Zavinovačka Gimme five - recenzie

marlen_ka87
25. jan 2018

Ahojte,

prosím máte nejaké recenzie na zavinovačky Gimme five? jedná sa mi skôr o tie s kokosovou výstužou, ktoré sú zároveň na suchý zips a majú aj mašlu (v prípade že je bábätko menšie)

ďakujem za akékolvek recenzie 🙂

marlen

lavieenrose
25. jan 2018

ja som nemala ziadnu specialnu s kokosom..mala som taku podobnu z pepka...mala uz v porodnici roztiahla ruky a bola vonku..takze rychlo u nas skoncila..niektorym babatkam staci aj taka ...my sme museli zavinovat do ulitky..

barbie1981
25. jan 2018

Ahoj ja som mala jednu na suchy zips ale tu sme pouzivali len ako deku, mala v tom nebola pekne zavinuta a vypadavala. Ja by som skor sla do takej co mozes zaviazat v 3 bodoch. Ja som si potom kupila takuto https://zavinovacky.heureka.sk/little-angel-zav... a vyuzila som na 100% do pol roka.

leuska007
25. jan 2018

U nas jedine klasicka perinka na 3 viazania...zavinovacks neobopne babatko, vobec som nevyuzila...pre mna zbytocnost

zabina27
26. jan 2018

u nas bola tiez zavinovacka zbytocna, klasicka perinka na maslicky drzala babatko pevnejsie, zavinovacka bola volna, pouzivala som ju na ozdobu do kocika ako na prikrytie babatka, ale nie na nosenie

andrbeata
26. jan 2018

@marlen_ka87 Mne sa na suchý zips neosvedčila. "Nesedí" tak dobre ako na obrázku, dieťa nie je dobre zavinuté.
Ja so s kokosovou výstužou nemala a ani som ju nechcela a to z dôvodu, že zavinovačky využiješ pár týždňov a podľa mňa je zbytočné investovať do nej kopec peňazí.
Klasika je najlepšia a niektoré deti zavinovačku proste neznesú.