icon

Hľadáte prácu z domu s angličtinou?

duhovesny
29. jan 2024

Ahojte, viem že to tu bolo rozoberané už veľa krát, pýtam sa ale na aktuálnu situáciu, a tých, čo moźno o niečom vedia. S manželom sme sa vrátili zo zahraničia, pracovných ponúk v našom mestečku nie je veľa.. Ak by ste niektorá vedela o prac. pozícii s angličtinou z domu, prosím napíšte 🙂

mk1111111111
29. jan 2024

Za tie 2 dni, co to tu bolo naposledy, sa na trhu nic nezmenilo. Si spat na Slovensku, tu sa nic tak prevratne v ramci prace z domu na taku kratku chvilu neudeje

mk1111111111
29. jan 2024

Vediet anglicky je tiez na SK bezne, popis, co ine ponukas

melanta
29. jan 2024

Skús napísať konkrétne zručnosti, aké máš. Angličtina nestačí, tá je štandard, je potrebné hľadať podľa toho, aké zručnosti máš. Ak sa nebavíme o MLM a podobne, tak dobrý job full remote je pre ľudí, ktorí poskytujú niečo viac ako bežní kandidáti. Bežná administratíva sa len tak na full remote neponúka. Síce občas takú viem ponúknuť, ale tam nikdy nestačí vedieť iba AJ.

beata_k
29. jan 2024

Pohladaj na Profesii remote work. Staci iba anj.

duhovesny
autor
29. jan 2024

@beata_k hľadám hľadám a nič...

stvura
Odpoveď bola odstránená
melanta
29. jan 2024

@duhovesny skús napísať konkrétne zručnosti, aké máš. Ak chceš relevantnú radu.

beata_k
29. jan 2024

@duhovesny profil na linkedIn mas?

mirkam3
29. jan 2024

@duhovesny čo konkrétne si vieš predstaviť robit z domu “po anglicky”? Odborne preklady (máš na to kvalifikáciu)? Call centrum? Učenie jazykov online? Vývoj nejakých aplikácii? Lebo anglicky vie dnes už kde kto, to nemyslím v zlom, ale ak by bola toto tvoja jediná konkurenčná výhoda, tak sa najprv budeš musiet “trocha” vypracovať v nejakom kolektíve, potom môžeš žiadať Homeoffice. Začnime s tým - čo si robila v tom zahraničí?

duhovesny
autor
29. jan 2024

@mirkam3 v zahraničí sme robili v hotelovom priemysle.
Call centrum, administratíva, zákaznícka podpora..

stvura
Odpoveď bola odstránená
lenkahvh
29. jan 2024

@duhovesny hotelový priemysel? Čo pod tým myslíš?

duhovesny
autor
29. jan 2024

@lenkahvh pracovala som ako vedúca raňajkovej smeny..

mclissa
29. jan 2024

@duhovesny soryy ale s tymto si pracu na doma nenajdes. Si nemysli, ze ked si prisla zo zahranicia tak sa na Slovensku o teba pobiju. AJ vie skoro kazdy, a nemala si nejaku extra pracu s ktorou by si sa na Slovensku prebila. To bude dovod preco si nemozes najst pracu na doma.

sofiia87
29. jan 2024

Nic v zlom, ale praca sa nehlada na MK ani obdobnych sietach a uz toboz, ked si hladas pracu na doma. Sprav si zivotopis, linkedin a zacni brazdit prodesiu.V dnesnej dobe full homeoffice pozicii je ako maku, vacsina firiem funguje aspon na 2HO/ 3 office. A ak uz ti niekto ponukne full remote job, naozaj musis vediet nieco viac ako anglictinu

duhovesny
autor
29. jan 2024

Skúsila som, je vás tu veľa, sa každý názor, radu, posunutie, som vďačná

martskapip
20. mar 2024

@duhovesny wow 😲 toľko negatívnych komentov, hrôza a hanba... Alebo vitaj na Slovensku, práca z domu s angličtinou sa dá nájsť, denno denne sú nové ponuky a ja som si ju tiež našla ... Niekedy stačí iba ťa angličtina a trochu šťastia. Držím ti palce aby si si niečo našla.

evandraskova
22. máj 2024

@melanta dobrý deň, chcem sa spýtať či ponúkate nejakú prácu z domu aj pre mamičky na materskej. Ide mi o privyrobenie, nie full time job. Ovládam AJ, okrem toho aj poľský jazyk. Posledné 3 roky som pracovala ako nákupca materiálu a služieb pre jednu výrobnú firmu. Ďakujem vopred

iwannawi
7. aug 2024

@duhovesny Dobry den. Ja by som potrebovala niekoho na vypomoc s admin (emaily, fon atd. po Anglicky) tak pokial mate zaujem a nenasli ste zatial nic vyhovujuce, ozvite sa. 🙂 Tolka negativita tu....

nikol1316
15. aug 2024

@iwannawi máte ešte tu pozíciu?..ja tiež hľadám s aj popri rodičovskej dovolenke, v uk som pracovala ako dispatch clerk a na recepcii

iwannawi
15. aug 2024

@nikol1316 dobry den. Ano stale niekoho hladam na vypomoc. Napiste mi prosim Vase cislo na ivannachladna@gmail.com. dakujem 🙂

nikol1316
16. aug 2024

@iwannawi dakujem pisala som mail