Akú máte prácu?

7. nov 2021

Ahojte možno súkromná otázka ale tak so zaujímavosťi sa spýtam aku máte prácu? Ste s ňou spokojný, aj po finančnej stránke? Alebo mamičky na materskej privyrábate si s niečím?

petamich
7. nov 2021

pracujem v IT firme ako projektovy manazer a som s pracou velmi spokojna, aktualne som par mesiacov na MD a neprivyrabam si nicim, jednak je dieta este male a celkom narocne a este si ho chcem aj uzit, kym pojdem spat do prace a pocas RD (zatial neplanujem) ale keby nahodou, budem pomahat s nejakymi vecami pre aktualneho zamestnavatela ale to iba ak by som sa velmi "nudila"

janka_smile
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sims4
7. nov 2021

Pracovala som ako asistentka, teraz som na materskej, s prácou som problém nemala, všetko mi vyhovovalo, bola som neustále medzi ľuďmi a organizovanie, plánovanie eventov a takých vecí, to je proste moje 😀

oslo1
7. nov 2021

Som sestricka, mam velmi rada svoju pracu.

natasagregorova
7. nov 2021

Pracujem na klinike reprodukčnej medicíny a milujem svoju robotu ❤️

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinkatinka
7. nov 2021

Ja som momentalne predavacka v textile. Celkom ma to bavi, ale nie je to to, co som vzdy chcela robit. Urcite sa chcem vratit ku svojej profesii, ak sa vyskytne moznost. Som knihovnicka - dokumentaristka.

kikavadi
7. nov 2021

Pracujem v medicinskom výskume ako vedecký pracovník. Prácu mám veľmi rada. Počas RD nepracujem.

pseudomonas87
7. nov 2021

Ja som lekárka na Are, keď mala malá rok, robila som 4 služby za mesiac, teda 20 percentný úväzok, rodičak bol len do roku dieťaťa , od decembra budem pracovať na 40 percent. Práca veľmi dobrá, ale momentálne hodne psychicky náročná.

nikynike
7. nov 2021

Ja som colníčka, do práce chodím rada a baví ma, nemenila by som.

radkaradix
7. nov 2021

Som prekladatelka, pracujem ako zivnostnivka, zaroven som na RD. Robim len ked maly spi cez obed 2-3 hodky a uplne mi to staci. Mala som ale stastie, ze som nasla dvoch mega klientov, pre ktorych robim uz roky, cize mam stabilitu zamestnanca, volnost zivnostnika a 'zapadoeuropsky' plat 😉 dufam, ze pre nich budem moct pracovat navzdy 😅😇

brumbrumbrum
7. nov 2021

Ja som pracovala ako recencna v hoteli, a veľmi ma to bavilo. Prišla korona a dostala som výpoveď.
Teraz robím krupierku. Neznášam tú prácu, lebo tí ľudia čo tam chodia, to je čistá katastrofa, drzé a bez rešpektu.
Ale žiaľ ...hypotéka a dieťa, moc si teraz nenavyberam :(

autor
7. nov 2021

@radkaradix môžem sa spýtať ako si sa k tomu dostala? Ovládam anglický jazyk žila som v Anglicku 9 rokov a uvažujem že by som začala sa tomu venovať. Len už som aj niečo zabudla z tej angličtiny 🤦🏼

autor
7. nov 2021

Ja momentálne pracujem v jednom známom obchode s oblečením ako vizuálny manažér. Len ten plat by mohol byť viac 'manazersky' práca má baví, obliekam figuríny a mením obchod podľa podkladov každý týždeň iné oddelenie. Je to náročná práca aj keď sa len povie veď obliekas figuríny a prehadzujes vecí. Škoda toho platu, preto si hľadám niečo iné

miskaska
7. nov 2021

Mna moja praca bavi (teda ta oblast, v ktorej robim - registracia pesticidov), ale nebavi ma firma, pre ktoru to robim 😀 ...ale pracujem z domu, co ma vyhody aj nevyhody..nie som vsak momenalne spokojna.

