Hľadáte prácu z domu s angličtinou?
Ahojte, viem že to tu bolo rozoberané už veľa krát, pýtam sa ale na aktuálnu situáciu, a tých, čo moźno o niečom vedia. S manželom sme sa vrátili zo zahraničia, pracovných ponúk v našom mestečku nie je veľa.. Ak by ste niektorá vedela o prac. pozícii s angličtinou z domu, prosím napíšte 🙂
Vediet anglicky je tiez na SK bezne, popis, co ine ponukas
Skús napísať konkrétne zručnosti, aké máš. Angličtina nestačí, tá je štandard, je potrebné hľadať podľa toho, aké zručnosti máš. Ak sa nebavíme o MLM a podobne, tak dobrý job full remote je pre ľudí, ktorí poskytujú niečo viac ako bežní kandidáti. Bežná administratíva sa len tak na full remote neponúka. Síce občas takú viem ponúknuť, ale tam nikdy nestačí vedieť iba AJ.
Pohladaj na Profesii remote work. Staci iba anj.
@duhovesny čo konkrétne si vieš predstaviť robit z domu “po anglicky”? Odborne preklady (máš na to kvalifikáciu)? Call centrum? Učenie jazykov online? Vývoj nejakých aplikácii? Lebo anglicky vie dnes už kde kto, to nemyslím v zlom, ale ak by bola toto tvoja jediná konkurenčná výhoda, tak sa najprv budeš musiet “trocha” vypracovať v nejakom kolektíve, potom môžeš žiadať Homeoffice. Začnime s tým - čo si robila v tom zahraničí?
Nic v zlom, ale praca sa nehlada na MK ani obdobnych sietach a uz toboz, ked si hladas pracu na doma. Sprav si zivotopis, linkedin a zacni brazdit prodesiu.V dnesnej dobe full homeoffice pozicii je ako maku, vacsina firiem funguje aspon na 2HO/ 3 office. A ak uz ti niekto ponukne full remote job, naozaj musis vediet nieco viac ako anglictinu
Skúsila som, je vás tu veľa, sa každý názor, radu, posunutie, som vďačná
@duhovesny wow 😲 toľko negatívnych komentov, hrôza a hanba... Alebo vitaj na Slovensku, práca z domu s angličtinou sa dá nájsť, denno denne sú nové ponuky a ja som si ju tiež našla ... Niekedy stačí iba ťa angličtina a trochu šťastia. Držím ti palce aby si si niečo našla.
@melanta dobrý deň, chcem sa spýtať či ponúkate nejakú prácu z domu aj pre mamičky na materskej. Ide mi o privyrobenie, nie full time job. Ovládam AJ, okrem toho aj poľský jazyk. Posledné 3 roky som pracovala ako nákupca materiálu a služieb pre jednu výrobnú firmu. Ďakujem vopred
@nikol1316 dobry den. Ano stale niekoho hladam na vypomoc. Napiste mi prosim Vase cislo na ivannachladna@gmail.com. dakujem 🙂

Za tie 2 dni, co to tu bolo naposledy, sa na trhu nic nezmenilo. Si spat na Slovensku, tu sa nic tak prevratne v ramci prace z domu na taku kratku chvilu neudeje