icon

Kolega mi dáva návrhy

1. sep 2021

Ahojte, som nová učka na jednej škole, akurát po VŠ a nastúpila som na jednu školu. Už teraz tam po mne vyštartoval jeden kolega, skontaktoval ma cez sociálnu sieť. V škole je to taky cudak, prísny, na poradách je ho najviac počuť. Avšak mne sa takéto typy práveže veľmi páčia. Najprv sme si písali normálne, ale potom sa to nejak zvrhlo, že sme sa začali baviť o sexe, o tom, že sme si vzájomne sympatickí a hneď začal co by so mnou robil, kde a aké polohy, keď som si s ním naposledy písala, bola som fakt nadržaná, už len preto, že mám pred kramami a tiež preto, že som dlhšie nemala sex. Obaja sme nezadani, bez záväzkov. Vyzerá byt tiež diskrétny. Len ja neviem ci ísť do toho. Na jednej strane by som chcela mať vzťah a prekáža mi, keď ma vidí len ako objekt svojich radovánok. Ale nemôžem byť pokrytec, aj ja ho vidím len tak, aj ja som len človek, a aj ja mam chuť na sex. Navyše pri vzťahoch som sa popalila a mam toho prvý rok teraz veľa, ani na vzťah nebudem mat čas, tak prečo si nedopriat aspoň ten sex? Netuším ako sa zachovať, nejaké dobromyselne rady?
Vďaka.

Strana
z2
nafka0483
1. sep 2021

@heleninamama Ty si myslis, ze ucitelia nastupuju do skoly 2. septembra tak, ako deti? Ze na akych poradach ho mohla pocut?
Ucitelia pracuju uz tyzden, alebo dva - pripravuju organizacne zabezpecenie, triedy, predmetove komisie, kompletnu dokumentaciu, maju kazdy den porady - takze tam ho spoznala, tam ho pocula na poradach.

heleninamama
1. sep 2021

@nafka0483 Prepáč, ale ja som bývala učiteľka a viem, že býva akurát koncom auguste jedna porada, kde sa riešia organizačné pokyny a začiatok školského roka. A tá nebola pre nových učiteľov nikdy ani povinná, pretože pracovnú zmluvu im dávali vždy až od septembra. Neverím, že v tejto dobe, keď školy šetria, kde sa dá, je to inak. Žiadna škola nezamestná absolventku počas prázdnin.

ninusa221
1. sep 2021

Prečo nie.. keď ste slobodný. Horšie by bolo keby je ženatý 😀😀

miadi
1. sep 2021

Hah tak on moze byt diskretny a nemusi ale Tak ci tak rataj stym ze sa to o vas prevali. Ludia nie su blbi taketo veci ked sa riesia medzi kolegami vsetci to vedia skor ako si dany par uvedomi ze to o nich kazdy vie. No co ked ti snim nebude prijemne ukoncis to a on ti potom bude v robote robit zle.. tak si najdes inu skolu ., robotu,

kitycat
1. sep 2021

@ninusa221 diskretny moze byt aj ohladom zen, staci dat obrucku do vrecka, penazenky...

Autorka zatrtkaj si, nechapem nazov temy ved ty mu davas svojimi spravami navrhy tiez...mozno ste si to uz rozdali a ty si na pochybach a tu hladas utvrdenie vo svojom konani..

slavomira1980
1. sep 2021

Nabuduce treba formulovat prispevok trochu viac sofistikovane. Takto je to velmi prehladne 😉 uzivaj si svoju diskusiu 😉

mpg
1. sep 2021

Ja by som sa veľmi so sexom neponáhľala, nejaké dva mesiace by som si pozerala ako to chodí v tej škole, aj jeho ako sa správa, čo o ňom hovoria.

solange7
1. sep 2021

Hned v prvej vete nelogicky slovosled. Vyrazy typu ucka a pred kramamy? Nemas nahodou 15 rokov?

anita6666
1. sep 2021

A prečo by si si nemohla užiť? Normálne by som ho na ten sex využila,ja na tom nevidím nič zle....síce osobne sexuálne vzťahy z pracoviska absolútne neriešim,ani si to neviem predstaviť, ale dnes sa veľmi ťažko hľadá aj človek iba na sex,záleží,aké máš možnosti stretnúť niekde niekoho iného....ak by som nemala iné možnosti alebo obmedzené,išla by som do toho

makova333
1. sep 2021

@solange7 presne tak, toto ucitelka nebude 😀

nafka0483
1. sep 2021

@heleninamama Prepac, ale ja tiez viem o com hovorim. Nielen ja, ale mam aj v rodine dost ludi au kazdeho to na skole funguje rovnako - nie jedna porada, ale kazdy den a zucastnuju sa vsetci ucitelia - mame 10 novych a vsetci do nohy su pritomni od prveho dna - na kazdej porade, na kazdom skoleni, ziadne take, ze nie je povinne.