librarian
7. nov 2021

pracujem vo vedeckej knižnici ako knihovníčka - katalogizátorka - zaoberám sa vecnou katalogizáciou (obsahovou stránkou kníh) - najmä detské knihy, právo, šport, beletria. práca je to skvelá, platovo slabota, ale bežná knihovnícka realita. okrem toho mám ako brigádu písanie článkov do knižného periodika. som spokojná, neplánujem nič meniť, kým by to nebolo vyslovene nevyhnutné kvôli financiám.

radkaradix
7. nov 2021

Mam to vystudovane, velmi ma to bavilo, pocas vysky som vela praxovala uz od prveho rocnika, takze som mala vela referencii a zamestnala som sa ako interna prekladatelka v prahe v health-care company este pred statnicami. Potom som sa rozhodla vratit na slovensko a ponukli mi, ze mozem pre nich nadalej robit, lebo nezohnali adekvatnu nahrady, ale len na zivnost ako externy dodavatel, lebo vtedy nebolo home office popularne ako teraz - vtedy to 'neslo' 😅 pre mna lepsie, lebo nie som obmedzovana ani platovo, ani casovo.. a druha firma je agentura, ale pracujem u nich vylucne na jednom dlhodobom projekte uz dobrych 6 rokov.. takze ak planujes zacat v tekto oblasti, odporucam zacat s agenturami a mozno sa zadari a budu ti davat vela dobrej prace😊

jana_eyre_2
7. nov 2021

@autorka jej ja som myslela že aranzerstvo je už mŕtve remeslo a ono sa to len inak volá.. 😅 som vyučena aranzerka, ten odbor už asi ani nie je.. potom som šla na nadstavbu.. moja posledná práca pred tým ako som mala deti bola pomocná účtovníčka.. celkom ma to bavilo, ale nemám dôveru v seba sa k tomu vrátiť po toľkých rokoch.. keď už budem môcť ísť do práce budem robiť hocičo čo sa bude dať skĺbiť s deťmi..

autor
7. nov 2021

@jana_eyre_2 áno ešte to 'funguje' 😀 videla som viac inzerátov na tuto prácu. Jedine čo mi vyhovuje pri tejto pozícii je že nie som pri pokladni a robím pondelok-piatok do 14/15h a víkendy voľné. Myslím že aj keď budem mať dieťa v škôlke dalo by sa to zvládnuť poprípade ísť na menší úväzok

sasanka605
7. nov 2021

Ja som spokojna, baví ma práca. Momentálne z domu a na 60%. Horšie je to s termínmi v poslednej dobe, veľa roboty a malo času, ale co uz.

jana_eyre_2
7. nov 2021

@anonym to si ma potešila, mňa by to pri deťoch asi aj bavilo.. keď začnem hľadať tak sa poobzeram aj po takejto práci.. mala.som v pláne niečo ine, ale to mi nevyšlo..

elementissa
7. nov 2021

Ja pracujem v nadnárodnej spoločnosti ako finančný analytik. Svoju prácu milujem, je to to najlepšie, čo som v živote robila. Každý deň sa teším do práce, mám úžasných kolegov, najlepšiu manažérku s ktorou som úplne na rovnakej vlne, na svojej pozícii nadštandardný plat, flexibilnú pracovnú dobu podľa mojej potreby a uváženia, robím kedy chcem, koľko chcem, odkiaľ chcem a ako chcem, jediné čo musím, je mať hotovú svoju robotu na 110%, ale keďže ja som veľký pedant a v podstate workoholik, nemám s tým problém, práve naopak, aj sama si nájdem čo treba porobiť a čo by bolo lepšie zmeniť, mám moznost stáť pri projektoch, ktoré menia firmu k lepšiemu ako bonus. Počas materskej som bola živnostníčka a učila som španielčinu a angličtinu. V mojej aktuálnej firme som sa zamestnala až keď mal syn rok a pol. Takže síce to pár rokov trvalo, našla som svoj dream job, v ktorom som sa úplne našla.

kormino
7. nov 2021

Ja som chemická laborantka,robím to celÿ život,najprv vo vodohospodárskom laboratóriu,teraz vo vinárskom.Svoju prácu mám rada,neviem si predstaviť robiť niečo iné.Platovo priemer.