Ako si privyrábate?
Zienky ako si privyrabate dáke tie euricka ? Okrem hlavnej práci alebo popri materskej ?
Vyrábam edukačné tabule pre deti
chodim upratovat kazdu nedelu,stredu a piatok muz robi sa smeny tak on je s detmi a ak nemoze on tam moja mama chodi ku detom
@diqushqaa prosim ako si sa k tomu dostala ? Zhanam presne to iste 🙂
@buduca_mamicka007 hladala som po internete brigádu z domu ☺️ na vyskumy a skenovanie nakupov som sa zaregistrovala na tych stránkach. Písanie článkov to som reagovala na ponuku v inzeráte.
@vcielkamaja Ahoj super,zaujala ma tvoja odpoveď že pecieš pagáče,mohla by som poprosiť o recept 🙂🙏
Ja robím rôzne potlače na tričká cez sieťotlač,s kvalitnými plastysolovymi farbami,len teraz nieje vhodné počasie,zima 🙂
@laurita285 a negatívne si eshopy vedia vymazať :D
ja pracujem fulltime z domu ako prekladatelka pre jednu firmu, okrem toho mam zivnost a prekladam pre dalsiu firmu, dalej sijem na zakazku detske softshellky a ciapky/nakrcniky/teplaky.. vyrabam domacu kozmetiku a mydla.. malujem obrazy nam, rodine, znamym a sem-tam cudzim... keby mal den aspon 72 hodin... 🙂
Chodim do prace na 30 hodin.
A investujem na burze.
A vyrabam sviecky - ale na tom nezarabam, lebo to je len drahe hobby 😀
@jasminka548 tiež som robila ale nejako sa to nevyplácalo. Tebe sa to oplatí robiť?
Som asistentka v skole s diplomom a cez vikendy chodievam vypomahat do Tesca.
@laurita285 aj ja chcem, ako sa k tomu dostať?
@diqushqaa to scenovanie ako funguje? Môžeš napísať niečo bližšie aj do IP?
Ja si par eur privyrobim odporucanim cashback appky a este sa mi vracaju eura z nakupov.
Predávam veci, čo už doma nepotrebujem, sem tam opatrím deti a vyrábam handmade sviečky a hračky.
@kvetinka75 oplatí ,ale ja mám ešte ďalšiu prácu.

Tie čo tu píšete babe o tom chatovaní aby vám poslala info. Je to veľmi slabo platené, robí sa len cez počítač a hlavne večer a v noci. Je to dosť nuda a nezáživné. Podľa mňa to za tie centy fakt nestojí, váš čas je hodnotnejší 🤷🏼♀️
Ja som šla počas RD normálne pracovať a dieťa do jaslí.