sa narodiť v júly, ale potiahli sme až do prvého augusta, no a akurát vtedy boli neskutočné 40 stupňové horúčavy, náš drobec neznášal perinku a ani zavinovačku od narodenia spinkal len tak bez perinky, ale budili ho rúčky, takže som ho balila do plienočky (no ale nachystané sme mali aj zavinovačky- hodili sa mi potom neskôr do kočíka pod neho, prípadne som ich rozprestrela na gauč, kde ležkal a aj perinky- vybrala som z nej výplň a balila ho len do tej látky) takže ja som ich využila 🙂 Okrem toho, ako píšu baby, veľa ti toho netreba,... my sme dávali bodíky (košieľky sa mu vysúvali a zhužvali na chrbátiku a potom sa tam potil), a hlavne pyžamká, lebo aj tak novorodeniatko väčšinu času prespí 🙂 na spinkanie mal dupačky aj s rúčkami, no a do kočíka letnú háčkovanú deku 🙂 super vec je aj jarno- letná zavinovačka do autosedačky, používala som ju aj ako tenší fusačik do kočíka v septembri keď sa už začalo ochladzovať a používam ju aj teraz keď už nie je zima na fusak 🙂

leria
25. mar 2014

@dasul ďakujem Ti veľmi pekne za email, som prvorodička, tak aspoň sa mam podla čoho teraz riadiť aj ked na nete je neskutočne vela info, toto je od Teba výpomoc, ked tu nemusím stráviť pol dňa 🙂 vsetko dobré prajem 🙂

dasul
25. mar 2014

som rada ze pomoze dakujem

12mimi12
1. apr 2014

@dasul poprosim aj ja o zoznam....moc mi to pomoze. Dakujem

zencuska
3. apr 2014

@dasul aj ja poprosím, Ďakujem zencuchova.maria@gmail.com

kachora249
4. apr 2014

@ dasul aj ja poprosím zoznam,ďakujem kachora249@gmail.com

peta2108
10. apr 2014
malinka7
21. apr 2014

@dasul ahoj, prosim mohla by si aj mne poslat zoznam. Dakujem
silviasurjakova@gmail.com

majka.capicik
23. apr 2014

@dasul ahoj, ja som tiez prvorodicka, a velmi by aj mne pomohol ten zoznam, o ktorom pises. Ak ta to nebude velmi obtazovat,budem ti moc vdacna ak ho posles aj mne..velka vdaka vopred.Moj mail je majka.capicik@yahoo.com Pekny dnik.

stanustek
23. apr 2014

Určite bavlnené a tenké veci. Veľkosť radšej väčšiu ako tesnú aj tak rýchlo rastú. Na každý deň aspom 2kusy ak sa prekaká alebo ogrcká. Vychytávky ako vestičky a sukničky nebudeš potrebovať akurát na fotenie možno. A capačky ti na začiatku stačia jedny látkové. Bábetko okolo krčika umývať mokrou handričkou po spaní aby neboli potničky. Bábetko má mať vždy o jednu vrstvu viac ako ty. Vrstvenie je lepšie riešenie ako jedna hrubá bundička. Bavlnená čiapočka čo zakryje aj ušká, a na body také bavlnené košielky čo vyzerajú ako kimono (kúpila som v KIK). Gaťuše bavlnené alebo hneď dupačky a na ne ak nieje horko aj ponožky deti majú stále studené nožičky. Do kočiara pod dieťa určite bavlnenú plienku a zakrývať s bavlnenou prikrývkou. V lete som velmi využívala body bez rukávov vetrá sa tak po pažičkami a na to len košieľku ak je teplo. 🙂 🙂

haifa
29. apr 2014

@dasul aj ja ťa môžem poprosiť o ten zoznam, vopred diky 🙂 timea.kostolaniova@gmail.com

lienka1992
29. apr 2014

@dasul awoj posles aj mne co potrebujem pre dieta a pre mamicku moj email je 20lenka19@azet.sk

stellarara
29. apr 2014

@dasul
chcela by som ta velmi pekne poprosit o ten zoznam, ak ho este mas...som prvorodicka, a o chvilu mame termin...Dakujem a pekny den d.michaliskova@gmail.com

cathrinka
29. apr 2014

Ahojte ak mate zaujem o komplet vybavicky pre letne babatko.. tak mam na predaj uplne vsetko co vam treba za priatelsku cenu po jednom dietatku. 0903857758

bzzzz
29. apr 2014

A čiapočky teraz robia také praktické bavlnené s malinkými dierkami, tak to pekne vetrá. Klobúčiky budú podľa mňa ešte veľké novorodeniatku, my čo sme mali klobúčiky tak najskôr od 3 mesiaca sme začali nosiť, aj to ešte trošku odsávali. A pritom na nich písalo že od 0 do 3 mesiacov.

luana241
30. apr 2014

Mohla by som aj ja poprosit o ten Zoznam?zuzka.vecerkova@centrum.sk Dakujem

luciayel
30. apr 2014

Ahojte ja mam v bazariku overlaly aj body pre babatka po jednom dietatku, vsetky su zn.Mothercare.

mata24teraz
Odpoveď bola odstránená
moni244
16. jan 2017

@mata24teraz ty si fakt nedas pokoj s predajom, kde nemas?

moni244
16. jan 2017

@rusalinka prosim ta, tato zena neustale spamuje plochu predajom a teraz uz pise aj do diskusii @mata24teraz

mata24teraz
16. jan 2017

Ja už neviem na našom fore mesto partizánske baby ponukaju veci ,tak neviem v com je problém ...ved som sa len pýtala ...neviem o čo Vám ide ....

moni244
16. jan 2017

@mata24teraz o to, ze predava sa len v bazare a nevies (nechces) to pochopit

mata24teraz
16. jan 2017

Vela žien to spomenie i na forach a diskusiách ...pekný večer .nebavi ma fakt takéto veci čitat ,chcem len žienkam pomoct ....nechcem zbohatnut ,bohata už som ...je to otravné

mata24teraz
16. jan 2017

V poriadku ..ako neviem o čo ide som tu nová ..no ako vidím asi to celé zruším ,,,prešla ma aj chut .....po tomto

moni244
16. jan 2017

@mata24teraz hura, to bude najlepsie, hm, nova, hlavna vec, ze registrovana v 2011

mata24teraz
16. jan 2017

To bola len registrácia nič viac ...len tri tyždne sem pridávam oblečenie ale to asi nevieš nevadi ......ale mudra za styroch pravda ? .....Jasne najlepšie bude ked mi porestanes písat ..

moni244
16. jan 2017

@mata24teraz budem pisat, ak budes aj nadalej spamovat predajom

Strana
z2