Ako naštartovať biznis - salón?

giulliette24
17. apr 2018

Mamičky, kozmeticky, kadernicky, manikérky,....čo najviac pomohlo naštartovať váš biznis, čo by ste odporúčali zaciatocnicke bez zákazníkov....? Poraďte, prosím. Druhý rok mám vizážisticke služby a 3Driasy a vyše roka aj nechty, no chodí len pár stálych zákazníčok a nijako sa to nerozrasta, mám viac voľna ako práce.

alex49
17. apr 2018

potrebuješ reklamu, nejakú tabuľu, tak aby ju bolo vidno. Alebo zľavy pre zákazníčky ak prídu s niekým novým.

deti95060810
17. apr 2018

určite nižšie ceny.... to je vždy lákadlo....

dominika6
17. apr 2018

@giulliette24 ak máš viac volna ako práce je to vizitka toho,že sa to ani nerozrastie,zrejme sa tvoje zákazníčky nejdú potrhať aby ťa odporúčili..vždy sa začína doma ,,na kolene,, a robota sa vždy reklamuje sama od spokojných ludí..poznám baby čo to robia dlhé roky len doma a robia 8h denne a baby si tam klučky podávajú...ona do roboty chodiť nemusí,je za vodou..

tatharina
17. apr 2018

Ja som si otvarala nechtove studio, v cudzom meste, 0 zakaznikov. Reklamu som nijaku vyraznu nemala, len web stranku a FB page. Sem tam som robila sutaz na FB. Treba byt trpezlivy, do roka som mala full klientelu. Treba sa odlisit od inych, ja som prisla s novinkami, kt tu v meste chybali. Nizsie ceny by som nedavala, vies svoju cenu a navyse tazko sa potom ceny zvysuju. Ja som tu chybu urobila. A samozrejme, musis byt dobra. Ja robim LEN nechty, do toho investujem vsetko. Teda, ja som toho nazoru, ze robit jednu vec a poriadne. Nie 10 a ani jednu dobre.. Treba chodit na skolenia, prichadzat stale s niecim novym.

sintra
17. apr 2018

Ako mas poriesenu propagaciu? Dnes uz ej tolko moznosti... podla mna v tejto oblasti je napriklad strasne napomocny firemny instagram, facebook. Samozrejme, osobne odporucania tiez velmi pomahaju. A mozes skusit aj nejake akcie cez zlavomat a pod., to tiez prilaka ludi.

giulliette24
autor
17. apr 2018

@alex49 jednu mi uˇy aj ukradli...novučkú, no je pravda že odvtedy nemám na chodniku nič, len vo vchode do budovy a to nestačí

giulliette24
autor
17. apr 2018

@deti95060810 to je lákadno, no nemyslím že je to dobrá cesta

giulliette24
autor
17. apr 2018

@dominika6 to hej aj ja take poznám, no vačšinou majú plno také, čo robia doma, neplatia nájom, poplatkz, odvody, nemajú registračnú pokladňu a potom majú aj nižšie ceny a PLNO.... no keď mám podnájom, živnosť, tak je to náročnejšie aj finančne aj psychicky, no chcem mať oficiálny salón

giulliette24
autor
17. apr 2018

@tatharina Dakujem za názor, tieˇy si mzslím ˇye bz bolo treba viec sa venovať propagácii cey sociálne siete

gia87
17. apr 2018

Minimálne si založ FB fanpage tvojho salónu. Foť si svoju prácu a zdieľaj na FB