Koľko zarábate?
Ked uz je tu konecne moznost odpovedat anonymne, nedame si statistiku kto kolko realne zaraba? Aby sme vedeli, ci nie je cas na zmenu prace, zlepsenie kvalifikacie alebo zvysenie platu?
1. Pozicia (prip. konkretna firma, ak chce niekto pomoct uchadzacom o pracu kolko si maju pytat)
2. okres (alebo mesto- ak je velke alebo stat - ak je to zahranicie)
3. plat v hrubom (pri zahranicnych doplnit, ake je zdanenie)
4. kto chce, moze aj detaily (polovicny uvazok, xyz rokov praxe, uzka specializacia, vek...).
Podnikanie a pasivny prijem nemusite pisat, to je individualne. Klasicki zamestnanci sa s tym nemozu porovnat.
Ja tu skisim tiez pridat svoj plat, ale neviem, ci mozem ako uplny anonym odpovedat na svoju anonymnu diskusiu.
@renesance80 ja si v mš nesadnem ani na minútu, aj jem postojačky. 10000 krokov mám z prace každý den .
@mooonika1975 mi oveľa viac plus dvíhanie ťažkých veci ,plus ten tovar do regálov sám nenaskočí ani sa neocení a nikdy sa nejde z práce keď padla
Zakladny plat v cistom 2 600€ plus 13,14 plat, plus odmeny
verejna sprava, (bez uplatnenia NZDC, bez bonusov)
prax 20 rokov, IT analytik
v hrubom mam zaklad 4 300€, rocny prijem pred odvodmi zdanenim takmer 60 000€
asi by bolo vhodnejsie uviest rocny prijem pred zdanenim musim pozriet
@mooonika1975 mi oveľa viac plus dvíhanie ťažkých veci ,plus ten tovar do regálov sám nenaskočí ani sa neocení a nikdy sa nejde z práce keď padla
@renesance80 aspoň ťa ten tovar neogrcia😉
@anonym_autor - VS, logistika , NZ - cca 1300 v cistom, HO 4x do tyzdna.,raz do roka bonus cca 600€
UPSVaR - 850€ v čistom (stravné mam finančný príspevok tak to mi ešte prvého príde cca 100€)
@anonym_936be0 pracuješ iba 20 hodín mesačne, teda jednu hodinu denne, a máš 1400€ v hrubom? To je práca snov!
@adreena ano uvedomujem si, ze vyhrala v loterii tymto… ja som to mala povodne ako druhy TPP. Ked svagor este len podnikanie zacinal (pracujem u neho cca 11 rokov, samozrejme som zacinala na nejakom dohodarskom plate 250€ cisteho)…bolo toho zo zaciatku malicko… aj ked postupom casu toho pribudalo a bolo to tahsie kombinovat s druhou pracou (tiez administrativa, ale klasicky office)… takze ked som sa po druhej RD mala vratit aj do “klasickej” prace, kde by som musela byt normalne 8h v kancli, sme sa doma dohodli, ze sa uz nevratim. Ze nam tie peniaze nestoja za ten stres okolo. Takto nemusim riesit choroby zo skolky a stresovat.
Len horsie bude, ked sa nieco stane a svagor skonci. Velmi tazko sa mi potom bude zvykat chodit niekde do kancelarie. Takze troska dvojsecna zbran 🤷♀️
Ale zatial si to uzivam, priznam sa 😁
@anonym_936be0 pracuješ iba 20 hodín mesačne, teda jednu hodinu denne, a máš 1400€ v hrubom? To je práca snov!
@adreena a este dodam, ze nemozem si byt dovolit chora. Proste to za mna nikto neurobi. Ani mzdy, ani dph ani danove… takze to je tiez taka nevyhoda… vsetko ma svoje za a svoje proti 🙂
Inak k tým boháčskym bytom a autám lekárov... auto aj byt môže byť kľudne na úver.
Národný ústav srdcových a cievnych chorôb - 3 575 EUR/mesiac
lekár so špecializačnou skúškou, čiže nejakých 2400-2500 eur v čistom.
(https://www.profesia.sk/praca/narodny-ustav-srd... )
Atestovaní Lekári v kúpeľoch (Tatry, Smrdáky, Lúčky etc) , 2 104,5 EUR/mesiac brutto, čiže nejakých 1400€ v čistom.
( https://www.profesia.sk/praca/slovenske-liecebn... )
Neurológ v Pente aj iné špecializované odvetvia v súkromnom sektore -
3 800 EUR/mesiac/mesiac brutto , čiže v čistom cca 2600€ maximálne.
(https://www.profesia.sk/praca/penta-hospitals-s... !
Urgentný lekár Agel košice
Mzdové podmienky (brutto) 2 145,00 EUR/mesiac + 13tý plat + 5 dní dovolenky nad rámec Zákonníka práce ... čiže cca 1500 v čistom.
( https://www.profesia.sk/praca/agel-sk/O5072229?... )
A zakončíme to klasikou
Lekár absolvent Bratislava Ružinov, 1 600 EUR/mesiac brutto, teda v čistom cca 1050€.
