Hľadám si prácu na doma popri materskej - viete o niečom?

andreaa1996
30. nov 2020

Ahojte mamičky .
Nejaká overená práca na doma, ktorú by som vedela robiť aj popri materskej.
Najlepšie by bolo niečo mimo katalógového predaja, nerada oblbujem ľudí.
Ďakujem za každú odpoveď.

sissy27
30. nov 2020

@andreaa1996 čo je overená práca na doma? Kamoši robia z domu a majú slušne zaplatené - programátori. Kamoška je prekladateľka z viacerých jazykov - tiež robí z domu. Naša účtovníčka tiež. A XY ďalších profesií. Treba napísať čo vieš, aké máš vzdelanie, predstavy o mzde, koľko času si ochotná tomu venovať. Možnosti sú, ale treba niečo ponúknuť. “Som doma s dieťaťom a mám dve hodiny času cez obed” naozaj nikoho neosloví...

ivkazba
30. nov 2020

Overené je vyššie spomínané účtovníctvo a tlmočenie, učenie cudzieho jazyka online, rôzne veci z IT sektora (programovanie, tvorba web stránok), tvorba nejakého handmade, pečenie, stráženie detičiek... Záleží od zručností a skúseností každého človeka.

addi
30. nov 2020

... a čo tak práca so zdravím?Jednáme narovinu, áno, je to sieťový marketing ale vôbec sa za to nehanbíme. Pracujem v Green Ways. Našim cieľom je očistiť meno sieťaku, mlm a katalógových predajov..
Nefungujeme ako niektoré mlm, kedy ťa zaregistrujú a na, tu máš, predávaj 🙂 Tvoj poradca a teda kolega, ktorý si ťa zaregistruje s tebou pracuje, pomáhame si navzájom všetci v našej sieti, máme pravidelné online hovory, funguje to. A to kvôli tomu, že predávame kvalitné potraviny, jednáme s ľuďmi férovo, narovinu a ako si napísala, že nerada oblbuješ ľudí je super! Ak by si čo i len raz u nás niekoho oblbla, nech sa páči, tam sú dvere, s takými spolupracovať nechceme. 🙂

Je to super, mám možnosť pomôcť ľuďom v mojom okolí, ktorí to potrebujú 🙂

Okrem toho máme vážne férové odmeny a premakaný systém..

Ak by si chcela nad tým popremýšľať a dozvedieť sa ešte viac, vieš mi kedykoľvek napísať správu 🙂

karmen007
18. dec 2020

@addi Ahoj, prosím Ťa mohla by si mi napísať viac info ohľadne práce na doma, ktorú robíš do súkromnej správy ? Ďakujem.