Je tu nejaká ekonómka v MŠ/ZŠ?

gabulienka623
4. apr 2020

Dobrý deň. Ste tu, prosím, nejaká žienka, ktorá pracuje ako ekonómka v MŠ/ZŠ. Totiž rysuje sa mi možnosť prace ekonomky v materskej škole a chcem sa spýtať ako asi sa pohybuje výška platu. Viem, že ohodnotenie je tabuľkové, ale približne asi koľko. Mám VŠ vzdelanie II. stupňa a odpracovaných 13 rokov. A ešte otázka, ekonómka pracuje aj počas celých letných prázdnin? Ďakujem.

mogaa
4. apr 2020

@gabulienka623 ano ekonomka pracuje aj cez leto, samozrejme si môžeš vziať dovolenku, ale nie si klasický pedagogický zamestnanec......platovo záleží od riaditeľky ako ťa zaradí do tabuliek......Ale keďže ide o MŠ tak veľa nečakaj, určite to bude menej ako v súkromnej sfére.

evittam
4. apr 2020

@gabulienka623 Ako pise
@mogaa
A ak nemas skúsenosti s účtovnictvom v statnej sfere tak budes dost nemilo prekvapená. Je to uplne o inom ako účtovnictvo v súkromnom sektore.

pininka1
4. apr 2020

Ja som robila, plat trocha viac ako minimálna mzda, závisí či je škôlka právny subjekt alebo nie. Podľa toho máš aj prácu. Pre mňa to bolo dosť nenáročné. Keďže niesi pedagogicky zestnanec si tam aj cez prazdniny

zuju2
5. apr 2020

Práca emonomky u nás v škole je aj počas prázdnin, ona je nepedagogicky zamestnanec a plat je niečo viac ako minimálka. Pracovna doba 7,5 hodiny.

tncka
5. apr 2020

@gabulienka623 neviem ci uz skusenosti mas,ako bolo povedane,ine ucto ako u podnikatela,ina uct.osnova,ja som sa nevedela na to nejak preorientovat a nechala som to. Mam 15r.praxe,ale toto mi ozaj nesadlo. A financne no zalezi ako ta zaradia,ale ani u sukromnika som nemala o moc viac,treba hladat firmu kt.nesetri,nieco vacsie. Lebo taky mensi sukromnik sa moc po vrecku nebuchne ako vieme. A este zneuziva zamestnanca na kadejake ine cinnosti mimo zmluvy

gabulienka623
autor
5. apr 2020

Ďakujem vám za info, tak ste ma veľmi nepotešili s tým platom :(

mimuska99811
Autor odpoveď zmazal
Zobraz