Dobry den, pracujem ako asistent ucitela v specialnej skole od septembra. Nemam pedagogicke vzdelanie, takze si chcem spravit "nadstavbu" pomaturitne studium na Strednej pedagogickej skole externe. Odporucaju skolu v Bratislave na Bullovej alebo na Bieloruskej. Chcem sa spytat ake(z coho) su tam talentovky a ci tam nahodou niekto ide poslat prihlasku v z okolia Bytče alebo ZA tento rok. Dakujem za odpovede
z vlastnej skusenosti ti povem ze studovat bc. specialnu pedagogiku je lahsie ako nadstavbu na strednej. aspon ja to tak vnimam, menej prednasok, uciva, skusok a hlavne studujes v odbore a po skonceni si vo vyssej platovej triede
@kacena4 Aha, dakujem za postreh. Ja som este len v zaciatkoch. Vsetko je pre mna nove. Zvolila som zatial tuto cestu, lebo musim dokoncit vzdelanie do 4 rokov od nastupu do prace. Uvidim, ci to vobec dam ( 2 deti, praca, skola)🙂.A vek. Mam uz 40!! Ak budem zvladat urcite pojdem studovat dalej. Mozem sa spytat, kde si studovala?
@evica1111 máš to na stránke Bullovej pedagogickej.Hudba, spev, myslím, že aj pohybové veci, skúšali dievčatá z básniciek a podobne Bieloruská je súkromná platíš si a nad veľa vecami prižmúria oči detto paneurópska na jednej sa platilo 130 na druhej 150 eur mesačne.