icon

Ako správne začať gastro prevádzku?

22. sep 2024

Ahojte, po XY rokoch sa vraciam do gastro biznisu, preto by som sa chcela opýtať, či by ste mi vedeli poradiť kde nájsť informácie čo všetko je potrebné pre začatie v tomto biznise, nakoľko sa toho určite dosť pomenilo. Prípadne či by ste mi z vlastných skúseností vedeli napísať, čo všetko je potrebné vybaviť, na čo všetko sa pripraviť. Aké všetky kontroly môžem očakávať a čo spraviť pre to, aby všetko bolo bez chýb.
Samozrejme nie je to o tom, ze by som išla do biznisu o ktorom absolútne nič neviem a preto sem píšem, ide mi skôr o to, aby som na niečo podstatné nezabudla a bola na všetko pripravená.
Ďakujem

avatar
wolf_
Autor odpoveď zmazal
avatar
rekira
2. okt 2024

@wolf_ a čo zamestnanci? ak nemá zamestnanec školu ani hyg. Minimum iba zdrav. preukaz aké školy sa akceptujú kde sa dá dohľadať?
Môže pracovať masér ako čašník?
Ďakujem