icon

Kde si kupujete kvalitné a dobré oblečenie do práce?

22. okt 2022

Dievčatá,

kde si kupujete oblečenie do práce, prevažne do office alebo teda niekde, kde treba obliekať slušnejšie, elegantnejšie, viac biznis. Potrebujem doplniť šatník a teda kvalita toho oblečenia v obchdooch ako Reserved, Mohito, Mago...dosť zlá, Zara sa tiež dosť pohoršila, pritom nie je ani taká lacná. Už lepšie je Massimo Dutti, ale mne je tam veľa vecí veľkých, dlhých. Chcela by som nejaký rozumný kompromis kvality a ceny, som ochotná si priplatiť, ale samozrejme nemám možnosti na Dior, Chanel a podobne. Taká nejaká zlatá stredná cesta.

Ďakujem.

Strana
z2
darkswan
22. okt 2022

Ralph Lauren, Patrizia Pepe a v parndorfe ich kupis aj lacnejsie

janulka1802
22. okt 2022

Súhlasím s Tebou, že nájsť pekné, kvalitné oblečenie za primeranú cenu sa stáva priam nemožné. Buď sú to handry na podlahu alebo sú veci ozaj kvalitné, ale pre bežného človeka cenovo nedostupné. Moj manžel má takmer celý šatník zo sekáča, ale všetko top kúsky ako kašmírové svetríky, polo tričká, saká, nohavice, kabáty a taktiež perfektné kadejaké kožené topánky, mokasíny. Všetko značky ako Hugo Boss, TH, Ralph Lauren, Dolce Gabana, Calvin Klein, Massimo Dutti a kopec iných lepších. No vidí sa mi, že i tam už nie je taká ponuka ako niekedy. Žiaľ, ja zo sekáča mám len málinko oblečenia. Ja si zase nekúpim niečo, čo nie je nové, resp. skoro nové a na čom vidno, že je to už nemoderné.

autor
22. okt 2022

@janulka1802 Ja sa zase v sekáčoch nevíme hrabať, aby som tam našla pekné kúsky, keď vidím kamošky, čo odtiaľ majú, len pozerám...

autor
22. okt 2022

@kallanchoe Ja tiež klasiku, plus kvôli práci nemôžem prísť v rifliach a mikine...čiže nohavice, blúzky, sukne, šaty, saká, ale zase som mladá, tak aby to bolo pekné, mladistvé, ale dnešné kúsky v obchodoch sú častokrát otras...úplne súhlasím

kallanchoe
22. okt 2022

Najmladšia niesom mám 34😁....ale keď pozriem na to čo je v obchodoch si pripadám niekedy na 50...asi som už na tie dnešné kúsky stará,ale veľa z nich si teda neobleciem....takže tie dnešné "fast fashion" obchadzam....presne takéto veci ako píšeš saká,blúzky,nohavice.... tak to je otras...takže ostáva už len "značkové" kupovať....aspoň viem,že kolegyna nebude mať to isté,plus ta kvalita je tiež niekde inde...mne to je jedno či je,alebo nieje značka,hlavne že to dobre vyzerá,a handra dobre vyzerať proste nebude😉

gertrudaosem
22. okt 2022

@pinkgirl Orsay počas korony zhoršil kvalitu, vravela mi to kolegyňa kt tam roky brigádovala, že sa strašne pokazil že už ani oni si nekupovali tam oblecko.

betulinka1
22. okt 2022

Vacsina značiek tu uz padla. Za mna este desigual saty najčastejšie kupujem. Ale posledne kúsky šiat mam z móda Prostejov a Bonprix. Milo som bola prekvapena kvalitou, nakolko Bonprix som mala dost za nekvalitný. Ale sestra si od nich kupila par pekných kúskov, tak som sa inšpirovala. Do officu mam najradšej saty, cize nohavice moc nekupujem.

gondyo
22. okt 2022

Tom tailor, esprit majú kvalitné veci...

tanicka907
22. okt 2022

Za mna Hallhuber, Ralph Lauren a Comma (myslim, ze uz su aj v BA)

compra
22. okt 2022

Neviem odkial si. Ale kvalitne a pekne kusky ma firma Intrend. Maju obchod v Parndorfe. Ale aj eshop na Slovensko. Pekne veci. Kvalitne kabaty od vymyslu sveta. Pozor na talianske cislovanie. Ich 40 je nasa 36.

autor
22. okt 2022

@kallanchoe Presne, na značky si nepotrpím, ale chcem aby sa mi to páčilo a niečo vydržalo.

autor
22. okt 2022

@tanicka907 Ďakujem, pozriem to.

macik34
22. okt 2022

Michelle fashion

dadadada1
22. okt 2022

Vyskúšaj pozrieť Chantal, majú skutočne krásne a elegantné veci

adriana522
22. okt 2022

https://at.westfield.com/scs
My si raz za cas spravime vylet do Rakuska, je to na cely den. Ale tam najdes vsetko, lacne aj drahsie, ochotna obsluha, a ked som nenasla svoju velkost v jednom obchode, nasla sa v inom za tu istu cenu.

engynka
23. okt 2022

Mna este okrem spominanych vyssie napdla Villa, oisho, cos a comma.

autor
23. okt 2022

@engynka Ďakujem krásne za tipy.

juliet86
23. okt 2022

skus napisat takej kocke co ma ze morusa.sk ona obehne sekace za teba na zaklade tvojich instrukcii prekonzultuje s tebou a cena jak za jeden sveter z peeku. vyskusaj

autor
23. okt 2022

@juliet86 jéj, tak to je aká cool služba, skúsim pozrieť okrem iného aj to. ďakujem.

domiklik
23. okt 2022

United colors of benetton

Strana
z2