Dohoda verzus výpoveď
Skončenie PP zo strany z-ca - dohoda alebo výpoveď?
Pekný deň. Neviem čo urobiť. Ísť na konci mája za šéfkou a skúsiť sa dohodnúť na skončení dohodou k 31. 7. alebo mám podať výpoveď s dvojmesačnou výpovednou dobou? Nemala by som mať ale trojmesačnú, keď mám zmluvu od 2015? Na rodicovskej dovolenke som bola 2020 - 2023...
Co by ste mi poradili? Ďakujem.
Mám z toho hrozný stres. Sama neviem prečo to takto preciťujem... 🫣
Mám z toho hrozný stres. Sama neviem prečo to takto preciťujem... 🫣
@dorotelka tak ked si tam dlho robila a ides urobit takyto krok, je prirodzene ze sa bojis..
ja som kvoli korone koncila po 13 rokoch v praci, inac by som tam bola doteraz :( mala som zvlastne pocity...divne strach z neznameho, zas novi kolegovia prostredie zaucanie sa..ale musela som a mnohi z nas proste meni v zivote pracu a uz ked pocitujes, ze tato aktualna ti zle robi na zdravie, tak si stale hovor ze to robis pre seba a svoje zdravie, pre nikoho ineho.
v zivote sa vela x este budeme rozhodovat, ktorou cestou sa na razcesti, ist..
ved ked to podas ako ti pisu dievcata, tak to bude dobre. nemusis sa bat. mat z toho stres
@dorotelka tak ked si tam dlho robila a ides urobit takyto krok, je prirodzene ze sa bojis..
ja som kvoli korone koncila po 13 rokoch v praci, inac by som tam bola doteraz :( mala som zvlastne pocity...divne strach z neznameho, zas novi kolegovia prostredie zaucanie sa..ale musela som a mnohi z nas proste meni v zivote pracu a uz ked pocitujes, ze tato aktualna ti zle robi na zdravie, tak si stale hovor ze to robis pre seba a svoje zdravie, pre nikoho ineho.
v zivote sa vela x este budeme rozhodovat, ktorou cestou sa na razcesti, ist..
ved ked to podas ako ti pisu dievcata, tak to bude dobre. nemusis sa bat. mat z toho stres
@balerina2025 ďakujem. 🙏
@balerina2025 ďakujem. 🙏
@dorotelka je uplne pochopitelne, ze ak tam robit zopar rokov,tak mas obavu, proste aj ten stres, rozumiem Ti. Je to aj strach ze co bude dalej. Ale neboj sa, vsetko dobre dopadne.
Čím viac sa to blíži, tým cítim väčší stres 🙄
Čím viac sa to blíži, tým cítim väčší stres 🙄
@dorotelka a ako si sa vlastne rpozhodla
Ukončím to tento mesiac s dvojmesacnou...
Ukončím to tento mesiac s dvojmesacnou...
@dorotelka neboj dobre dopadne 🍀a ved kebyze mas mat okvoli tomu nejaky stres tak chod na PN len bacha na kontroly

@cacianka sekretariát alebo personalista
@dorotelka ty to vobec nemusis davat riaditelovi, u nas toto napriklad ani riaditel neriesi (je to cudzi statny prislusnik a vobec netusi, ze kto je kto,ale to je o inom). Odovzdas personalistovi alebo asistentke, oni ti potvrdia prevzatie a tym to pre teba v tomto momente konci.