icon

Zimná deka do výbavičky

suzy2508
23. aug 2022

Ahojte, obzerám sa po zimnej deke do výbavičky a strácam sa v tom množstve typov a materiálov. Najprv sa mi páčila Muslin deka od Babymatex, lebo je z prírodného materiálu a priedušná. Potom som objavila španielske deky. V byte máme docela chladno a potrebujem nejakú ozaj teplú dečku. Poraďte, prosím, akú ste vybrali pre svoje zimné bábätko. Ďakujem 🙂

anjelicek26
23. aug 2022

Teplu deku nepotrebujes, na spanie ziadna deka pre male babatko... nie v dome... kupis normalne fusak na spanie, su letne a zimne verzie, dietatko tam davas len v kratkom/dlhom bodycku, uplne to staci. Kazda deka je riziko, ze si to dieta stiahne cez hlavu a sa pridusi, v postielke to nema co hladat...

suzy2508
autor
23. aug 2022

@anjelicek26 fíha to som nevedela. Máš nejakú osvedčenú značku zimného? Ja sa ale hlavne bojím, aby krpcovi nebola zima len v tom zimnom spacom. Čo som si nejaké ohmatávala, zdalo sa mi všetko strašne tenké, preto som špekulovala ešte nad nejakou ľahkou, priedušnou dekou. Aj keď síce rozmýšľam, že do tých 4 mesiacov bude snáď spávať v perinke, to už bude apríl.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
23. aug 2022

@suzy2508 moji v perinke nespavali, to stiahnutie je zbytocne, dietatko sa ma hybat volne na vyvoj klbikov a svalstva a celkovo motoriky je to dolezite... My sme mali elodie a alvi fusak na spanie na zimu a ta zimna verzia je skutocne dostatocne hruba. A v aprili v noci teplo nie je este vacsinou...uvidite, za pochodu poriesis, ale v decembri treba zimny a tam je ta velkost 0-6 mesiacov na dlhsie...