icon

Koľko si mám pýtať za doučovanie angličtiny?

5. okt 2022

Dobry den, chcela by som Vas poziadat o radu ohladom ceny doucovania. Som ucitelka ANJ a budem doucovat jednu ziacku na poziadanie rodica. Bude to jedenkrát do tyzdna na 60 minut a online. Vedeli by ste mi prosim Vas poradit, kolko si mam vypytat na hodinu? Absolutne totizto netusim, kolko by to malo byt, nechcem, aby sa rodic nejako urazil alebo ci nahodou neocakava nejaku nizsiu sumu, kedze sa akoby "pozname" zo skoly....Dakujem Vam za kazdu odpoved. Daniela

lulabelka
6. okt 2022

Dcéra (skoro 12) máva online angličtinu cez jazykovku. Platíme 159€ za 10 hodín, čiže skoro 16/hodinu. Vyučovacia hodina má 55 minút. Tiež sme zo ZV, jazykovka z Popradu. Cena sa mi zdá primeraná. Myslím si, že nikto kto chce platiť extra hodiny angličtiny (dúfam) neočakáva, že to bude za pár drobných.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
popocathepetl
Autor odpoveď zmazal
19mmm71
6. okt 2022

Bratislava 15 eur no su aj za 20/hod

huginko
6. okt 2022

Online angličtina 10 eur, aspoň syn to ma takto. Vyučovacia hodina trvá 60 minut

miriam11
Odpoveď bola odstránená
abbey1
6. okt 2022

@popocathepetl Úprimne ti poviem, že 10 eur za hodinu na živnosť je žalostne málo. A asi ani nepoznám nikoho, kto by to za tú cenu robil. Možno niekde, kde je problém sa zamestnať. Ale z 10 eur platiť odvody, dane, prípadne študijný materiál, vlastné vzdelávanie,.... :(

popocathepetl
Autor odpoveď zmazal
abbey1
6. okt 2022

@popocathepetl Písala si na živnosť, čiže asi ťažko načierno. Pri online vyuke platia energie plus počítač asi nepriniesol Ježiško. A neverím, naozaj neverím, že nejaká agentúra berie len 10 eur za hodinu. Jedine pri skupinovej výučbe. Stále hovoríme o práci na živnosť.

popocathepetl
Autor odpoveď zmazal
popocathepetl
Autor odpoveď zmazal
neanonymna
Autor odpoveď zmazal
popocathepetl
Autor odpoveď zmazal
cukrikovavila
6. okt 2022

Ja som doučovala online jeden čas a po skúsenosti by som už pod 15€/60 min nešla... dokonca by som šla pokojne na 20€ a fakt kvalitný lektor si vypýta aj 30€ za 60 min

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
popocathepetl
Autor odpoveď zmazal
popocathepetl
Autor odpoveď zmazal
neanonymna
Autor odpoveď zmazal
popocathepetl
6. okt 2022

@abbey1
@neanonymna dievcata, velmi sa ospravedlňujem, naozaj som to poplietla. Bolo to 20 eur na hodinu 🙈 ... Nedalo mi to, zisťovala som to a znamy sa mi strasne smial 😅🙈😁 zle som si to z nasho rozhovoru zapamatala. Mazem moje zle komenty...este raz prepáčte 🥴🙈

ada_alica
6. okt 2022

@kittykat22 pre mňa za mňa aj 50😁 je to tu fakt úbohé len sa pretekate

kittykat22
6. okt 2022

@ada_alica nikto sa nepreteka - piseme ake su ceny. To bola otazka a to je aj debata. Je ubohe, ze odpovedas na otazku na ktoru vobec nevies odpoved.

ada_alica
6. okt 2022

@kittykat22 hlavne,že ty vieš, takýchto dokonalých ako ty stretávam každý deň..... pekný večer

autor
6. okt 2022

Dakujem Vam vsetky velmi pekne za odpovede, na zaklade toho som sa rozhodla za 12 eur a uvidime, ako to pojde...🙂

zuzana76
16. nov 2022

minimalne tych 10 eur, ale aj to sa mi zda malo, tak okolo 12-15 eur

weggie
23. sep 2024

ze elektrina na notebook. wow.. tych 10wattov? 1 KWh stoji do 15centov.. to je 100 hodin 15 eurocentov.. ked uz chcete zdierat, aspon sa doucte matematiku, mozem vam dat hodiny pocitania, oka? 🙂 To nie je ze kazit trh, to je uzera..

abbey1
23. sep 2024

@weggie Aká cena za doučovanie je podľa teba úžera?

zuzuliennka1
24. sep 2024

@weggie od 10€ za hodinu je uplne ok cena.

brrunetkaa
24. sep 2024

Ja som doučovala pomerne náročný odborný predmet v 99% vysokoškolákov a pýtala som 20€ pri niektorých 25€/hod väčšinou podľa náročnosti. Mala som dlhodobých študentov, čo chodili cely semester (niekedy aj 2x do týždňa) tam som išla na 15€/hod. Doučovala som iba prezenčne ale ak by som aj išla online, tak z ceny by som dole nešla. Za 5€/hod by som doucovala možno keby som študent SŠ.

ivka225
24. sep 2024

@brrunetkaa Znovu pripomínam ... pri doučovaní vychádzajme z porovnania našej kvalifikácie s kvalifikáciou murárov, autoopravárov a klampiarov a tomu prispôsobme aj ceny.

sidon
24. sep 2024

maminy, koľko platíte za doučovanie angličtiny dieťa 2.stupeň ZŠ , za individuálku, osobne (nie online) ? A akú dlhú má hodinu, 60min. alebo 45min?