icon

Iba nočná práca

16. sep 2022

Ste tu také čo pracujete len v noci?Dá sa to vydržať len nočné?Ja hľadám prácu na jednu smenu od 7 do 15 no to ťažko nájdem.Tak rozmýšľam aj nad nočnými.Len neviem či nájdem takú firmu čo by mi dovolila iba nočné robiť,myslím od 22 do 6 hodín.No bolo by to fajn,ráno hneď zaniesť deti do škôlky školy.Vybavit nákup varenie,niečo porobiť a ísť spať.Viem že denný spánok není to isté čo nočný.A keby boli deti doma chorý,tak ani spať nebude sa dať.Mate skúsenosti?

Strana
z2
3vita
17. sep 2022

To ti zase ale vznikne starosť čo s deťmi v noci keď manžel je na týždňovke. Neviem no než ráno vybavis deti, nakup, bude aj 9, potom navarit, upratať, neverím že by ti reálne vyšlo spat 5-6 hodín než deti skonci škola/ škôlka navyše ten spánok cez deň nič moc, je wj viacej rusivych vecí z vonku, ak bývate v byte tak aj od susedov. Ako na prvé počutie to znie dobre ale nebude to také ružové

januarova
29. sep 2022

A s kým by boli deti kým budeš na nočnej? Keď muž je na tyzdnovke?

autor
30. sep 2022

@januarova No veď toto samé ešte nemôžu ostať doma na noc.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
sidon
30. sep 2022

známa pracuje v Packetta v Nitre na pol úväzok v čase 6-11h. Su aj polovicne uvazky, hladaj

heln
30. sep 2022

mozes skusit pocitanie penazi, firmy co odvadzaju peniaze z bankomatov, firiem, napr. loomis, smena zacina nejak o 22 a ked maju spocitane, idu domov aj o nejakej stvrtej.
ved skus na nejaky cas a uvidis.

sidon
30. sep 2022

alebo chod robit upratovačku. Tam sa tiez da pracovny cas celkom prispôsobiť v niektorých firmách ( bud skoro ráno, alebo vecer), alebo cez agentúru upratovať cez deň, ked su deti v skole/škôlke. Alebo sukromne par domácnosti, cas si prispôsobiť, ako ti vyhovuje

januarova
30. sep 2022

Alebo niekde do školy, škôlky, upratovačku, kuchárku a pod....

makovnikova
17. feb 2023

@lilke aj ja pracujem od septembra ako nočná vychovávateľka, deti mám už dospelé, ale je to iné ako práca vo fabrike, tam si skutočne neoddýchneš. Pri malých deťoch je dosť náročná aj práca na tri zmeny, poznám to, pri malých deťoch som ju mávala , ráno som šla s nimi do škôlky, to som už odpadávala od únavy, potom pospať, poobede nákup, a niečo navariť, a keď deti večer zaspali, tak zase do práce. Už celý týždeň je dosť takto vydržať, je to len také prežívanie, nie plnohodnotný život.

Strana
z2