Ahojte, chcem sa vás spýtať, či neviete koľko môže zarobiť profesor na univerzite?Sestra má ma vyplácať, chceme 70 tisíc. Ona je učiteľka na základnej škole, momentálne na RD majú 4 deti a jej muž pracuje ako profesor na univerzite a tvrdia ze im banka dá len 20 tisíc.
@siska266 on ma naozaj titul profesor? Ci iba PhD.? Ake ma pracovne zaradenie?
Realne asi titul prof.nema... takze ani nemoze zarabat ako profesor... tie phd.platy sa nejak zavratne od ucitelkych nelisia
@nelca84 Nemajú nič iné. Žijú u rodičov 20 rokov zadarmo. Tato ešte všetky deti vozí do školy, do škôlky, na nákup. Lebo oni ani nejazdia autom. Naši platia im bývanie, nemajú a nemali hypo ani nič, auto, benzín, drevo. A oni sa robia chudákmi a keď chcem vyplatiť, že im viac ako 20 litrov nedajú
. Ja som 22 ročná sa vydala, kúpili pozemok, svojpomocne stavali a nám hypo 85 litrov a ešte potrebujeme tak 30 dobrat.
Svagor robí profesora 10 rokov. Ma 3 alebo 4 tituly a ešte so zahraničím pracuje cez školu nejaký projekt.
@siska266 CSc. a PhD. je v podstate to iste, akurat PhD je novsia verzia, a ak ma tieto tituly, tak nie je ani docent, nie este profesor, ale odborny asistent.
ak nema aspon doc, tak nezarobi ani na vs vela, mam kamosky vs ucitelky a s phd a niekolkymi mgr maju okolo 1000 v cistom...
@siska266 nuž závisť je veľká sviňa
@siska266 mozno maju aj ine zavazky, nie je to len o plate a musi im zostat zivotne minimum na 6 ludi, aj ked 70 tis. nie je vela