( https://www.profesia.sk/praca/s-excel-nova/O511... )
37E/ hodina, skoro 20 rocna prax, plny uvazok, zahranicie mimo EU (DRAHA krajina), zdanenie okolo 15-20%, zdravotnictvo ale nie som MUDr (ti zarabaju ine palky)
@anonym_autor školstvo, pedagogický asistent, mám vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa +PG minimum-917€ v čistom.Smutna realita.
Nitra, statna sprava - referentka s VS, 1330 brutto
1. IT odbornicka v zahranicnom korporate
2. Bratislava
3. 5500 € v hrubom
4. 44 r.
Žsr, výpravca
BB kraj
Zaklad 1304eur, plus všetky priplatky ,DB 150eur, nemam každý mesiac rovnako, podla nadčasov a prémií, najviac bolo cez 1800eur ,inak cca 1500eur v čistom. Bezdetní kolegovia maju troska vyššie cez základ. Super turnus, len tá zodpovednosť, stačí malá prkotina a mozem pripraviť o život mnoho ľudí :-/ takze taka stresujúca práca.
Mam 35r.
1. IT odbornicka v zahranicnom korporate
2. Bratislava
3. 5500 € v hrubom
4. 44 r.
@anonym_0c0539 si zadana ?😂😂😂
@anonym_autor Krajské mesto (nie Bratislava), štátna správa, referent, 1300 brutto. Všetci kolegovia majú plus mínus podobne, niektorí menej o 100-200€, zopár viac o 100-200€, záleží od zaradenia v platovej triede.
@anonym_autor dala som výpoveď , prvý mesiac som doma , dovtedy teda ako back Office manager, čiže asistentka vo firme s viac ako 350 zamestnancami, agendy nad hlavu, polovičný úväzok
Prémie žiadne, trinásty plat žiadny
Zvyšovanie mzdy žiadne
V čistom aj s daňovým bonusom na dve deti ledva 1000€
Manžel v zahraničí , vypracoval sa, mesačne od 8.000€-10.000€, pracuje manuálne
Nepíšem schválne ako anonym
Lebo som už niekoľkokrát prispievala do diskusií, koľko manžel zarába.
Keď si niekto myslí ,že si vymýšľam, poprípade chválim, je mi to fuk
Som na manžela hrdá ❣️
@pe_mi a aké remeslo robí manžel? A kde?
Procesny manazment, 3700e, TPP full time, BA, 33r. Odmeny v lete aj pred Vianocami, vysku urcuje nadriadeny, ma budget na svoj team a rozdeluje podla hodnotenia.
Manikerka SZČO /východ/ 5 hodin denne / 1600 po odratani nákladov/nájom atď
@anonym_autor tak keď sa tu IT chvália ako su super platený, tak prispejem aj ja:
IT VŠ 2 stupeň
4 roky praxe full time
Odborná práca vyžadujúca VŠ znalosť programovania
Necelých 1500 v čistom, žiadne ročné odmeny alebo platy navyše, žiadny homeoffice, ani sick days ani dovolenka navyše... aj takáto je realita
@anonym_autor Pedag. asistentka, asi 1200€ v čistom, poberám daň. bonus na 2 deti, VŠ 2. st., malé okresne mesto. Mám 37 r.
@anonym_autor tak keď sa tu IT chvália ako su super platený, tak prispejem aj ja:
IT VŠ 2 stupeň
4 roky praxe full time
Odborná práca vyžadujúca VŠ znalosť programovania
Necelých 1500 v čistom, žiadne ročné odmeny alebo platy navyše, žiadny homeoffice, ani sick days ani dovolenka navyše... aj takáto je realita
@anonym_6824f6 A kto zaraba tie tisice?
Slovensko, Orava, personálna pracovníčka, 900 v čistom, 55 rokov
@anonym_8e42e2 tiež pracujem v administratíve a plat ten istý už 5 rokov-900Eur v čistom, žiadne zvyšovanie,ale na Oravu a náplň prace stále ok plat.
@anonym_8e42e2 tiež pracujem v administratíve a plat ten istý už 5 rokov-900Eur v čistom, žiadne zvyšovanie,ale na Oravu a náplň prace stále ok plat.
@anonym_de57bf tak neviem prečo na Oravu dobre, najviac z platu ide na potraviny, ak chves jesť zdraví tak zelenina ovocie mäso a orechy, všetko drahé. Ak tam nemáte nejaké iné oravské Tesco, tak ceny sú logicky všade rovnaké. Leták Tesco robí aj pre Ba a Dolný Kubín predsa rovnaký. Takze hrozny plat, mám podobný.
@anonym_89aff9 uf, my ledva odmeny raz za rok a štvrtina z platu. To máte super .
@anonym_89aff9 uf, my ledva odmeny raz za rok a štvrtina z platu. To máte super .
@mooonika1975 no achjo...áno, som si toho vedomá. Máme super vedenie.

@kavasmliekom ten čo ho to napĺňa zije zo vzduchu?
@mooonika1975 keď ho to nedokáže uživiť, musí pozerať na peniaze, nie to, čo by chcel robiť.