Aktivačné práce

mika20
24. jún 2014

Ahoj možem sa spýtat je tu niektorá z vás ktorá by mi vedela povedat aké budu od 1.7 2014 ponukane aktivacne prace pripadne nejake bližšie informácie ak niektorá viete prosim napíšte mi že o akých viete.Za odpoved vopred dakujem.

anatalia77
24. jún 2014

@mika20 podla mna to nebude nic hrozne,ale presnejsie ta informuju na urade prace,ja sa mozem len domnievat,co by to mohlo byt.
Pokial si pamatam,tak to bolo vacsinou take to upratovanie chodnokov,sadenie na jar...
A aktivacne v zmysle odpracovat si soc.davku,alebo privyrobenie si..

mika20
autor
24. jún 2014

@anatalia77 mam na mysli davku v hmotnej nudzi ako to je pri tom?vies ze od toho 1.7 si to treba odpracovat tak ze ci nahodou mi tu niekto nevie povedat o ake prace by slo.

merila
24. jún 2014

Ide o prácu, ktorá bude určená pre obec, alebo mestský úrad v mieste bydliska evidovaného občana na UPSVR. Tak ako vyššie píše anatalia77 ide o zametanie chodníkov, sadenie kvetov, kosenie trávnikov, hrabanie lístia na jeseň, v zime odhŕňanie snehu, alebo ako dozor pri prechádzaní detí cez prechod pre chodcov pred školou.

dada1212
24. jún 2014

o aké práce zväčša ide ti už písali mamičky nad mnou, ja už pridám iba že ide o 32 hodín za mesiac, takže časovo nič hrozné.

mika20
autor
24. jún 2014

viete ale tu ani nejde o mna ale o moju znamu a to co ste pisali s tym ze je to pre obec pripadne mesto a podobne to viem a tiez s tymi 32 hodinamy tiez viem.len ci neviete este okrem tych prac co ste sem napisali este dalsie mozne prace.a kolko hodin sa podla vas bude denne odrabat co si myslite?viem ze to nebude urcite vela a urcite nie ako v normalnej praci. 🙂