Zimná obuv Superfit

doda242
18. sep 2012

Ahojte mamicky, chcela by som kupit zimne topanky Superfit, ale neviem sa rozhodnut ci na suchy zips alebo snurovanie. Nejaky rozdiel? Vacsinou mamiciek tvrdi suchy zips nie, ale plati to aj o tychto topankach? Neodliepa sa po case?Prosim mate niekto skusenost. Dakujem

brnka
18. sep 2012

my sme mali Superfit-y so suchym zipsom a v pohodicke 🙂

stefanyj
18. sep 2012

Sú to veľmi kvalitne topanocky, myslim, ze sa suchych zipsov netreba bat. Su rychlo obute a drzia dobre - aspon nase drzali dobre - nosili sme celu zimu.

simonova815
18. sep 2012

my sme mali aj superfitky s normalnym zipsom a museli sme reklamovat, lebo sa zips pokazil. Odvtedy kupujem iba so suchym zipsom, mame uz asi piate a ani na jednych sa nic nestalo. Deti suchy zips velmi ocenia!

sesminka
18. sep 2012

My sme mali so suchým zipsom a sú fakt super...máme aj na šnúrky,ale to sa nechce deťom viazať....

anjelicek26
18. sep 2012

@doda242 - my sme mali len na suchy zips a su skvele... nosime kazdu zimu 😉

sisaha
18. sep 2012

mne sa suchy zips neodlepil ani z lacnejsich topanok...ak je prisity po stranach, tak by sa mu nic nemalo stat 😉 A ine topanky ako na suchy zips zatial nekupujem..

soldi
18. sep 2012

@doda242 suchy zips neodporucaju ortopedi kvoli tomu, ze vraj nozka nedrzi tak pevne ako pri snurkach. ale taky ortoped sa asi nikdy nepokusal obut male dieta 😀

zaneta123
19. sep 2012

táto zima bude už štvrtá čo"frčíme" na šnurovacích zimných superfitoch - myslím, že šnurovacie sú lepšie, lebo šnúrkami dokážem topánočku dotiahnuť na nohu a zdá sa mi, že sedí lepšie (možno len môj pocit). Mladšiemu dokonca budem musieť kúpiť len šnurovacie, lebo má veľmi tenkú nohu a všetky topánky na suchý zips zapíname tak, že nám veľký kus pretŕča. Každopádne superfity sú fakt veľmi dobré topánky bez ohľadu či sú zimné, letné alebo jarné 😉

sjuz
19. sep 2012

u nas bude uz tretia zima. prve sme mali snurovacie a otvtedy vzdy na suchy zips. vyhoda je ze si ich mala vyzuje aj obuje. zips sa neodlepuje ani po celej sezone...

babajaga
21. sep 2012

ahojte zienky,rozmyslam na superfit,len neviem ake cislo kupit,chcem kupit cez net..maly nosi momentalne 21,namerala som 13,2cm nozku...mam kupit c.22,aleboc.23...snurovacie....viete mi poradit?

simsalabim
21. sep 2012

@babajaga kuk sem http://www.superfit.at/_media/docs/measure_tool...
vytlac si to, odmeraj nozku a potom....zalezi od toho, ako rychlo vam rastie nozicka. Mojej mladsej dcere tak 1 cislo za rok, ale viem od kamosiek, ze na zimu kupuju minimalne o cislo vacsie topanky, ako nosia na jesen a aj to je niekedy malo, koncom zimy kupuju nove. Urcite to je prudko individualne.

doda242
autor
21. sep 2012

@babajaga Ahoj, ak by si objednavala cez nett,( aj ja tak nakupujem) na stranke http://detskabota.cz/cs/zimni-obuv/4802-superfi... pod topanockami su napisane cm, len pozor, lebo skoro kazdy tym ma ine cm, myslim ze tie 23 budu najlepsie, inak som nasla aj stranku kde su superfity za super cenu teda pokial nejde samozrejme o farbu, su v hnedej farbe, nech sa paci http://www.jadi.sk/Vypredaj-tovaru/Detska-obuv-...

babajaga
21. sep 2012

@simsalabim
@doda242 dakujem zienky,doda242,dobra cena,ta akciova,ale postovne maju vysoke....ach jaj.

babajaga
25. sep 2012

dievcata,ktore mate na zimu superfitky odskusane...su teplucke?ste spokojne?

lucka_or
24. okt 2012

@babajaga ja som minule malemu kupovala superfit na suchy zips, nozku ma v ponozke 13 cm. skusala som topanky aj 22 aj 23,da sa z nich aj vybrat vlozka, no a ked som primerala k tej 22, zachvilinku by mu boli male, mal tam len kusocek volneho miesta. Tak som kupila c. 23

babajaga
24. okt 2012

@lucka_or ahoj,dik za info..ja uz kupila...22 dufam ze budu ok

ducci
25. nov 2012

my napr kupujeme topanky len na sichy zips 🙂...na snurky sme mali len raz a furt to mala rozvezovala )) a ja zavezovala

uzu17
7. dec 2012

ahojte maminky, kupila som malemu na zimu superfitky, ale ma v nich neustale studene az ladove nozicky. Aku mate vy skusenost, ma z vas niektora tiez takyto problem?

simsalabim
7. dec 2012

@uzu17 ja mam s nimi presne taku istu skusenost. Minuly rok som dcere do nich kupila termovlozky z ovcej vlny a potom to bolo relativne OK. Bola som prekvapena, take drahe topanky a vsetci ich vychvaluju...ja ich viac nekupim (teda zimne, s inymi topankami tejto znacky problem nemam). ja osobne mam najlepsiu skusenost s cizmickami znacky Bama z Rena, tieto kupujeme uz niekolko rokov a v nich ani jedna dcera nema studene nozky. Len minuly rok som jednej kupila tie superfity ako posledny par za super cenu a lutovala som to.

uzu17
7. dec 2012

@simsalabim no vsak to, za tu cenu som cakala trosku viac. Minuly rok mal tiez superfit, ale to bol vacsinou v kociku, tak som nejak nepostrehla, ze by malo hriali. A tie vlozky sa daju kupit aj v takych malych velkostiach?

simsalabim
8. dec 2012

@uzu17 ano, daju, nase boli tusim taka univerzalna velkost 25-30 a bolo na nich zo spodu vyznacene, ako ich vystrihnut na pozadovanu velkost. Zospodu bol taky akoby alobalovy material a zvrchu vlna. Inak ta Bama ma goretexove cizmicky v podobnej cenovej relacii (cca 50-60euro) a podla mna su lepsie. Nikdy nepremokli a dcery v nich ani nemali studene nozicky. Neviem, ci pri tych superfitoch sme narazili na nejaky kazovy kus alebo co, ale velmi ma to prekvapilo, lebo nozky boli ako lad.