Co oni pridu prvykrat 2.9. a ani nebudu vediet kam ist, kto su ich kolegovia, co je ako v skole nastavene, ako to organizacne funguje, ci maju triedu, aky maju rozvrh, co budu ucit, kedy preberu kabinet, pomocky, materialy... netusim preco to u vas fungovalo inak, ale teda nepoznam skolu kde by to bolo tak ako popisujes ty.

heleninamama
1. sep 2021

@nafka0483 No neviem, čo to je za školu, kde pracuješ. Učila som na štátnom gymnáziu a tam neexistovalo, aby tam len tak chodil v podstate cudzí človek - bol sa tam pozrieť, oboznámiť s s prostredím, ale ostatné veci, napr. reparáty a pod. veci, ktoré sa riešili posledný augustový týždeň sa nováčikov netýkali. Zaučiť sa mali čas a dostali uvádzajúceho učiteľa. A porady počas prázdnin žiakov určite neboli každý deň. Bola jedna a po nej zasadali predmetové komisie. (A tam ho počuť tiež nemohla, keďže píše, že učí niečo iné, ako ona).
A naozaj neverím, že by v školstve niekto uzatvoril pracovnú zmluvu s absolventom počas prázdnin/dovolenkového obdobia. Rovnako neverím, že by niekto chodil do práce len tak, zadarmo.
A s ohľadom na žiakov dúfam, že na normálnej škole by hádam nepracoval nejaký nadržaný čudák, ktorý by takto okato šiel po novej kolegyni - osobne aj cez sociálne siete. Predsa len, ak má človek nejaké IQ, takéto veci rieši diskrétne a až keď toho druhého pozná.
Najlepšie by sa k tomu vedeli vyjadriť súčasní učitelia. Ale tento sloh podľa mňa nepísala začínajúca učiteľka, ale skôr nadržaná pubertáčka, alebo nejaký úchyl. Veď nielen téma ale aj to vyjadrovanie...

nafka0483
1. sep 2021

@heleninamama To co opisuje autorka neriesim, v tom s tebou suhlasim.

Ohladom fungovania skoly - statna zakladna skola, neskumala som od ktoreho datumu maju zmluvu, ale od prveho dna su s nami - predstaveni, zoznameni, pridelene miesto v zborovni, odovzdany kabinet, kto je triedny, tak odovzdanie triedy - zoznam deti, papierovacky okolo toho, atd. Proste normalne pracuju a zucastnuju sa vsetkeho - im sa praca nezacina 2.9. ale zacala vtedy ked aj ostatnym.
A ano, z tych 10 nie su vsetci absolventni a absolvent nedostal triednictvo (aby ma niekto nechytil za slovicka) ale vsetkych ostatnych porad sa zucastnuje. A aj na ostatnych skolach co poznam to funguje rovnako, cize som ozaj prekvapena systemom, ktory popisujes ty.

janetinka27
2. sep 2021

ak je to nejaky cudak, tak uz duplom by som si na neho davala pozor. teraz ste celi bez seba, ale co ked ti nebude vyhovovat? co mozes od neho cakat? moze ti urobit v kolektive hanbu a nie iba tam. este iba zacinas a uz ides do rizika. povest mame iba jednu.

ankare
2. sep 2021

No ako dopadol prvý deň v škole? 😁 Boli ste u neho v kabinete?

betulinka1
2. sep 2021

Ste slobodní a môžete si robiť čo chcete. No a čo, že ste kolegovia, poznám kopec párov, čo sa zoznámili v práci.

sono2
2. sep 2021

Kľudne do toho choď.
Ja som zažila takéto jedenkrát len raz v živote, že sympatia na prvý pohľad a teda spomínam na to rada. Bolo to neskutočne
A čo vieš, možno bude z toho vsťah

sono2
2. sep 2021

@elizabet173 tak ja predpokladám že s ním nepôjde hneď zajtra a troška dá tomu čas. No a čo také bude komu hovoriť. Joj tiež. Čo ma jediná to tam dole?
Ja osobne keby som do toho šla, by som sa chcela najprv trocha spoznať až potom by bol sex. A keď povie, no tak čo. Na to už musí byť autorka pripravená.
Zas chápem asi už máš po 30 možno okolo 40
Ja tiež, takí ľudia už uvažujú ináč. Ale taký úlet by bol isto fajn

elizabet173
2. sep 2021

@sono2 úlet je jedna vec, ale písať si o sexe s kolegom, ktorého pozná chvíľu a bude s ním pracovať v jednej škole je na úrovni pubertiačky. Neuvažovala som inak, ani keď som mala 25

siska53
4. sep 2021

Pozri, je to tvoj zivot, ak to tak citis, chod do toho. Ak si nie si ista, tak potom do toho nechod. My mozeme vyjadrit len nazor, ale v skutocnosti nas do toho nic. Sukromie kazdeho je len jeho zalezitost. A za kazde konanie si nesieme nasledky len my sami, ci dobre ci zle . A vztahy na pracovisku su bezna vec. Ci len take alebo aj klasicke. Poznam dost parov, ktore sa spoznali prave na pracovisku a v byvalej robote, kde bolo kopec mladych ludi, sa to premleloo.. ci len nezavazne alebo aj vazne. A kazda senzacia trva vzdy kratko.

Strana
z2