Kde nájsť vypracované otázky na skúšku bezpečnostného technika?
Dobrý deň. Chcel by som sa spytat, či náhodou nemáte niekto vypracovane otazky na ústnu skúšku BT časť A? Na internete za ne pýtajú dosť veľké peniaze, tak ich vypracovavam sám ale niektorými vecami som si není úplne istý. Ďakujem .
@koniarova Dobrý deň, mohol by som Vás taktiež poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na BT skúšky ? Veľmi pekne ďakujem mail: mitex@centrum.sk
@fifindes Mohol by som Vás poprosiť o tie vypracované otázky na ústnu skúšku BOZP ? Veľmi pekne ďakujem evenko1886@gmail.com
Dobry den, prosim vas idete niekto na skusku 19.11? Dakujem
@johana114 Dobry den, ano, ja.
@luckyluck7 prosím napíšete ako to tam prebiehalo a čo sa pýtali a žiadali aby sme to vedeli ? Ďakujem
Dobrý deň, mohla by som Vás taktiež poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na BT skúšky ? Veľmi pekne ďakujem mail: mandikova.alexandra@gmail.com
@meggie86 uz ako vam tu pisali, priprava tam nie je ziadna...pridete pred komisiu, vytiahnete si z kazdej obalky otazku nahlasite ich a odpovedate....spravila som a to som uz 5 rokov na materskej 🙂 prax som mala pred tymi 5 rokmi cca 1rok 🙂 skuste sa to naucit tak aby ste ku kazdej otazke vedeli aspon nieco povedat aj ked malo 🙂 u mna to stacilo 🙂 pytali sa potom uz doplnujuce otazky 🙂 nesli dopodrobna....drzim palce 🥰
@adka771 prosim vas pekne poslali by ste mi podklady na ucenie? Nejake mam ale neviem ci su vhodne
mandikova.alexandra@gmail.com
vopred ďakujem velmi pekne
@trpaslik25 Dobrý deň, Prosím Vás mate ešte k dispozícii vypracované otazky na skúšky BOZP. Veľmi by mi to pomohlo..ak by ste mi ich poslali na
svidranova.jaroslava@gmail.com
@fifindes Dobry den, prosim Vas vedeli by ste mi zaslat vypracovane otazky na skusky BT. Bol by som velmi vdacny, ak by ste mi ich poslali na eliaspetko@gmail.com
Dakujem.
@konirova @fifindes Dobry den, prosim Vas vedeli by ste mi zaslat vypracovane otazky na skusky BT. Bol by som velmi vdacny, ak by ste mi ich poslali na eliaspetko@gmail.com
Dakujem.
Dobrý deň, prosím Vás, pošlite aj mne ak niekto má vypracované otázky. Ďakujem matusmarunic@zoznam.sk
@paula1994 Dobry den, ja som mala skusky vcera. Odporucam sa zadpovedne pripravit aspon na 3 minutovy monolog, plus urcite budu doplnujuce otazky. Musim povedat, ze komisia je naozaj mila a ked tapate, navedu. Bez pripravy to ale nepojde, vcera nepreslo minimalne 7 ludi. Ak Ste este nemali skusky, silno drzim palce!
@meggie86 7 z 20?