Je práca v Allianz výhodná?
Dostala som ponuku pracovať pre Allianz ako poisťovačka. Navrhli mi na rok fix 1000€ pokiaľ mesačne urobím 2 životky a dosiahnem súčet všetkého čo uzatvorím aspoň 1000€. Moja otázka je. Je to 1000€ fix + 1000€ odmena alebo je to proste len 1000€ a keď dosiahnem menej, napr. 600€ proste dostanem tých 600?
Prečítaj si tu diskusie na túto tému, je ich veľa
prečo si sa nepýtala na pohovore. No mať takúto poisťováčku... ďakujem pekne
Na rok slubuju fix. Po prvom mesiaci vsak nedostanes nic, az po dalsom. Len skolenia, tlacis si kopu materialov, zalozis zivnost, podnik.ucet, absolvujes niekolkohodinove rychlo kurzy, na pobocke s klientom nemozes byt hocikedy (to sa vsak dozvies az neskor) daju ti rozpis, alebo si zaplatis kancel, alebo chodis s nimi po kaviarnach.... Vlastny notebook, mobil a platenie volaní je v tvojej rezii, uz hned po mesiaci musis zohnat klienta s ktorym "ti ukazu realne ako na to", cize najlepsie dakto z rodiny.... Plus riesis si odvody, po roku aj socialne... Ak skoncis skor ako uplynie 12m, vracias fixu, ak klient zrusi poistku do 3r, vracias provizie.... Pytaj si hned nech ti daju obchodnu politiku 2025. Mne ju dali takmer po mesiaci. Ja som si vsetko zratala a skoncila, zrusila okamzite zivnost a dovidenia.

Prečo by si sa to pytala allianzu, keď sa to možeš pytať na koňovi? :D