Doručovateľka na pošte
Ahojte žienky,robí tu niektorá z vás doručovatelku na pošte?Ja som dnes volala na tú pozíciu,o týždeň sa mám u nich hlásiť u vedúcej a dohodnúť sa konkretnosti.Viem len to že pracovná doba je od 7 do 15 to je pre mňa ideálne,mám malé dieťa,to by som akurát stíhala škôlku.A plat 750 v hrubom,koľko by to bolo v čistom?Ja to neviem vyrátať?Hádam dali by mi normálne pracovnú zmluvu a môžem povedať aj daňový bonus na deti.Pytam sa informativne,opýtam sa toto všetko aj vedúcej na ďalší týždeň.Lem možno mi viete aj vy poradiť kto má takúto robotu.Sme veľká dedina,jednu polovicu by som mala na starosť.
@radacak Ahoj,áno už som si zvykla aj celkom ma to baví.Ja robím svoj rajon a keď niekto chyba tak navyše ešte polku rajona.Neboj sa zvládneš to určite
Ja som od decembra tam ale ženy robota je fajn aj ma baví,ale ten kolektív žien to je hrôza. To je akoby som prišla do šenku samé pi..,ku..,ko... A tie ohovaračky ,lebo ako nová som si dovolila tento týždeň mať priepustku a na budúci týždeň jeden deň dovolenky. Akonáhle som tam nebola rozhodovali za mňa kam pôjdem. Keď som sa ozvala že nie idem tam kde som bola písaná a nebudem nikomu ustupovať,lebo niekomu sa nechce robiť už som zlá
Tak to je super..ja by som bola rada keby mám tiež,,svoj,, rajon a nie takto pobehovať, stále inde 😔
Ahoj, ako sa ti darí? Ešte pracuješ na pošte?
@1fifinka1 no čo ešte stále je pre teba práca na pošte prácou snov?
@markaterka po 8 rokoch mam inú prácu, ale to si asi postrehla, keď sa na to pýtaš.
@1fifinka1 tak nech sa ti darí v novej práci.
@bobinka34 Ahoj,áno ešte pracujem na pošte už pomaly dva roky.Da sa nesťažujem sa.
Ako prosím Ťa zvládaš teraz zimu? Dá sa zvyknúť?
@bobinka34 Určite vyskúšaj veď za to nič nedáš.Ja robím od 7 do 15,dieťa už mám v škôlke a po práci hneď idem preňho.Na zimu sa dá zvyknúť to sa oblečiem-mikina bunda čapica šál rukavice,to mi nerobí problém.Mne vadí leto.V zime sa obleciem viac vrstiev ale cez leto mi je strašne horko a aj chrániť sa pred slnkom treba.
Nastupovala si tiež v zime a kedy si dostala pracovné oblečenie a obuv? Rozmýšľam, že by som si mala poriešiť teplú nepremokavú bundu teraz v predstihu 🙃
Je pravda, že som z posty odišla. Do prace, kde sú neskutočne benefity, ktore sú teraz pre mňa veľmi výhodné. Na poste sme dostali pohľadnicu k MDŽ od riaditeľa, to bolo všetko. S prácou ako takou som problém nikdy nemala. Mňa to bavilo. Ale jednoducho prišla ponuka a ja som ju vzala.
@markaterka
@bobinka34 Ja som nastúpila v januári a cca po pol roku som dostala pracovné oblečenie tričko topánky a neskôr bundu a mikinu.
@1fifinka1 Kde teraz pracuješ?
@1fifinka1 ahoj, síce staršia diskusia, ale skúsim. Mám nastúpiť na poštu ako vedúca pošty+ kumulované s roznášaním - malá dedinka. Samozrejme niektoré info už mám, ale zaujíma ma pracovný čas 37,5 h. Ako to prosím je? (Streda je dlhší deň). Ďakujem.

@radacak držím palce 🙂