icon

Ako riešiť voľno na pracovisku?

22. feb 2022

Dobrý deň .
Ako by ste riešili nasledujúci problém?
Chcela som si vybrať dovolenku (keďže mám na ňu právo) na určitý dátum. Dohodla som si všetko na ten dátum (všetky termíny či už v banke alebo na osobné veci) keď mi kolegyňa povedala, že ona a ešte pár kolegýň idú vtedy na dovolenku, takže ja musím ostať.
Príde mi to neférové, prečo by oni mohli a ja nie? No bohužiaľ je to moja vedúca a povedala, že ja musím ostať keďže tu niekto byť musí.
Ja by som tú dovolenku fakt potrebovala, keď si veci neviem vybaviť teraz dostanem termíny až o dosť neskôr.
Čo by ste robili ?

Strana
z2
dada13288
22. feb 2022

Potom mas velmi slabu a neferovu sefku, aj moja povie, ze si to mame vybavit medzi sebou ale ak mam naplanovane stretnutia tak trvam na tom, ze nepridem do roboty. Ak ani to nepomoze idem P a nezajem. Rano volam idem k lekarovi stalo sa toto a toto a od vseobecneho mozes mat 2 dni za sebou paragraf. Nemozu ti nic. Ale to hovori o inteligencii kolegov a sefky.

vilma7
22. feb 2022

Nechápem, prečo nadriadena podpísala dovolenky všetkým a vy si to máte riešiť medzi sebou. Kto si o ňu prvý žiadal, ten by ju mal dostať.

nikdenikto
22. feb 2022

Ja by som neprišla, ráno sms že mám asi črevnú chrípku a vybaviť P. Nechápem, nikdy som sa zamestnávateľovi nespovedala kde budem počas dovolenky. Vždy len cestujeme. A keď sa aj pokúšali volať má do práce tak sorry, som mimo mesta. A nich môže byť trt po tom či si doma močím nohy v bazéne alebo som pri mori.

Strana
z2